Bugün anki bilanço gelecek gibi
Printable View
Bugün anki bilanço gelecek gibi
........ çocuğu, çık şirket battı de herkes kurtulsun. Bu yaptığın namussuzluktur, hırsızlıktır, hak yemektir. 1 lot 1 dolar bile etmiyor. Fabrikayı aldın, gözaltından çıktın. Benzer konumdaki şirketler 15 kat gitti. Mazhardaki malları sattım deyip cebine attın. Yılardır bekleyen insanların malını alma derdindesin. Umarım ve dilerim ki kolay ölme, bu kadar vebalin acısı çıka çıka can ver. Alçak, namussuz.
Geliyor gelmekte olan::))
Dufresne öyle diyorsun ama bu hafta
Kendisine ödül verdiler
Çok hayırseveredir bizim patron!!!
Bütün bist hisselerine bakıyorum.. katlamayan çok ama çok nadir hisselerden biri nerden aldık arkadaş. Gözler bilançoda ama yine kirli işler çevirir zarar çıkarılırsa ozaman ne olur çok merak ediyorum..
Zalim KZ
Şubat 2021 den buyana yatırımcıya yapmadığın eziyet kalmadı 1,5 yılda hisseyi 49 dan 16 ya düşürdün
Kefenin cebi yok bilesin aldığın ahlar arşa dayandı
Yazıklar olsun senin gibi patronlara
Acaba bu bilançoda iskonto diye ne kadar para kaçıracak şirketten, geçen bilancodan kalan 136m lik değer artışı görünecek mı ,gider kismindaki Mazhar borcu kalktı ne görünecek, üreten, herşeyin bu kadar fiyatlandigi bir ortamda şirket faaliyetinden becerip yine zarar gösterecekler mi sabreden derviş kutup ayısı ile mi karşılaşacak, cevaplar yakın sanırım
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim spek tarafının çooook fakir olduğunu bu gün teyitle anladım....bu kadar küçük yatırımcının olduğu yerde speğin ne işi var.... yuuh......
Bir insan 20 yıldır her bilanço dönemin de
neden bilançoyu ısrarla son hafta
son dakikaya saklar.
Hazır olsa da ille de son dakikayı bekler
Sosyolojik ve piskolojik olarak incelenmesi
Gereken bir durumdur.
Bak kemal efendi ve sevgili pinti tahtacı
Götünüz yiyorsa daha da basın. Hep birlikte zaman kaybedelim. Avukatlarım tüm bilanco, mahkeme ödemeleri vs hepsi üzerine çalışıyor. Yakında tebliği görürsünüz
Ben tamamlarım …..’ları sorun değil. Bunlar katıksız ORROSPU ÇOÇUĞU, bunlar karakteri olmayan onursuz namussuz ********z insan müsveddeleri.
Benim vaktim de var param da ha bi de 6 haneli de hissem, beklerim… Nereye gideceğini neler olacağını adım gibi biliyorum ama bugun ama yarın ama seneler sonra. Fakattt her geçen gün hedefim yükseliyor onu da söyleyeyim, geçen yıl 250 olsa çıkacağım kağıt şimdi anca 500 olursa beni keser… Buralardann bu orrospu çocuklarına tek lot kaptıran onlardan beter olsun… Kendi adıma!
Mzhol 67milyon
EPLAS. -22 milyon
Egeplast'ın Vergi Dairesine Sunulan 2022 Yılı 6 Aylık Zararı 22.794.412 TL
Bu haysiyet yoksununlarıı üç aylık 38 milyon finansman gideri nasıl gösterir!
