Allah'ından bulsunlar,bu şekilde kim oynadiysa bu şirketle.
Printable View
Allah'ından bulsunlar,bu şekilde kim oynadiysa bu şirketle.
Niyeti panikletip tabana yigmak idi başardı tebrik etmeli
Hektaştan sasadan alışığız vız gelir
Bu güzel sitkete ne olursa olsun yakışmıyor şunlar
Tabana yığıp kendi kaldırıp tekrar yigarak 11m işlem gösterdi tabandan o lotlari alan da çıkar elbet de bu iş grubunun amiral gemisine yakışmadı
Tabanda ne kadar olduğunu görebilen varmı?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabandaki lotEk 29868
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.5 milyon SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve TABAN, telaşa gerek yok..
Yarın da taban, telaşa gerek yok...
Tabandan 11 milyon alış, 5 milyon satış görünüyor toplamda.
Yani moral bozukluğu had safhada, ne yazık ki bir hesaptan veya bir kaç hesaptan ortak satış planlanmış. Bakınca yine çok cidd lotlarla alımlar var şirketin bilançosuna bakınca bu hareketin bı cezasını kesen olmalı diye düşünüyorum. İlk raundu şimdilik onlar kazanmış olabilir, ben tabandan da 100 bin lotlar alanlar görüyorum herkesin bir hesabı var.
Arkadaşlar alım satım pastası atabilecek bir arkadaş varsa atabilirse kimlerin bu kadar alıp sattığını görmek ister insan ,teşekkürler
Tabanda ne olduğunun önemi yok. Ağalar istediği an 2 M lot koyuyor
https://i.hizliresim.com/g973hhb.png
satanlar
[url=https://hizliresim.com/oxhdsxe]https://i.hizliresim.com/oxhdsxe.png[/url
alanlar . / satanlar 3 /4 aracı kurum mu , alanlar da satanları aramak lazım ne kadar satılmış ne kadar almışlar . y t d
X de yazılana göre Deniz 59 fiyat verip bugün 8 milyon kadar satmış. Manüplasyonun tanımı bu olsa gerek. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz müşterisinin lotunu bilmiyor değil ya,ver önden tavsiye daya arkadan hacimli satışı yesinler birbirini. Borsanın curmu belli nefesi yetmedi milletin şimdilik, kalkmayacak lot değil bakalım alanların da hesabı var bekleyeceğiz kapanışı görelim
alım satımla ilgili pasta ve paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürler
Hocam çok büyük lotlar bunlar ama iş tarafındaki 4m alım da azımsanacak bir maliyet değil,satanin hesabı bitmiş belli ben karşılıklı işlem olduğuna inanmıyorum,belki sandıktan falan destek çıkıldı iş tarafında kapanışta görürüz, satıcı -6-7 de tutabilrdi senedi hususi basarak,tabandan kendin kaldırıp tekrar tabana yazarak mal boşaltma isteği piyasa bozucu eylem olmalı. İsmen için bilanço 3m aşağısı zaten düşünülmedi ki hiç, kasasında da sağlam nakit, en iyisi geride kaldıysa diye düşünen de otur ne var ne yok tabana yaz nerden baksan saçma sapan bir hareket.
Zaten kalan 2, 5 m lotu yok muydu denizdekinin istese piyasaya yedirirdi hususi taban olsun istedi,çok da izlemeye gerek yok aslında ben ful ismen olunca tahtaya takılı kaldım biraz hava alıp işime gücüme bakayım,piyasa toparlarsa bu taban kalkar,bozuk devam ederse de kısmet bugünlük zararın üstüne oturur yarına yarın bakarız.
1.7 M var anlık tabanda. Niye bu kadar düştük hiç anlamadim. Vurkaccilar yaşadı yarın da salarsa
Bir de ky güzel alıyor. Sonra onları dökmek için de firildaklar yaparsa mokoko
Bu hacimle bu tavan zor kalkar. Emir silerlerse bilemem.
Bu hareketler SPK lik..
Destek neresi olabilir?oralara yatirim yapalim
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabandan 1,5m kaldırıp saniyesinde 2m koymak. Bunun derdi neyse bunla ugrasmali
Herif pislik ya, 400 kusur emirle 1,5m lot kalmıştı 500k kadar aldı tam dedi kalkıyor milletin kucağına verdi 2m. Olm zaten boşalıyor tahta neyin uğraşısi bu?
Yarın yokmuş gibi satmaya çalışıyorlar. Birkaç gün içinde taban yaptırmadan daha yüksekten satamazmı bunlar. Nedir bu acele.
Tüm zamanların işlem rekoru kırılacak sanırım.
Bu normal bir satış değil,en az dört beş defa tabanı kaldırmalarına rağmen ,tekrar ısrarla hemde yüklü lotlarla satışa koymaları büyük bir fon çıkışı olabilir,adamlar almışsa kağıdı 17 -20 aralığında yüzde yüz karla boşaltıyor olabilirler ,insanın aklına başkada bir şey gelmiyor .mesele ellerinde ne kadar daha satılacak malın olduğu,ancak bu alemde her an biri çıkıp bu çöküşü göğüsleyebilir,birde oyyatla kıyaslıyorum ,bizim bu gün tavan yapmamız gerekirdi diye düşünmeden edemiyorum
Emsali başarılı sektör yok,emsali olmayan satış baskısı da yok. BIST bugün kırmızı ise burdaki satışı karşılamaya çalışan ky portföy bozup burdan alisinin da ufak bir katkısı var buna. Bu karaktersizin maliyeti çok aşağıdaki böyle pervasızca hareket edebiliyor, yaptığı yanına kar kalacağı için spk falan hak getire. Satacaksan düzgün sat tabandan alıp tekrar ne koyuyosun bide kurumundan özellikle tavsiye yayınlanıyor nerden tutsan adilik.
Yine 2.2 milyon olmuş. Yarın ola hayrola.
Pislik amacına ulaştı, ky panikledi ve arkasına lotlar eklendi.