Dün borsada git gel yaptılar, gece 5400 puanı aldılar. Acılış %1 üstü olmalı. Aklım hala Mehmet Şimşeğin acıklamasında kaldı. Adamı yalancı çıkarmak için son surat yükselmeye devam ediyoruz.
Printable View
XU030 HAZIRAN https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a544d37f0f.jpg
Bofa 15 milyar tl oldu 3 günde
MEHDI PUTIN....
ben MEHDI yim dedi....avrupalilari fareyi ezer gibi ezdi....coggg DELIANLI oglan yaw....
8000 tl endeks.....2 dolar endeksin....
TURK EKONOMISINE BUYUK FAIDELERI....
TURK OZEL SEKTORUNE BUYUK FAIDELERI....
hususunda.....
hazirladigim RAPORU gonderdim.....
RAPORUMUN BASLIGI....ENFLASYON.....fiyatlarin dusurulmesi....
efendim....ozel sektor BLANCOLARINI acikladi....hepsi zararda....az kar ilan edende zararda....
kredi faizleri yuzde 70.....bunu kullanmak istemiyorsa....
STOKTAKI URETIMINI.....100 lira maliyete uretmis...ve 120 tl ye fiyat komussa....BU FIYATI....50 TL YE cekip malini satar para bulursa yuzde 70 faize gore karli USAG....
yapacak cevdet....yapacak....3 ay disinizi sikin....TL YI KURUTUN DIDIM.
DASIMA SU ILE DEGIRMEN DONMEZ CEVDET didim....
BORSAYI YUZDE 10 YUKARI BASIP....bazi kaartlarda....yurt disindaki parasi ile yurt icindeki kaardi alip...SERMAYE TRANSFERI YAPTILAR...
yok BOFA aldi....yok BOFA satti....musterisi TURK OLIGARG..
temam....biraz dolar girdi....rezervler artti....
YETMEZ CEVDET YETMEZ didim.....
LEM BU NUMOROLARI CEKIYORSUNUZ....
saf ve temiz halkim....borsada kafayi siyiriyor....yoggg tehhhnik ele dedi....yoggg tehnik bele dedi....AHANDA UCUYORUZ....vay mamina cakayim gene geri coktuk....
olmaz cevdet olmaz didim....GUNAH YAW....usaglarin aklini ike ike....deli divane ettiniz.
CEVDET kim la ?
birde cevdet çıktıgeldi götümüzden :vk:
zaten yazdıklarından bişiy anlamıyom ben :drunk:
Türk havacılık şirketine Hindistan'dan sert yaptırım! '250 milyon dolardan fazla yatırım yapmıştık'
Hindistan Sivil Havacılık Bakanlığı, ülkede bulunan havalimanlarında yer hizmeti veren Çelebi Hava Servisi'nin güvenlik izinleri iptal etti. Şirket tarafından yapılan açıklamada, talimatların iptali yönünde ilgili tüm idari ve hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.
en anlamadigim....SISE deki....SERMAYE TRANSFERI idi....otekileri anlamam kolaydi.....
Şişe bu hafta tavan yaptı emmi
Tarih yazmaz bunu
Aha buraya yazayım burda dursun; Yarın trump da Putin de cuma namazı na yetişirler istanbul yarın hareketli olacak. Saygılarımla
Siz Satım Ben Alım Görüyorum | Gürkan Altınçekiç MARBAŞ..... Piyasadan mal çekildi.... ....yarın endeks yükselerek açılacacak...Kırmızı endeks olmayacak.........diyor.............buyur burdan yak şimdi de
https://www.youtube.com/watch?v=eqp8p5V7UkA
Hindistan'a yapılan ihracat 1,5 milyar civarında, yapılan ithalat ise 8 milyar dolar civarında imiş. Pakistan'ın sopasını yiyince ne yapacaklarını şaşırdılar galiba. bizim orada yatırımımız varsa, onlarında var. borsada satış onlardan diye söylenti var....
