Anlamadım başkan, çakılacakmıyız
Printable View
https://x.com/srkntnyldz/status/1815...frJSbmXKg&s=19
Adam çok haklı alüminyum. Emlak sen oturduğun yerde kaç tele yakıyorsun Allah bilir. :kahkah:
Asya Piyasaları Ne Zaman Açılıyor?
Yatırımlarını yurt dışındaki ülkelerin borsalarında yapmak isteyenlerin rağbet gösterdiği yerlerden biri de Asya’dır. Söz konusu kıtada yer alan Çin, Güney Kore ve Japonya gibi ülkelerin yüksek hacme sahip borsalarında hafta içi her gün hareketli bir piyasa ortamı görülür. Asya’nın en büyük hacimli borsasına sahip olan Japonya’da işlemler, Türkiye saatiyle 05.00 ila 11.00 arasında gerçekleşir. Kıtanın Şanghay’dan sonra üçüncü büyük piyasa değerine sahip olan borsası Hong Kong’ta da aynı saat aralığında işlem yapılır. Güney Kore’deki borsa işlem saatleri ise 03.30 ila 09.30 aralığıdır.
Çin Borsası Açılış ve Kapanış Saatleri
Çin; piyasa değeri bakımından Asya’da ikinci, dünyada ise beşinci sırada yer alan Şanghay Menkul Kıymetler Borsası ile çok sayıda yatırımcının tercihi olur. Çin’deki borsa işlem saatleri, ilgili kıtada yer alan diğer ülkelerden farklıdır. Bu borsanın Türkiye saatiyle açılışı 05.30 kapanışı ise 12.00’dır.
"Aha! Demek ki birazdan avcı gelecek..."
Biden'ın çekilmesi sonrası ilk piyasa yorumları
ABD Başkanı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesi, piyasalarda büyük yankı uyandırdı. Piyasa uzmanları, bu gelişmenin dolar ve altın gibi güvenli limanlara olan talebi artırabileceğini belirtiyor.
Savaş ya da Kaç : Adrenalinin salgılanması akabinde vücudun algıladığı tehdit sinyalleri karşısında korku hissi sağlayarak tehdit yaratan durum her ne ise ya kaçarak ya savaşarak onunla baş etmesine yol açan hormanal ikilem. Kimi psikolog ve evrim teorisyenleri bunu insanoğlunun en eski hayatta kalma stratejilerinden biri olduğunu da iddia eder.
ya iki seçenekten ikisinide seçmezssek ne olur ?
:drunk::drunk:
bağlarmıyız?
bu da bir seçenek gibi duruyor :))
seçenekler sonrası ortaya çıkan sonuçlar sonrası karşına çıkan yeni seçenekler ve sonsuz döngü.
çalışmak iyi bir iş sahibi olmak emekli sonrası sahil kenarı villa alıp yan gel yat hayalleri..
sonuç ?
pişmanlık..
amacına ulaşanlar çok az.. peki onlar mutlu mu..
sonuç ?
pişmanlık..
sebep daha iyi villası olması lazımdı falanda filen.
.........
.....
...
..
.
aaa ömür bitmiş...
:drunk::drunk::drunk:
zavallı insanoğlu..
inancı ve mutlu olmayı bir türlü öğrenemiyor.
:drunk::drunk:
Ehheehe sen promil limitine gelmişsin sanırım EMLAK başkan.
"Savaş ya da Kaç : Adrenalinin salgılanması akabinde vücudun algıladığı tehdit sinyalleri karşısında korku hissi sağlayarak tehdit yaratan durum her ne ise ya kaçarak ya savaşarak onunla baş etmesine yol açan hormanal ikilem. Kimi psikolog ve evrim teorisyenleri bunu insanoğlunun en eski hayatta kalma stratejilerinden biri olduğunu da iddia eder.
ya iki seçenekten ikisinide seçmezssek ne olur ?
"
diye başladığın mevzuuda...
"seçenekler sonrası ortaya çıkan sonuçlar sonrası karşına çıkan yeni seçenekler ve sonsuz döngü.
çalışmak iyi bir iş sahibi olmak emekli sonrası sahil kenarı villa alıp yan gel yat hayalleri..
"
Şeklinde bağlayınca...
Adrenalin bunun neresinde? Senin ağzın ne diyor?
Ayde keyifli geceler. Yarın bir daha geçeriz konunun üzerinden işalah :rules:
Başkan...
