evet dostlar böylece 2,40-50 leri artık konuşmaya başladık....ALLAH ıma binlerce kez şükürler olsun ki yüzümüzü kara çıkarmadı..:)
Printable View
evet dostlar böylece 2,40-50 leri artık konuşmaya başladık....ALLAH ıma binlerce kez şükürler olsun ki yüzümüzü kara çıkarmadı..:)
topikte kimseden ses çıkmıyor yahu...kendimi kendi kendine konuşan deli sanıyorum...:kahkah: bir ses verin bir sevinin sesinizi duyayım yahu...yoksa çıldıracam....:)
Biz topik sakinleri gurultu çıkarmayı sevmiyoruz. İçimizden seviniyoruz. Öylesi sanki daha iyi gibi...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A grubu hisse olacaginin ayak sesleri olabilir mi ? YTD
Dolar 3,8170
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ha şöyle ses verin dostlar..kendimi bir an deli sandım...hikaye anlatıyorum , seviniyorum ses verin diyorum ama ses yok...:kahkah: topiklerde tek sesliliği sevmiyorum dostlar...hatta tek yönlü düşünceleri de sevmiyorum...olumlu olumsuz ,duygu ve tecbüler ve hatta anıların bile bir değeri var...hepsi bize ışık tutuyor..
Euro ise 4,55 tl ile bu çeyreklere girmiş...şu anda ise 4,74 tür...buda %4 lük bir çıkış demektir...
blcyt ın döviz açığının 23 milyon tl si dolar bazlıdır dostlar...geriye kalan 30 milyon tl lik kısmı ise Euro bazlıdır...bu durumda şu ana kadar 1,75 milyon tl lik bir olumsuzluk söz konusudur....2017 son çeyrekte bu miktar 4,25 milyon tl idi...şu an için 2017 son çeyreğe göre 2,5 milyon tl ekstra bir olumluluk var...
yani olası 2018 ilk çeyrek karına ekstra 2,5 milyonluk bir artış söz konusu olabilir...
An itibarı ile KEKO ustamın sayesinde banvitten bana borsayorumun ettirdiği zararın %50 sini 10 gün olmadan çıkardık Allah razı olsun gönlü güzel insan
diğer yarısı için seni acemşaha emanet etmiştim ama bakıyorum acemşah usta bu aralar pek de sizinle ilgilenmiyor...yapacak bir şey yok gerekirse diğer yarısını da ben üstlenirim..10 günde zararının yarısını kapatmışsak diğer 10 günde de diğerini kapatırsak artık seni sağ salim şu borsadan yolcu ederiz..:) bir ky dostumuzun kurtulmasına vesile olmak bana inanılmaz keyif verir...
Sn Keko .
Kitapçı bize aldırdı kendi yok heralde sn.Keko
Bir kaç gündür spek hisselerine takıldım.Cemaş,kaplm gibi.
Devamlı takip etmezsen feci zarar ettiriyor.
Blcyt yi çok sevdim.Sende burda olunca öyle sık takip etmiyorum.
Ama nerde satıcaz,hedef ne onuda bilmek lazım değil mi?
dostum spek hisseleri tehlikeli derin sulardır...bir iki defa yüzersiniz ama bir kere de girdaba yakalanırsanız işiniz biter...acemiliğimde ve geçmişte biraz da yeni yeni teknik öğrenirken az bilmişliğin verdiği cesaret ile o tür hisselere çok girerdim ama o hisselerin çok da faydasını görmediğim için son bir kaç yıldır hiç girmiyorum..
sayın kitapçı dostumuza ben girdiğim ilk günde satış eşiğinde sat ,alış eşiğinde al yaparsan dahi kaliteli hissede hem trade yapmış olursun hem de hisseyi elinden kaçırmamış olursun dedim..ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır..onun da kendine göre bir stratejisi muhakkak vardır..ben kendisine bu hisseyi tanıttığı için teşekkür ediyorum..
blcyt şu anda çıkıyor bu hisse temel verilerine göre hala hakkettiği fiyata çıkmış değildir..bu yılın birinci çeyrekleri de çok umut verici...yani birinci çeyreklerin sonucu gelinceye kadar tutulabilir düşüncesindeyim...ha trade yapacam derseniz ve lotlarınızı artırmak istiyorsanız bana göre haber olmadığı sürece ciddi primlerde zirveden satıp daha sonra desteğinde sattıklarınız ile alışa geçmeniz mantıklıdır...bunu başarabileni ben tebrik ederim..
ama aşırı yüksek işlem hacimlerinde ise satılıp hissenin tekrar düzeltmesini yapıp sonlandırması beklenebilir...sonlandıktan sonra ise alış uygun olur düşüncesindeyim...
yani trade ile birlikte birinci çeyrek sonuçları beklenebilir düşüncesindeyim...ama hiç trade yapmadan da birinci çeyrek sonuçları gelinceye kadar tutulabilir diye düşünüyorum..