çok da lazım bir ülke değil... onların gazı ile bangladeş, pakistan, endonezya, malezya v.b. ticarette ziyadesiyle yerleri dolar...
sen o kus kafaliya soyle....
deki olum....borsada bir mal satilmissa....birileride bu mali almissa....BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...FIX BIRSEYDIR...
DEKI....misal....
SISE yi dipte almiyor....TAVANA cakip....orada tonla mal veriyor....biride o mali aliyor...BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...SERMAYE TRANSFERIDIR.....
DEKI ONA....kuzu ocak ayinda yazdi....2024 de....3500 sirket KONKORDOTO ilan etti....2025 de bu rakkam 7000 olur....ve borsa coker....konkordoto ilan edecek bir sirketin malini almissan....sende konkordoto ilan edersin....ALIK DIYOR.....BU SERMAYE TRANSFERLERI ILE....KONKORDOTO onleniyor....bi dusun SISE konkordoto ilan ederse ne olur.....
bu gaddin cehaleti soymam....NORMAL DEEL MI USAGLAR.....
kuzu usulet ve suhulet kurali geregi....tepkide 100 puvan ustten tekrar cak....CAKTIM....11 000 DEN....
SON DURUM.....
CEPTE 400 PUVAN KAR VAR.....
ELDE....
10 550
10700
10 800
11 000 ......4 KADEME MAL VAR....
NOT....yeni okuyucularim ucun yaziyorum....eskiler biliyor....STOP LOSS kullanmayan kuzu....TERSE DUSTUGU BIR POZIZYONDAN KARLA NASIL CIKIYOR....
KUZU KURALLARINI......PIYASA YAPICI AYNEN KULLANIYOR....ondada stop loss yok....yerine...YAYILMA VAR.
bugun cuma....haftalik kapanis yapacak....pazartesi tatil.....
11 000 den caktigim shortlar....gun ici en dusukten kapanacak...KAR CEBE ALINACAK....KAPANISA DOGRU TEKRAR CAKILACAK.
KUZU KURALI....konsolidasyon gunu....BUGUN...viop dunun en dusugune inemez....10 874 yani....dunun en yuksegine cikamaz....11 200 yani....
bu kuralim icabi....birazdan bana yuvarlak 100 puvan kar verecek....KAPIYACAGIM....kapanista yeniden cakacagim...kapanis bugunun en yukseginden olacak.
SEVGILERIMLE.....degerli okuyucularim.....
Hedef feyza ne zaman bu iktidar gider o zaman hedef feyza olur. Şimdilik bir ileri iki geri.
cevdetim....
adasin cevdet i dinledin mi...londra da yatirimcilarla bulustu ve konustu....
programin adi....ENFLASYONU dusurme programi....
enflasyonu yaratan kim....URETICI FIRMALAR....
bu firmalarin bir bolumu batarsa....ENFLASYON DUSER....ORTA VADELI PROGRAM BASARIYA ULASIR....KONKORDOTO yariyi yakini....ben 7000 sirketi konkordoto tavani....VE FINANSAL PIYASALARIN DIBI ILAN ETTIM....taaaa ocak ayinda....suanda 1800 deyiz....
DIBI BULACAGIZ ONCE....sonra....HEDEF FEYZA....
BOFA....16 milyara yakin dosedi....ve aldilar....yapilan islemler....SERMAYE TRANSFERI...konkordotoyu durdurma.....
halbuki biraksalar....BATSA o sirketler....ENFLASYON ANINDA YUZDE 10 A DUSER.
BIST in tarihine bakin....DIP demek....en az 10 onemli sirketin batip el degistirmesi demektir.
BU OLMADAN DIP OLAMAZ....boyle surunuruz...dasima su ile degirmeni donduruyor OTORITE....bu yalnis diyorum...birakiniz batsinlar.
Sn kuzu 8000 endeski gün,ay,yıl hangi zaman diliminde bekliyorsunuz tsk. :):)