Bizi kekleyen Kılıçdaroğlu başkası değil artık netim ama geçti
Printable View
Adam hakkaten fakirmis :rules:
yüzükle başlayıp üstüne -5M borç olmamış..
şu evrak işinin dozunu azcık makül ayarlayın.. :yes:
Seçimden önce KK'yı eleştirirken bize saydıranların gözü açılmış mı sonunda neler duyuyorum :kahkah:
İnanasım yok pek, KK 2028'de muhalefeti iktidara taşıyacak bölücülük yapmayın :kahkah:
Tuncay Özkan abim mücadeleye devam dedi
Oylar Cehap'a hadi bakayım :kahkah: :kahkah:
ytd
20 senedir muhalefeti dizayn eden iktidar bu huyundan vazgeçmez, KK istifa ettiği gün yerine geçecek olan A*P güdümlü adayın hazırda beklediği gündür. Bunu da yazın bir kenara. İşin içinden çıkamazlarsa bu yola girecekler.
Fetöcüler, foncular hangi partiden öcü gibi korkuyorlar ona göre pozisyon alın. C*P hangi parti ile ittifak yapınca kuduruyorlar oraya bakın.
Körü bu kadar süzseler gözleri açılırdı C*P seçmeninki açılmadı demiştim, yoksa bir devrin sonu mu geliyor :oleyo:
C*P'nin baraj altı kalması gereken seçim 2028 değildi, 2023'tü. 2028'de kim bilir ne film oynayacak. C*P seçmeninin sıradaki oyunu anlaması mümkün değil karşı taraf 3d satranç oynuyor
Kiliçdaroğlu na ifrit olmamın nedeni seçimden sonra saat 10 da yaptığı konuşma
Sizin hakkınızı korudum, yaptım, ettim,
Yürüyüşüme devam edeceğim,
Devam edecekmiş hiç bir şey olmamış gibi, bak sen işte bunları söyleyen adamın benim için hiç bir değeri olmaz.
Evet geç anladık, kabzımal değiliz ki hıyarın kalitesini tespit edelim.
Başlık: "kılıçdaroğlu'nun chp'yi bitirmesi"
https://eksisozluk1923.com/kilicdaro...rmesi--7664722
Bakın mantık süzgeci doğru çalışan bir vatandaş ne demiş başlığın altında:
"kılıçdaroğlu, partiyi kekolara peşkeş çekerken sesini çıkarmayıp üstüne de gidip oy vererek sizler bitirdiniz."
https://eksisozluk1923.com/entry/153094290
Ali Yeşildağ:
"Reyiz hem sizin paranızı alır, hem de size kendini alkışlatır. Bu onun en ünlü özelliğidir."
M. Yakut:
"Bunlar bize tecavüz etmediler, ırzımıza geçtiler."
Reyiz C*P'yi kendine paspas yaptı paspas. Hem de öyle böyle değil gitti 40'a yakın eski A*P'liyi MV seçtirdi ve bunları C*P seçmenine yaptırdı.
altının düşmesi gerekirken artması ilginç en azından fed toplantısına kadar gevşek gitmesi lazımdı
ama hiç tınmıyor
Arjantin'de Türk Lirası Çok Değerli !!! (Et 40 TL) - Gittiğim En Ucuz Ülke
https://www.youtube.com/watch?v=ChMc0oPs7oo
Uyutma falan yok sn hkm.bazen gaza gelinebiliniyor. şimdi genelden gidersek CHP nin oyu 25 ;iyp 10 ,ysp 10 etti 45 millet ittifakının seçimi kazanması için gerekli 5.5 oy için nereden kırılım yaşanabileceğini ümit ettiniz ..MHP nin oyuna neden sasiriyorsunuzz .. birde oy patlaması demişsiniz girdiği son 10 secimdede yüzde 10 dan aşağı almamış ..
AKP nin başı ne zaman sıkışsa, KK dikkatleri başka bir yere çekerek Reis 'i kurtarır.
Bunu not edin ,çok olay görürsünüz.
:he: Ahaha
Önce biden rüşvet olayı, şimdide oğlunun notebook arşivi..
Amerikan sirki...
https://nypost.com/2023/06/01/hunter..._medium=social
Yani durum hassas zaman da uygun değil biliyorum,ama kk nın ekmelettin olayı ve abdullah gül ün çatı adaylığı için uğraşmasını hatırlayınca ona da pek sempatim yok.Kötünün iyisi olduğu için ona oy verecektim,çoklu aday olursa diğer adaylara da bakarım,hatta cem uzan aday olursa direk ona oy veririm.Ömrüm boyunca chp dışında bir partiye oy vermemiş bir adamım.Ama kk şimdiye kadar hiç bir seçimde illa ben demedi,inceyi gösterdi,ekmelettini gösterdi,bu seçimde bir cesaret bir hırs şaşırtıcı yani.
Bu yorumu 3 mart 2023 de kk aday olmadan önce yapmışım.Aday olduktan sonra artık yapacak bir şey yok diye hakkında kötü şey yazmadım.Daha eski tarihlerde kk hakkında bugün yazdıklarımın hemen hemen aynısı olumsuz onlarca yorum var.Bu topikte neyin ne olduğunu bilip gene de kk hakkında seçim öncesi olumsuz şeyler yazmayan pek çok forumdaş olduğunu biliyorum.Herşeye rağmen seçimi kazandığına ve seçimin çalındığını düşünüyorum.
Normalde bu seçim bizimdi. RTE bile inanıyordu kk nin alacağına onun amacı ikinci tura götürmekti. Üniversite öğrencileri vize final günleri değişti, Kıbrıs'tan hataya feribot yasağı, yabancılara verilen vatandaşlık, kk aleviyim demesi, diyanet işleri ile ilgili söylemei, seccade olayı vs %5 e yakın bir müdahale olmuştur. Zaten benim öngörüm eğer %60 dan aşağı bir sonuç olursa kazanmak mümkün değil. O gün Merale destek çıksaydık belki bugünü yaşamazdık. Beş yıl ömrümüzden boşa giden sene olacak. Yazık oldu gerçekten yazık
herkesi linç edip, trol diye yaftalamasaydınız..
arzulanan değil hak edilen yaşanıyor..
Çıksaydınız, kim engel oldu size? Benim gibi düşünenler Mommy doğru söylüyor derken sizin gibiler bizi aktroll olmakla, Mommy'yi kripto olmakla suçluyordu.
Özellikle bu alıntı yaptığım mesajın sahibi neler neler dedi, diğer Atatürk profilli vatandaş ile beraber... Hepsini bulup çıkarırım da uğraşamam
Bu bayadır oluyor zaten ama teyzeler amcalar bir yandan sövüyorlar bir yandan da ampüle basıyorlar. Hikaye klasik. "Başka kime verek yiğen"
Kime neye sövdükleri de tam belli değil o da komedi. Orada da yanıyor devreleri. Baştakine toz konduramıyorlar. Geriye doktorlar kalıyor suçlayacak bir de muhalefet partileri
Artık kafa yormayı bırakın siz de bu uçurumdan aşağı yuvarlanan trene atlayıp kesenizi doldurabildiğiniz kadar doldurun. Bu saatten sonra muhalefetin yapacağı bir şey kalmadı olacaklara.
Muhalefetin büyük kısmı da bu amcaların teyzelerin farklı bir versiyonu ama ona çokca değindim. Yeniden bahsetmeye gerek yok.
Bu gün 2 kişi ile yüz yüze konuşma şansım oldu..Her ikiside ne olacak bu ekonomi diyordu :oleyo: Ama adammı var ki oy verelim diyip ampule basmışlar :kahkah:
Bu gün uzak bir akraba var alayı ampülcü, gelini geçinemiyoruz deyip evi terk etmiş ....Neyse bu kafalar yol haritasının Politikacılar tarafından çizildiğini GSMH dan kime ne kadar para dağıtılacağına karar verenin bunlar olduğunu anladıklarında iş bitecek...de 25 yıldır anlamak istemiyorlar...
Siii edin gitsin....Küpü doldurabiliyorsanız doldurun a.q :yahoo:
Son entry içeriğine katılmamla beraber bana ait değil arkadaşlar
Güzergah o..
Totaliter turancı islam modeli.. :he: Fonu bile kuruldu..
Accayip birşey oldu..
*kore demokratik halk cumhuriyetinde bile muhalefet partisi var.
Sıkıntı yapılmasın :p
**
ibrahim kalının sözleri...
balkon konuşması...
hüdapar ile güney doğu polikasında değişim sözleri..
şu resmi terör kavramı haylice genişletilince herkesce hissedilecek..
Azeri bir arkadaş var,aliyeve muhalif olduğu için babasının ve ailesinin canına okunmuş.Aliyev e muhalefet arttıkça seçimlerde yüzdesel olarak oyu artardı dedi.Tam olarak sistemi eline geçirince herkes aliyevci olurmuş,seçimlerde yüzde 90 alırmış.
DDKKM de %40+ %8 opsiyon veriyorlarmış...Bu deli para verildiği sürece kimse ticarete üretime riske girmez...Parasını bağlar alır karını koyar cebine; Parası olan daha da zenginleşirken olmayan sürünmeye devam...
Herkes kendini sağlama alacak şekilde küpünü doldurmaya baksın...Bu imkanlar bir daha ele geçmez...