2,36 destek görevi görecek dostlar...buradan desteğini alıp tekrardan yukarı yönelmesini bekliyorum...bu günlük kapanışı 2,40-42 civarı bekliyorum...bakalım nasıl olacak ??
2,36 günlük kapanışın olduğu yer artık olası çekilmelerde ilk önemli destek görevi görecek..biraz önce 2,49 u gördükten sonra aşağı inerken yine orayı gördü...tahminlerim bu desteğin güçlü ve önemli olacaktır....zaten dünkü yorumumda da bunu belirtmiştim...
Emeğine yüreğine sağlık diyorum dualarımdasın 🙏
Keko kardeş, maç anlatır gibi hisse anlatıyorsun. Hiç sıkılmıyor musun?
Biz okurken yoruluyoruz. Ne zaman vakit bulup da yazabiliyorsun bu kadar yazıyı?
Patron görmesin, şişler vallahi.:evil:
YaZmayıncada sattı kaçtı diyorlar kardeş , yaranılmıyor ki bu insan oğluna
zaten o yüzden bu kadar işi bana yüklediler...geçmişte bizzat kendi adıma bir topiği yönetiyordum...sürekli yazınca ve işlerimi de ihmal edince bana başka bir vatandaşın işini de yüklediler..:kahkah: zaten iki üç gündür doğru dürüst işimi yapamıyorum...ama 10 parmak hızlı yazabildiğim için çok şey yazabiliyorum...
:ok::ok::ok: kapanışımız 2,41 oldu..ağırlıklı ortalamamız 2,39 oldu ...ağırlıklı ortalamasının üzerinden bir kapanış yapmış olması hissenin güç kayıp etmediğini gösteriyor...ikinci bir konuda bu günkü primi 3,2 milyonluk işlem hacmi ile yaptık...dünkü işlem hacmi ise 2,2 milyon idi...bunun nedeni bir çok kişinin hisseyi tutması bu nedenle tedavüldeki hisselerin azalmış olmasıdır...dün biraz da daha önce maliyetli olan yol çıkıldı o yüzden de daha az işlem hacmi ile daha çok çıkabildi...
bu günkü işlem hacmi de normaldir...hisse hala çıkış isteğinde...yarın büyük bir ihtimalle bu gün geçemediği 2,49 ları tekrardan test etmeye çalışacaktır...
geçen hafta bu haftayı kast ederek artık 2,40-50 lerden söz etmeyi beklediğimi söylemiştim...sonunda o aralığa geldik...hisse sağlam çıkmasına devam ediyor...çok da agresif olmadan çıkışına devam ediyor...
aslında yorum yapmayacaktım ...çünkü herşeyi zaten görüyordunuz..ama yine de aramızda çok acemi arkadaşlar var onlar için bu yorumu yapıyorum...
işin ilginç yanı daha dünden hissenin nerelere çıkabileceğini ve yine nereden destek alıp yukarı dönebileceğini söylemiştik...bu gün hissenin her hareketi tam da tahmin ettiğim gibi oldu...umarım bu şekilde tahminlerimiz doğru çıkarak hep beraber yolumuza devam ederiz..
Valla abicim saygı ve hayranlikla yorumlarinizi izliyorum aman bizi yorumsuz bırakma
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla benim sizin kadar yazacak vaktim yok .fazla yazmayı da sevmem zaten. Borsayı da sizin gibi 7/24 takip edemiyorum. Doğal olaraktan keko yu da
Takip etmiyorum. Diyeceksin ki kekoyu nereden tanıyorsun . Benim takip ettiğim hisselere gelir yazar çizer araştır bilgi paylaşır yatırım ilişkileriyle görüşür bilgilendirme yapar çoğu zaman da faydalı olur insanların duasını alır. Önceki yıllar Kozal parkme bu yıl gentaş blcyt ve silver de yazılarını okuduk bilgilendik sağolsun. Ama
Silver deki yazılarından dolayı. Eğer duruyorsa okursaniz ne demek istediğimi anlarsınız. Forum daki insanların tepkisini çekmişti.
Blcyt bende altı aydır var maliyet 1.45 ...
Silverde gentas da var. Hisse Takip edemediğim den uzun vade işlem yapıyorum.
Son olarak forumda atışmayi sevmem bu yüzden imalariniza cevap yazmayacağım .
