Yazmayayım ama dövenleri iyi süzün
Printable View
Yazmayayım ama dövenleri iyi süzün
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...78290756/detay
Adam dün ilana koymuş 100.000
Bi arka sayfada var 180.000
Oda dün ilana verilmiş
Resmen namussuzluk.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...78448915/detay
Buda bugün koymuş 60.000
Buda uçmuş 130.000 tl
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...78450375/detay
Baktım en düşüş 3+1 10.000 den başlıyor
Baktım bi tek şu 60.000 olanın açıklama kısmında yıllık peşin isteniyor yazıyor. Ama aylığımı yıllığı mı 60.000 yazmıyor. Sonra diğer ilanlara baktım 210.000 yazan bir tanede daha yıllık peşin yazıyor.
Nerden baksan 17.000 civarına geliyor aylık için gene yüksek mersin için ve ilanların çoğu dün ve bugün verilmiş
Ortalama yıllık değilse aylığı 10.000 civarı
İnş olmamıştır.
Böyle zamanlar da
At izi
İt izine çok karışır.
O tarz görüntüler bazen bizi mutlu ediyor olsada.
Hukuk devletinde olmaması gereken görüntüler.SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet abi. bence de olmaması lazım. onlardan bir tanesi bile masumsa ne olacak?
99 depreminde bunları çokça yaşamıştık.
keşke her sokağa sadece 1 asker dikseler bunlar yaşanmazdı. o bölgede ordu gerçekten çok güçlü.
sadece antakya girişinde eğitim tugayı var. tüm ile fazla fazla yeter.
Bu insanlar bizim düşmanımız mi bu ne biçim vicdansizliktir. Her yerde hukuksuzluk denetimsizlik bunun adı da serbest piyasa olmuş. yerin dibine batsın böyle piyasa. Vahşi kapitalizmin en acı örneklerini yaşıyoruz. Yetmez o boktan evleri daha fazla fiyata satsinlar kiralasinlar.
Göçmen sorunu her geçen gün büyüyor ve iş gerçekten güvenlik sorununa doğru gidiyor gibi. Seçim sonrası kim gelirse gelsin marjinal katarlar alınması gerekiyor bu konuda. Kısa vadeli kararlarla ertelenirse 3-5 sene sonra çok farklı bir durumun içine düşme endişesi var herkesin. ABD millenyum 2002 tatbikatında Türkiye ile ilgili bu problemi daha ortada hiç birşey yokken ongormus ve ona göre tatbikat yapmış adamlar. Tabiki bu durum en başından beri planlı programlı gibi durmuyor ama bizimkiler işin sonunu kestirdiklerinde bazı şeyler için geç olacak gibi. Ister muhalif ister hükümet yanlısı olsun herkes bu konuda hem fikir. Twiterra baktıkça geriliyorum herkes gibi.
Hala ötesi salı iskemler iptal edilsin diye yaygara yapanlar var. 2 günü bırakın son 3 haftanın yakasını iptal etseler ve piyasayı en zirveden baslatsalarda kaçınılmaz son ortada. Depremle birlikte bütün öngörüler değişti artık. Depremin zararı ziyaninin yanında herşey deprem öncesi seçime göre hesaplanıyor ve fiyatlaniyordu. Şimdi seçim olacakmi olmicakmi diye yeni bir belirsuzlikte tartışılıyor. Hani varlık fonu devreye girsin, şunlar bunlar yapılsin ve borsa dik tutulmaya çalışılsin diyenlere uyulup o yönde adımlar atılması bence mb nin zamaninda doları tutmak için reservlerini eritmesi gibi birşey olur. Borsanın carsamba açılmasi ve ve fiyatlamalar hic karismamalari ve dengelendigi yere kadar beklenmeli bence. 2008 krizinde borsa 40 binden 18 bine düşerken kimse gikini çıkarmadı bu sefer depremden sonra gayet normal şekilde %10 düşen piyasada inanılmaz yaygara koptu. Malını tutan zarar etmiş uzun vadede zaten zarar vermeyecek bunu herkes biliyor. Bu depreme zirvede yakalandı piyasa hele aşağıya %3 marj kuralı gelsin diyenleri hiç anlamiyorum. Günlerce -%3 açar kapatir. Hergun milletin psikolojisi dahada bozulur. Bakalım Çarşamba acacaklarmi.
Kocaeli depreminde de oldu hırsızlar korktu kaçtı deniyor. İşallah olmamıştır.
Banyo sorunu, yakında herkesi bit basar.
Tuvalet sorunu özellikle kadınlar için çok önemli.
Güvenlik bundan sonra çok daha önemli.
Çadırkentler, konteynerlar.
Gerçekten insanlar ölseydim daha iyiydi demesinler lütfen.
dezenfektan ( yüzey için ) ve antiseptik ( insan için ) lazım o bölgelerde. antifungal antiviral antibakteriyel. tetanoz aşısı ...