Allahından bulasın belanı kz
Kemal işini bilirrr
Gecen yilki toplam satilslar 400 milyon bu seneki satislar simdiden 300 milyon tl.yil sonuna 700 milyon tl toplam satis olmamasi icten bile degil.enflasyon ile yukselen satis fiyatlari tl bazli ciroda etkili olsada.faliyet oncesi kar oraninin dusmesi yuksek indirimler ile mal satilmasi sirkette finansal giderlerde eklenince kar yazamiyor...binbirgidaya odenecek para bitmeden bu bilancoda finansal gider azalmaz...allahtan eplas tahsislisi onaylandi mzhld ye faiz odemekten kurtulduk...bu bilancoda eskisi gibi % 30 kar ile calisan bir sirket kalmamis...%15 kar ise finansal gider fazla olunca zarar yazmis...
Konsolide de ne değişir?
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konselide daha detayli orada özkaynaklara yansiyan kalemler önemli .
1.mzhld ye olan borc silincek..
2.stoklardaki emtia artisina istinaden tl bazli yukselis olmasi gerekir...kg bazli olmasi daha iyi aslinda...
3.binbirgidaya ayrilan karsilik kur yukseldi diye artmistir...
4.egeyildizdan para girisi olduysa nakitler artmistir...
5.özkaynak artisi olup pd/dd de daha uygun hale gelicektir..
Aklima gelenler bunlar...
Orada kar yazarmi baskabyerlerden nakit girisi varsa konselide kar yazabilir...
Egeplastik ve mzhld için bu seneki enbuyuk gelisme basmane cukuru yerine karsilik verilcek olan yerlerin cok hizli bir sekilde izmirin yeni cazibe bolgesi olmasi...buradaki yerler üzerinde anlasma saglanirsa allsancak ve evora projelerinin yaninda olan yerler icin bu iki sirketin yapmis oldugu projelerdeki dukkan ve daire fiyatlari internet sitelerinden bakarsaniz cok buyuk rakamlar...buradan net 25 bin m2 gucbirligi holding e yansisa hisse basi en az 5 usd fiyat artisi saglariz..
Tmsf belediye ve diger ortaklar icin sorun cözulmesi demek yada böyle bir protokol haberi bu hisseyi tasiyanlara o gökdelenlerden ev sahibi yapar..
Bu sürec yakindan izlenmeli...
Bilanço geldi
Bilanço berbat...tahsisli ile gelen paradan finansal gideri düşmüş özsermayeye eklemiş..
Esas faaliyetlerden diğer giderler kalemini de abartmış...kar açıklamak istememiş bariz...
Şu 12 m dolar olayı çözülmeden sipariş bilançolar gormeye devam ederiz muhtemelen
Bilancoda dip not 6..
Grup sirketi 80.000.000 tl lik alcagini 2022 sonuna kadar tahsil etmeyi dusunmektedir...
Egesökteks ve gücbirligi tekstil e ticari alcak olarak yazilmis...
** isaretli dipnotlar...
Galiba bu yerlerle ilgili bir devir olabilir...gayrimenkulmu hissemi bakcaz...
bilançoda kar olursa binbir gıda paraya bloke koyup tahsilat yapar. Hali hazırda davayı kazandı, fabrikanın icrada olması para almasına engel değil. Bu yüzden bu iş çözümlenene kadar kemal bilançoyla oynamaya devam edecek, kar göstermeyecek. Beklenmedik bir durum değil.
Pd/dd 2.31 e geriledi 5.44 ten hissenin boyle bir bilancoda bile ucuzladigini gormek guzel...
Binbirgida ile son sayfada yapilan odemeler ve anlasma zemininin detayi var.50 milyon a yakin odeme yapilmis bugunekadar.iyiniyet gostergesi olarak algilanir.demekki bu borc odencek...
Bilanço diye birşey yok,kemal şov var. Piyasada da kemalciğime hisse taşıyacak hamalllar aranıyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neden kımse 134m yenıden degerlemeden gelen deger artısının bılancoda gorunmedıgınden bahsetmemıs ?
varda ben mi göremedim, maddi duran varlıklar bır önceki bilanço ile aynı ? bu bilançoya muhasebeleştirilmesi gerekiyordu ?