Sen yat bi dinlen bence...
"Savaş ya da Kaç : Adrenalinin salgılanması akabinde vücudun algıladığı tehdit sinyalleri karşısında korku hissi sağlayarak tehdit yaratan durum:
N'abalım? Tehdit sinyali karşısında pişmanlığı mı kabullenelim?
"Lan zaten aslanın habitatına girmemek lazımdı amk...!"
benzeri bi pişmanlık mı?
zengin ol..
hayat zamanla değil parayla kolaylaşır.
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açılış güzel oldu.
Bu ne biçim açılış loooo:he:
VİOP30 +%0.70 primli başlayıp negatife döndü, Temmuz Pay Vadeliler,
https://resmim.net/cdn/2024/07/22/W8bacM.png
2 kademe artmasına rağmen not ortağı olduğumuz ülkelere bakınız
ekonomiyle izahı zorlama olur :)
https://i.hizliresim.com/fj4yfgj.png
herkes herşeyi biliyor ona göre oyun kuruluyor.
nerede ineceğinizi nerede bineceğinize bakın.
gerisi boş hayat hoş:)
Vahşice banka shortladim acilista
Geçen hafta da ifade etmiştim.
Benim için bıst100 de; 11400-500 civarı STOPLU SHORT bölgesidir.
Mümkünse oraya gelsin de rahat rahat shortlayalım...
100 kaplan gücü EREĞLİ sayesinde tutunuyoruz..Demir gibi hisse...:)
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Kaç Saat Oldu?
@kacsaatolduson
Çete lideri Enver H.'nin; birçok AKP'li iş insanı, bürokrat, siyasetçi ve gurbetçiyi, Endonezya Devlet Başkanı Ahmed Sukarno’nun ev hapsinden kurtulduktan sonra altınlarını İsviçre’ye kaçırdığı ve bu altınlara karşılık Türkiye’ye 300 milyar dolarlık fon geleceğini vaat edip "10 milyon dolar yatır, 100 milyon dolar al" diyerek kandırdığı; dolandırıcılık anlaşılınca mağdurların şikayetiyle başlayan adli süreçte Enver H.'nin avukatlığını AKP'li Mücahit Birinci ile Türk İslam Karakoç'un yaptığı anlaşılalı birkaç saat oldu
TRHaber
@trhaber_com
Soros Vakfı Kamala Harris’in başkan adaylığına tam destek verdiğini açıkladı.
â–ªYahudi spekülatör George Soros'un oğlu Alex Soros, Harris'le fotoğrafını paylaştı:
'Kamala Harris'in etrafında birleşip Donald Trump'ı yenme zamanı geldi. O elimizdeki en iyi ve en nitelikli aday. Yaşasın Amerikan Rüyası!'
Soros, dünyanın birçok ülkesinde ABD adına organize ettiği iç savaş ve darbelerle tanınıyor. Türkiye’deki Gezi kalkışması, Ukrayna, Gürcistan ve Kırgızistan’daki renkli devrim girişimlerine maddi destek vermişti.
https://www.borsagundem.net/haber/er...lamasi-1808237
"Ereğli Demir Çelik, Sivas'taki maden sahasında altın keşfetti. Olası rezervlerin ölçümü için UMREK standartlarında çalışmalar başlatıldı."
Patek alıp satan var mı?
Olayı nedir bunun?
işadamı olacan 10 milyon usd paran olacak ve bunu tanımadığın birine 100 yapcana inancan.
Töbe töbe ya.
Aslında bunlara garanti şemsiye fonu kurucan.Parasını da bunlar yatırcak.
"ben bu hafta kol saati kazancaktım mağdur oldum"
"mavi yumurta üretcektim mağdur oldum" da geçerli ve yeterli sebep olcak bu fondan yararlanmak için.
Ama bizde burda pc başında pinekliyos onbinde bir onbinde 2 kazancaz diye...
Bende bugün at yarışı oynayacağım ganyan bayiine gidip.
1 e 10 ganyanı olan bir eşşeğe para bağlayıp kazanamazsam avukat tuticiğim mağdurum deye...
On emek vererek çalışarak kazanmadiklari için kolayca dolandiriliyorlar zaten...yine siyaset veya çete işleri ile kazanmışlardır.. yoksa kolay mı böyle mal olmak...
VOB yapman batarsınız yine de diyelim[emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi