Eşit yurttaşlık istiyoruz ne demek , neleri eksik , istedikleri okula gidiyorlar - işe girebiliyorlar - devlet kurumlarında yükselebiliyorlar - muhtar - müsteşar - vekil - bakan - başbakan- cumhur başkanı olabiliyorlar daha ne isteniyor acaba?
Printable View
Öcalan TBMM'de Konuşsun Öyle mi? - Yılmaz Özdil
aponun namaz kıldığı zamanları anlatıyor yaw.
vay anasını..
https://www.youtube.com/watch?v=bJgBSb3OFE4
:drunk::drunk:
Yılmaz Özdil abimizden fiyatı asgari ücret kadar olan bir ATATÜRK kitabı daha bekliyorum.
Ama bu sefer VİLLALAR pahalı olduğundan bu kitabın satış bedelini MEHMETÇİK VAK. bağışlamasını bekliyoruz..
Bu ülkede İSLAM-LAİKLİK çatışması ve KÜRTLERİN talepleri olayı asla çözülemez.
Nedeni sayfalarca açıklayabilirim.Onun için ülke bazı konularda asla tek yumruk olamıyor.
dinlemeden araştırmadan konuşmalar.
beyninle değil dötünle konuşunca böyle olur :)
niye çinki dayu beyin çürümüş. video zaten 1 saat dinlemeden sık.
süper gerizekalı sınavı olsa ilk ikiye girersin.. birincisi zaten tokatta :kahkah:
el turco sende vardı galiba bu bımoş un bilançosu bugunmü 11 kasım diye biliyordum , endeks ağırlığı yüksek diye makinalar tepişiiiiii
Hayatımızın en onurlu günlerinden birini yaşadık.
Şahsım, yol arkadaşlarım Haluk Hepkon, Salih Yavuz ve çağdaş Kuvayi Milliye'nin yayınevi Kırmızı Kedi'nin tüm çalışanları adına, dünyanın en büyük ailesi Atatürkçülere yürekten teşekkür ederim.
★
Şimdi sıra geldi…
“Orda bir köy var uzakta” kampanyasına.
★*
Mustafa Kemal kitabının koleksiyon versiyonundan elde edilen gelirle, Mustafa Kemal çocuk serisini, Anadolu'nun köy ilkokullarına ücretsiz dağıtmaya başlıyoruz. İlk kargolarımızı Muş'a gönderiyoruz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Liseyi geçemeyen-ortaokuldaki fen deneyini anlamayan ahmaklar-beyin alkolden JÖLE olmuş... bana muhakeme konusunda ders verirse sözü ziya paşaya veririm:
Ziya Paşa ne diyordu;
“Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar,
Katır mühürdar oldu eşek defterdar!”
keskin sirke küpüne zarar..Anlamsız bir konuşma..TBMM gelmesini söylemek bu konudaki ara formulleri de sabote etmektir.
Ama PKK kesin bitecekse apo itinin hapis değil ama tecrit edilmiş bir yerde hapis tutulması olabiilrdi.
zaten geberecek ha zindanda ha yüksek güvenirlikli hapiste...
Ama PKK nın elemnları zaten APOYU takmayız diyorlar...
o açıdan BAHÇELİNİN dediği de anlamsız.
Saçma bir söylem olarak unutulur gider.
Aranızda oys birincisi ikincisi falan yok mu? Ben beceremedim geri zekalı çıktım bu kadar kişi arasında yok mu?
bi gün apkaya katılacağım aklıma gelmezdi büyük konuşmamak lazım mış.
yahu kusura bakmayın da bu sefer doğru söylüyor. Yözdil baya boş adam.
Ee kitap yazmış istediği fiyata satar. Kardeşim roman yazsın satabiliyorsa milyona satsın. Ama kitabın adını Atatürk koyup onu yaparsan etik olmaz.
gelmiş geçmiş osmanlı döneminde.. en büyük toprak parçalarını kaybetmiş padişah değil mi o yaw.
başarıya bak.
abkaya versen daha az kaybederdi fenci adam.. üstün muhakeme ile :he:
lökür lökür rakı yuvarlayan osmanlı padişahlarımızın ruhuna değsin.
buz gibim.
Bunun kendini ATATÜRKE benzetip milleti soyan adamdan farkı yok...
Ha..yaparsın ama bunun tüm gelirlerini bu amaç için kurulan vakfa verirsin..öyle zekatını değil..
ÜCRET-ASGARİ ÜCRETE yakındı...
Değil ABDULHAMİT babamda olsa bu değerler üzerinden para kaz***** sonuna kadar eleştiririm.
TVye çıkıp ramazanda para alanlar gibi...
ben kitaplarına birşey demedim zaten.
ama bugün söylediklerini dinle... yaşanmış vakayı tarih tarih isim isim vermiş.
açarsın bakarsın tutuyormu tarih ve isimler. o gün ne iş yabtıkları.
vs ..
osmanlı padişahlarının çoğı rakıya bayılırmış... ne diyelim şimdi. ? sırf bu nedenle bizim atalarımız değilmiş mi ?
ona benziyor dediğin.
Koleksiyon kitabı ağabey.. niteliği niceliği farklı olur.
https://www.milenyumkitap.com/koleksiyon-kitaplar
Ciltlenmesi, adedi falan...
bunun dizisini neden çekmiyorlar.
135 ÇOCUĞU OLAN OSMANLI PADİŞAHI ! #shorts
https://www.youtube.com/watch?v=fXU7ZrDTGjQ
Muhafazakar camiada,özellikle tarikatlerde OSMANLI PADİŞAHLARINI kutsama var.''Onlar evliyadır'' cümlesini çok duydum.
Kardeş-baba katliamlarını defalarca tevil edip meşrulaştırma gayreti de oluyor.Çoğunun alkol kullandığını da kabul edemiyorlar.
Harem olayları zaten başlı başına bir muamma.
ACABA BİZ PADİŞAH olsak ne olurduk?:)
Kısacası insanları mükemmel olarak görmemek lazım.Hele kutsama olayı...
Ben şahsen İFRAT-TEFRİTTEN uzak olarak orta yolu tercih etmek isterim.
Bunun tersi de OSMANLI PADİŞAHLARINI tamamen gömmek..Gökten zenbille inmediğimize ve ağacın kökünden çıkmadığımıza göre onlar (osmanlı devleti) bizim atamız oluyor..:)
adiosssssss
Dr. Naim Babüroğlu
@NaimBaburoglu
“Devlet aklı†diyorlar. Bu akıl ulusal çıkarları, ulusal güvenliği koruyorsa, toplumun refah ve mutluluğunu artırıyorsa devlet aklı olur.
-Dünyanın en fazla sığınmacısını barındıran bir ülkenin “devlet aklı†yeni sığınmacıların gelmesini teşvik etmez, demografik yapının değişmesinin önünü açmaz.
-Toplumun refahını düşünen “devlet aklıâ€, ekonomi kurallarının dışına çıkarak ülkeyi ekonomik krize sokmaz.
-“Devlet aklı†Suriye’de başlangıçta ABD ile işbirliği yaparsa, terör devletçiği kurulacağını ve sığınmacı akını olacağını düşünür.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
21d
ï¸Gazeteci Abdurrahman Dilipak(
@aDilipak
), AK Parti'nin stratejisini Sputnik'te değerlendirdi:
Cemaatler, AK Parti'nin arka bahçesi haline getirildi'
AK Parti, bu anlamda bugüne kadar(BOP dahil) projelere uygun hareket etti'
https://youtube.com/live/EANtCVXaOpg...nzQXKPUhydLnm1
Didem Yavuzyılmaz
@didemyvzylmz
·
44d
Osmanlı Dönemi'ndeki gibi, Türkler 3. sınıf vatandaş olsun istiyorlar. Eyalet sistemini yıllar önce tartışmaya açmışlardı, şimdi ise bu yapılanmaya oldukça yakınlar.
Anayasa değişikliği ile de federatif yönetim ve bölünme artık alenen gündeme gelecek..
BOP tıkır tıkır işliyor !
https://x.com/i/status/1849375047187628119
bu konuyu daha önceki derslerimizde işlemiştik... neydi adı ?
KALKIŞMA
geçen havta VADELİ'de yapılmıştı... şimdi spotta
mavi-kahverengi arası gayet açık... % 2 var
https://i.hizliresim.com/rm8tdm7.jpg
buralarda dolanıyorsan... piyasa senden SARI BAR ı atmanı ister...
ATAMAYACAKSAN...
https://i.hizliresim.com/t5lh00x.jpg
aşağıdaki PEMPE ÇİZGİYİ gördün mü ?
:drunk: :kahkah:
20d
@ismailsaymaz
adlı kişiye yanıt olarak
İmralı’dan ilk mesaj:
“Koşullar oluşursa bu süreci çatışma ve şiddet zemininden hukuki ve siyasi zemine çekecek teorik ve pratik güce sahibim.â€
Alıntı
Ömer ÖCALAN
@omerrocalan
·
2s
23 Ekim tarihinde İmralı Ada Hapishanesi’de Sayın Öcalan ile görüşme gerçekleştirdim.
Bu ziyaret aile görüşmesi kapsamında gerçekleşti. Sayın Öcalan görüşmede genel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kamuoyuna şu mesajın iletilmesini istedi: “Tecrit devam
Daha fazla göster
bizde Bahçeli konuştu yandaş yorumcular hemen neyi anladılarda yorumluyorlar diye bakarken kokusu yavaş yavaş çıkıyor.
dostum putin,dostum sisi,dostum trump bunların hepsi hikayedir ülkelerin menfaatleridir esas olan.
s400 sapladı,f35 çıkardı,1.5 milyar dolar içerde kaldı,yaptırım yaptırdı,10 milyar dolar f35 programından bizim şirketler para kazanıyordu demekki ülke menfaatleri 1 mermi 1 top atmadan bu yara verildi bize.
ama bu sefer düşüş olmayacak, yükseliş olacak diye düşünüyorum
ÇÜNKÜ :
ZİRAAT'ın satılan her lotu karşılayacağını biliyorlar..
o yüzden ona ucuz mal kaptırmak yerine, onunla birlikte yukarı rüzgara katılacaklar
sonra yüksekten satacaklar...
Terörün bir amacı da, toplumları ve devletleria manipüle etmektir.Umarım devlet ve toplum geçmiş tecrübelerden ders çıkarır.Apo çıksın gelsin mecliste konuşsun demek mecazidir ve topluma en olmazı söyleyerek,olur haliyle meseleyi çözmeye çalışmaktır.Devletin sorunu silahla çözme kabiliyeti ve gücü zaten var ve bu tartışma konusu da değil.Burada önemli olan devletin, benim bu sorunu silahsız çözme gücüm ve kabiliyetim var iradesini ortaya koymasıdır.Elbet bu irade tartışma konusu olacak ve dirençle karşılaşacaktır.Aynı sorunla doğal olarak devletin muhatap aldığı karşı tarafta karşılaşacaktır .Terör yada toplumdaki şiddet silah ve kamu gücü ile bastırılabilir. Ama yok edilmesi için sosyolojik,psikolojik, ekonomik,hukuksal vb.tebdir ve araçlar gerektirir.
pıst 100 fiyatlaması %70 ekonomik krizi %30 jeopolitik hikayeyi fiyatlıyor benim oyunumda.
ha jeopolitik ve terörle ekonomik kriz sıva yapılmaya çalışılıyor .
akşam bazarı olmayacak gibi..
:drunk:
Rusya olayından bir olumsuzluk beklemem.TRUMP,PUTİNE onurlu bir çıkış yolu gösterebilir.
5 Kasımda ABD seçimleri bitiyor.İSRAİL o tarihten sonra (içinde ukte olarak kalmış) İRANA kapsamlı bir operasyon yapabilir. Bence en büyük risk budur...
Yoksa sanayi diplerde-reel sektör durmuş olayı..en kötü görülünce fiyatlama başlar.
İKİ BORSACI İŞ ADAMI DOLANDIRICILIKTAN TUTUKLANDI !!! İŞTE BORSADA SON DURUM
https://www.youtube.com/watch?v=yGFYHVDr--w
nereye elimizi uzatsak elimizde kalıyor..
bu 6 hisse hangileri acaba :halay:
990250 üstünde kaldıkça 9936xx ler potada.... geliyeaaah