Bir çok bilanço geldi zarar açıklayan Kemal den başkasını görmedim
belki de vardır
benim dikkatimden kaçmıştır
Yalanın batsın Kemal Zorlu.
350 milyon net satış yapacaksın
bu enflasyonist ortam da zarar yazacaksın.
dürüst başkan!
hayırsever başkan!
şeffaf ve ilkeli başkan!
yatacak yeriniz yok
sizin kabahatınız yok
size at koşturan ülkemin görevini yapmayan
güzel kurumlarında kabahat var.
Eplas tireye tasinabilir [emoji419]
Verilecek arsalar ile haberler dusmeye basladiginda neden almaxim bu hisseyi diyen cok olacak.
Tunc soyer secim oncesi bu sorunu mutlaka cozecektir [emoji419]
Guzel gunler dusen ilk iyi haber ile basliyacak
SM-A528B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir bakmak lazim
Ne dolaplar çeviriyor diye
Iş biter üzerinden zaman geçer
Ondan sonra kemal bey KAP bildirimi gonderir
Fiyat olarak perormans rezil olsada binbirgıda ve basmane cözüme kavuşmadan bu rezillik bitcek gibi durmuyor...hindistan a trenle gidiyorduk agrı dagını çıkamayınca alsancak gar a kadar geri geldik..Bir dahaki harekette tren yolculuguna bilet almadım bu seferki biletleri özel ucak tarifesinden aldim.pilotuda kendim seçtim en *** olanını buldum..ucak kalkmadan önce karın deşiyormuş...haberi yok götünü kescez onun hergun herkese bedava lot dagıtiyor.salak salak işlemlerle..herzaman kedi pilav yemez.biraz taktik degıstir 1 usd ye eplas olmaz..
Basmane CUKUR manzaralı enternasyonel FUAR
91. İzmir Enternasyonal Fuarı İzmir’in ticari ve kültürel hafızasını içinde barındıran İzmir Enternasyonal Fuarı, geçmişten bugüne Kültürpark’ta dünyayı bir araya getirmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük gıda hareketi Slow Food (Yavaş Gıda) önderliğinde iki yılda bir İtalya’nın Torino kentinde organize edilen “Terra Madre†gastronomi etkinliği bu yıl “Anadolu†konseptiyle İzmir’de düzenleniyor. Terra Madre Anadolu İzmir ismiyle 2-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı ile eş zamanlı olarak Kültürpark’ta organize edilen etkinlik, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’deki “Slow Food†birlikleri, Cittaslow Birliği, İzdoğa, İztarım, Grand Plaza Gıda Turizm A.Ş. ve İZFAŞ ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Tarımdaki endüstriyel koşullara ve yemek kültürlerinin standartlaşmasına teslim olmayı reddeden Terra Madre Anadolu İzmir, Türkiye’nin ve dünyanın pek çok yerinden küçük üreticiyi, Slow Food birliklerini ve gıda gönüllülerini 91. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark’ta buluşturuyor. Anadolu mutfağının ve tarım ürünlerinin tüm örneklerinin yer alacağı Terra Madre Anadolu İzmir’de küçük üreticiler, geçmişten günümüze kadar ulaşan yerel ürünlerini Türkiye’ye ve dünyaya aracısız olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Yerel ve uluslararası gıda birliklerinin katıldığı Terra Madre Anadolu İzmir; atölyeler, mutfak workshop’ları, sergiler ve daha birçok etkinlikle Anadolu’nun bereketini dünyaya taşıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı; Terra Madre Anadolu İzmir etkinliklerinin yanı sıra her yıl heyecanla beklenen çim konserleri, Mogambo Geceleri, açık hava gösterileri, oyun ve teknoloji etkinlikleri, sergileri ve birbirinden renkli etkinlikleriyle 91. kez binlerce ziyaretçiye çoşku dolu anlar yaşatmaya ve ticari etkileşimi artırmaya devam ediyor.