hisse forum yazarları iyidir ben buraya geldim bakmaya nedir düşünceler diye :) sosyal medya yıkılıyor :)
Printable View
[QUOTE=emregunes;6813064]Bu tarz büyük satın almaların bu kadar dedikodusu olması bence normal değil...Rakam bile konuşuluyor aleni.
Akşam seans sonu Koç dan gelecek kap haberi yada açıklamayı
Koc bilgi kirliliği az olan bi grup lakin karşı tarafı tanımıyoruz spekule edecek kadar gözleri dönmüş olabilir mi acaba?bir de koc grubu unicerditten satin alma yapmıştı bi kaç yıl önce
ALİ KOÇU kınıyorum:).Bu araplar değil miydi, ATATÜRK resmi için maçı oynatmamışlardı(SUUD tu ama ırkdaşlar)
ALİ KOÇA yakışan:'' Ben araba banka satmam,Ülkemi işgal etmişler zaten.Daha fazlası olmasın', demektir...
Ama 8 milyar dolar olunca her şey unutuluyor.
İşin içine para girince ideoloji kalmıyor.
VAKIFBANKI,temizinden 1/3 fiyata almak varken neden yapıkrediyi 8 milyara alır ki?
Hükümetle kulis yapsa VAKVAK için ikna ederdi.
piyasa başlamış ykbnk satışı ile koç hangi şirketleri alır veya yatırım yaparmış yeni hikaye gazlama moduna geçmişler.
tup için 20 milyar tl yatırımı var zaten
yıllar evvel topiğinde Halkb kısa zamanda 20-25 tl olacak deniyordu
nitekim oldu .. 8-9 sene sonra
herkesin hisse marsa gitmiş...
25 lirada pazarlanan hisse hala sürünüyor...
endeks 9,000 iken olan seviyesine bile gelememiş...
hırsızların hisselerinden uzak durun...
kamu spotu gibi örnek...
https://i.hizliresim.com/4dx95az.png
akçay koyma bir daha petkm grafı bozkurt üzülüyor :)ama anlamış tahta yapıcı soyguncu diyor
12,700 açtım bu sefer short...
illa çarpılıcam bugün... :)
PETKOM...sadece zamanlama olayıdır.UZUN VADE BENCE mükemmel olacak..Elbette yatabilir.TÜPRRAŞ-THYOLLL,3 sene önce 3 yıl yattı..sonra çoştu..Bunun gibi.
Global-güçlü bir hisse pazarlanması için dolar bazlı zirvelerde olmalıdır.PETKM,son 10 yıllık dibi 0.40 dolar ve 1.3 doları görmüş..Şimdi ise tarihi dibin sadece %50 yukarısında...Bunu pazarlayanın maliyeni ne ki?
.Hisse zaten diplerde..
Bıst30 da son 10 yılın %50 yukarısında olan başka hisse var mı?
En kötü dediğimiz bankalar dolar bazlı 6-7 kat yaptı.
Bugünden yarına değil ama petkom bence mutlaka portföylerde olmalıdır.Nasıl ki bugün keşke garantiyi 12 tlden alıp bekleseydi, diyoruz..İŞTE ZAMANI GELİNCE O hisseler içinde bu söz kullanılacak.
Zamanında mükemmel hisseler yakaladım.Ama para lazım oldu8ev-araba-arsa vs) ve satmak zorunda kaldım..Ama artık böyle bir ihtiyaç yok...PORTFÖYE çok sağlam yapışıp sonuna kadar beklerim..
Bu foruma çok takılmayın..KEREMALKIN garantiyi 0.67 dolardan aldığımda ..''ben 0.50 dolardan bile almam'' dedi ve bu konuda tartıştık...GARANTİ bu gün 3.3 dolar...
Hatta KEREM,bankalar batık vs...diyerek özel çalışıyordu..(hiç unutmam, çünkü epey tartışmıştık)
dün vıop tarafı belirler dediğim buydu ama bazı ............. siz doldurun:)hemen başka dalga dümen işlerine girdiler .
dün teknik olarak 3.35 dolar bazlı bölge satış yapılıp ve şort denenecek bölgeydi ama bizim bilmediğimiz onların bidiği ykbnk hikayesi bugun servis edildi dün paçal şortçular bugun gelen haberle doğrandı nedense bu haber ve hızlı hareketler vade sonu oluyor :)
sanada pozisyonunda başarılar
Bak bu şirket koç grubunda veya başka bir grupta olsaydı 60-70 lerdeydi ama bu azeriler af etmez .Tek birşey yazacam ister adına varlık fonu ister badem spor oyuncuları ister gruplar ne koyarsan koy ismini bu dönemde bile tahta kalkamadı.İsteseler bam bam %20-30 yaptıramazlarmı ne tahtalar gitti.
Önemli olan böyle tahtalarda kalktığında olmak yoksa zaman kaybı
Patronda burayı okuyor heralde, ıbanıma 10bin dolar havale etmiş üzülme yab bi reklam deye :drunk:
Hemen profilimi değiştireyim.
Endeks aşağı kipirassa akbnk yukarı kiprastiriyorlar..son zamanlarin akbnk hareketleri ile bakınca olaya hafif kokuyo ortalık bakalım nasıl seyredecek olaylar
Bozacının şahidi şıracı...
Kazanan haklıdır kaybeden hatayı kendinde aramalıdır ders almıyorsa susmalıdır. Kibir iyi birşey değildir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zdx dayu... pistte devrim yapmış deyolar :bravo:
https://www.youtube.com/watch?v=Bfxu05lR900
:oleyo:
emre,
bankalar fiyatlar bofa son raporuna yaklaştı yeni rapor göndermiyecekler mi alıştık zırt pırt rapor göndermelerine:)
Boşverin şindi hisseleri, nabtınız vobcu arkadaşlar paraları katladınız mı
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir demiyormuyum boyuna :drunk:
Bugün de vobdan kazanamadım diyen atsın kendini köprüden aşaya
petkime çakıyorsunuz da .... :)
20 lira biraz altı almıştım burada da yazdım sanki.
evet 8 mayısta yazmışım düşerse 18 de de alırım diye.
ne oldu bak 13 günde %10 a yakın para getirmiş :)
şaka bir yana petkimi takip eden trade anlamında para kazanır.
ama zengin olmaz :) en azından şimdilik ...
peginin acık daha gitmesi lazım.
holdinkler gidiya onun da argasında holdink var.
hadi canım.
zabah goody ve banvit almıştım,
biri tavan diğeri sürünüyor :kahkah:
X12 yapıcak hisseyi hiçbir zaman bulamazsınız, yok üüüle bir şey, şehir efsanesi o olay
Sen alırsan zınk diye durur o tahta
bende bu şekilde düşünüp viop tarafını kapadım aslında yarısını verip yarısını da bugun verecektim ama el sata basınca dün hepsini kapadım.
ama bugünkü haber ile garip işlemler izliyoruz..
bankalar ve koç harici diğer hisseler az geriledi izlemeye devam
gerçi spot tarafında izlemiyorum orada dayak yemeye devam ediyorum :)
piyasayı alanlara bakıyorsun hsbc ünlü teb.. 4. sırada halk var ama onunda 330 milyonun 200 milyonu kchol almış
bankof bankaları alıp diğer hisselerde satışına devam ediyor.
ak yatırım satış tarafında