Buradaki bazı yazılardan anladığım kadarıyla borsa açılsa da taban taban birkaç gün gitse diye ellerini ovuşturan bir kitle var ve bu temennilerini de toplasan incir çekirdeği etmeyecek donelerle perdelemeye çalışıyorlar. Allaha havale ediyorum böylelerini. Bana hiç bulaşmayın, son iki yıldır tek lot satışı olmayan bir yatırımcıyım.
Borsa %20 marj ile açılmalı. Hatta serbest marj bile olabilir. Kim ne yapacaksa yapsın meydan sizin denmeli. Ben %60 bistim sıkıntı yok. Hiç bir piyasa sonsuza kdr düşmez tıpkı, son yükselişin sonsuz olmadığı gibi.
En fazla cumaya kadar dip görür. 2500 mü olur 3 binmi olur biyerde dengelenir eni sonu. Bu yatırımcı lunc yi kaldırdı bist nedir ki..
ADANA' da kiralar yıllık anlaşılır ve ödenir.
Depremden önceki günlerde borsa 8 gün üst üste sebepsiz düştü
Senetler %50-70 arası değer kaybetti. KİMSE GIKINI ÇIKARMADI....
Bunun üstüne deprem gelince bir satış dalgasına daha kimsenin takatı kalmadı...
Birde bu haber var...(Ali ÇAĞATAY)
Binlerce insanımızın hayatını kaybettiği, yüzbinlerce insanımızın evinin barkının yıkıldığı bu acılı günler geride kalsın, size borsadaki spekülasyonun arkasında yatanları kanıtlarıyla anlatacağım.
Şimdilik bir ipucu:Feridun Sinirlioğlu nun görevden alınması, borsa ile ilintili!
https://twitter.com/AliCaatay/status...35868541517825
Borsadaki sözkonusu doldur-boşalt olayı Aralık-2022den beri devam ediyor.(Ali ÇAĞATAY)
https://twitter.com/AliCaatay/status...46831638474752
Bilimin başat olmadığı toplumlarda, inanç tutunacak dal olur. Halbuki inandığın inancın kitabı sana bilimi hayatın merkezine koy der. İşte o denileni yaptığın zaman, inanç tutunacağın dal değil, temelin olur.
herhalde izah edebilmişimdir.
akıl irade ile
irade ihtiras ile
ihtiras vicdan ile
vicdan inanç ile
sınanır. - hmz stbyk
Yağmacı hırsızların ksmera önünde dövülmeleri hoş değil, alt yazı yada seslendirme ile her yöne çekilebilecek görüntüler.
Çok cahilce. Çok çocukca.
Bizim bu görüntülere ihtiyacımız yok gereği yapıldı deyin yeter. Gerekiyorsa sıkın ama görüntü olmasın lütfen.
Piyasayı taşıma su ile buraya getirdiler, bunu o kredili işlem yapanlar hiçmi düşünmedi, sonra zaten kaç gündür hep aşağı, trendler kırıldı, burdan krediyle giren adam zaten ipi boğazına takıp girmiştir. Pek i 35 milyar kredili var diye piyasayı daha kaç gün ayakta tutmaya çalışacaklar, herkes biliyorki bu piyasa göçecek ve uzun sürede kendine gelemeyecek, çünkü ülke zaten iflastaydı bundan sonrası varsa eğer allah kerim, yoksa ne haliniz varsa görün durumu.
Haluk levent 20.30 da fox tv de olacakmış
Arka planda bazı önemli kararlar alınıyor olmalı.
Sessiz politikacılar ve önemli isimler var.Durumu değerlendiriyorlar olmalı.
Önümüzdeki hafta duyarız.
Hislerim bu yönde.
Depremde kusuru olanlar konusunda eli kolu bağlı olmayan hukuk. Deprem ile ilgili yanlış paylaşım yapanlar ile ilgili çok hızlı işliyor.
Depremde 24.921 bina yıkılmış.!
Bakan Kurum yaptığı açıklamada, "10 ilde 171 bin 882 bina incelendi. 24 bin 921 binada 120 bin 940 bağımsız bölümün yıkık, acil yıkılacak veya ağır hasarlı olduğunu tespit ettik" dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...i-oldu-2050895
10 tane il yerle bir olmuş onlara alt yapısı olan en azından prefabrik evler yapılması için zaman lazım üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi şuan için elzem. İlk ve ortaöğretimin de uzaktan eğitime geçmesi gerekiyor deprem bölgesi için diyeceğim de adam her şeyini kaybetmiş onlara bilgisayar tablet bile temin edemez bu beceriksizler.
Aynen 99 dan dahada dipteyiz seçim sonucu işler yoluna girerse buralardan girenler büyük oynar.
STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.