https://i.hizliresim.com/rp30y8k.jpg
İş Bankası Genel Müdürü: "Birkaç hafta içerisinde, 6. ay itibari ile bilançolarımızın tümünü enflasyon muhasebesine göre görmüş olacağız. Sözünü ettiğimiz yüksek karların kaybolduğunu göreceğiz. Zarar ve kar arasında ince bir çizgide olacak sektör."
MB bankalara kendi belirlediği faiz oranlarından daha fazla MEVDUAT FAİZİ uyguladıkları için uyarı yazısı göndermiş deniyor.
MB diyor ki siz ne HAKLA gerçekliği konusunda kamuoyunda tarışma konusu olan yüzde 84 RESMİ enflasyon oranına karşın yüzde 26-29 faiz verirsiniz?
Enflasyon paranın SATIN ALMA gücündeki erimeyi sağlıyorsa MB nın talebi vatandaşın bir yılda yüzde 84 lik kısmı YOK OLAN 40 yıllık birikimlerinin neden yüzde 12-13 yerine yüzde 26-29 oranında TELEFİ EDİYORSUNUZ.
Halbuki biz bu tasarrufların yüzde 92-93 ünü ÇÖP ETMEYİ PLANLADIK, Siz neden yüzde 10-15 ini daha kurtarmaya çalışıyorsunuz? gelinen durum bu mudur?
Devletin fonu almasın sen gör o zaman borsayı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED 75 baz puan arttırdı. Ons altın 1650 den 1660 a zıpladı.
100 puan mı fiyatlamıştı enteresan
Borsa bunsefer asiri yukari tepki vermedi
Fed de gıdıvanlaşacak galiba :)
3.25 i 4 yapmış....
Altına gene sopayı verdiler
4. kez 75 baz puanlık artış yapan Fed'den 'süreç sona yaklaşıyor' sinyali
https://www.bloomberght.com/4-kez-75...inyali-2318418
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Dünyada da faizi indirmeye başladıklarını göreceksiniz" dedi.
https://www.bloomberght.com/erdogan-...ksiniz-2318384
Ee ne oldu simdi fedden sonra bistte s2$ mi var
FED falan hiçbirşey etki etmiyor artık bize
Faiz arttırmışmış, gram oynamadı dolar yerinden.Faiz artışı yok hükmünde.
Yerli ve milli dolarımız var artık.
Madem endiseli fed , 100 puan artirsaydi., kiviriyor resmen
Amerikan borsaları zamanda yolculuk yapıyor. 2020’ye ulaştılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çevremde bazı tanıdıklarımdan iki arkadaş bugün 15 günlük kkm yi bozup 24 den normal mevduat yaptılar... Kkm bu gidişle biter gibi...
Son 6 aylik kkm. %15 e denk gelecek iste .
Son 1aylik kur farki 8 krs.
fayisciler gözünüz aydın
nkolay 25 yapmış
sitesinde ilan etmiş.
Akbankda az önce 95 günlük %27 den bağladım. 1 milyon 50 bin tutar net kazanç 70 bin 500 tl.
17 yıllık borsacı olarak ilk defa 3 aylık mevduat yaptım...
Faizciler değil devlete katkıcılar. Resmiye göre - 60 a faizci denmez
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeniden değerleme %65,3 oldu hepimizin gözü aydın
faize %27 vergiye %65
%85 enflasyona 3 aylık %27 ye bağladığına sevinmek nasıl bi hale geldik
hepimiz mi ekonomist olduk
Nkolay 25 yapmis .
Nkolay yazılımcıları ne tuhaf...
Hızlı menü var ancak buraya bono sat ı ekleyemiyorsun. Hızlı menü de bono al, ilk sırada...Her bir bonoyu satmak için 3-4 sayfaya gitmek zorundasın. Yine tüm bonoları sat diye de bir seçenek yok.
Kendi akıllarınca işlemi uzatırsak müşteri satmaktan yılar mı diye düşünmüşler.
AVM lerdeki yürüyen merdiven tasarımlarında yukarı çıkarken en kısa yol inerken tük katı dolaş mantığı ile aynı...
Vakıfbanktaki veznedeki bayana Akbanka eft yapıcaz dedim , miktarı görünce hemen ayağa kalktı beni üst kata çıkardılar 32-44 günlük size 24 verelim dediler kabul etmedim o kadar sıkılmışım borsadan 😀
TUİK e göre 1 yıl önce ev eşyaları yüzde 93 artmışmış...
Bu hafta BİM e yeniden gelen dikey çamaşır kurutmalığı 399 TL. Halbuki onu geçen yıl 129 a almıştık.
Yine 400 TL lik mikrodalga 2500 TL ye, 500-700 aralığında satılan uyduruk marka en küçük boy dondurucu 3500 TL ye satılırken bu yüzde 93 biraz masal gibi olmamış mı?