Bol kazançlar umarım zarardan kara geçersiniz....
yatırım tavsiyesi değildir.
silverlinedeki yazılarımız hala yerindedir merak eden gidip okuyabilir...o hissede yaklaşık bir ay kalmama rağmen sadece bir defa satış yaptım...iki defa 2,74 ü ve bir kerede 2,85 i gördü satış yapmadım ...benden sonra 2,23 ü gördü yine satmadım...bana değer vererek o hisseye girenler ve bir kaç defa dahi trade yapmayı başarmış olanlar benden iki kat daha fazla kazandılar...bir kısmı bana teşekkür bile ettiler...
ama sonuçta bizde insanız moralimiz bozulabiliyor...bazı şeyleri bilmiyor olabiliriz ,bazı şeyleri gözden kaçırmış da olabiliriz...çıkmadan bir kaç gün önce gördüğüm olumsuzlukları söyleyip hisseden çıkış yaptım...benden sonra da beğenilmeyen vergi dairesi bilançosu geldi ve hisse çok düştü...sonrada haklılığımı ispat eden spk bilançosu geldi..
ben her hisseye girdiğimde de çıktığımda da söylüyorum...bu konuda son derece şeffafım...bende silverlinede doğru davranmasaydım şu anda zararda olacaktım...silverline hala da iyi yoldadır büyümesi cirosu çok güzeldir...önümüzdeki çeyreklerde ötv indiriminin etkileri bir kez daha izlenmeli...toparlanma varsa girilebilir olarak görüyorum...silverlineden önce arçeliğin bilançosu öncü bir göstergedir...uygun görürsem o hisseye ileride tekrardan girebilirim...
ama şu anda blcyt umut vadediyor...bilançosu da çok güzel...
Neyin peşinde bu uzuncu arkadaş şimdi
2,40-50 aralıklarını bir hazm edelim bakalım...malum yeni girdik bu bölgeye..hazm işlemi bittikten sonra bu sefer tekrardan yeni oluşan 2,49 zirvemizi test ederiz...bu gün yorumlarımız kimsenin bıkmaması adına azaltmak istiyorum...sadece kritik yerde ve önemli gördüğüm yerlerde yorum yapacağım..
bu çok yazma alışkanlığı da geçmişte kendime ait topikte günde 3-5 hisse yorumlamaktan vede bu sırada günde 15-20 sayfa yorum yazmaktan ileri gelmektedir arkadaşlar...bu konuda özür diliyorum...kendime biraz daha hakim olmaya çalışacağım...
Keko ustad, yazilarini zevkle okuyorum. Lutfen yazmaya devam et
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissemizin haftalık kapanış rakamları,
16.02 1,83
23.02 2,03
02.03 2,22
09.03 ?
Son 3 haftalık trende göre haftalık bazda yaklaşık % 10 kazandırmış bu trend devam edecek mi yada ne kadar devam edecek bakalım
Yatırım tavsiyesi değildir.
Anlasilan bugun hafta kapanışında bi halt olmayacak
Bu hareketler sağlıklı büyüme için iyidir. Çocuk gibi düşe kalka büyüyecek. YTD.
Ben bu günlük tahmin olarak söyledim ama dediginde haklısın kardeş, yoksa sirketlik bi durum yok şirket artık kabuğundan çıkıp hak ettigi yere doğru emin adimlarla gidiyor
tekrardan 2,36 desteğine indi...tekrardan buradan toparlamasını bekliyorum...gün sonunu nötr veya hafif artılı kapatabilirsek iyi olacak..
diğer hissem gentaşın bu gün kapanışta bilançosunun gelmesi lazım..gentaş tam bir aydır 1,65-1,72 bandındadır...insanı fıtık etti...(fıtık olmadan da kazanılmıyor...:kahkah: borsada sabır çok önemlidir ) artık orda da herşeyin netleşmesini bekliyorum...ona göre karar verecem...son bir aydır kendimi tek kollu batal gazi gibi hissediyorum...:kahkah:
Keko abim den sonra azcık gönül darlığından kurtuldum Allah razı olsun Gönlü güzel insan 🙏
gün sonunda nötr veya hafif artılı olsaydı iyiydi demiştim bir ara artıya geçtiyse de bunu sonradan başaramadı...günü %1,66 ekside ve 2,37 fiyatından kapattı...işlem hacmi ise 1,3 milyon civarı oldu....dün işlem hacmi ise 3,1 milyon idi...görüldüğü üzere hisse işlem hacmini düşürüp biraz dinlenme ihtiyacı hissetti...
dinlenmesi daha sağlıklıdır dostlar...zaten neredeyse alıştık biliciye...her çıkışından sonra bir miktar düzeltme yapıyor ve dinleniyor...
şimdi önümüzde 2,49 a kadar maliyetli bir yol var...hisse olası çıkışlarında artık bu yolu daha düşük hacimler ile doldurabilir...
hissenin dinlenme sürecinde işlem hacmi yakın geçmişte en düşük 1 milyon tl ye kadar düşmüştü...bu gün ise bu miktar 1,3 milyondur....yani hisse isterse p.tesi bir miktar daha işlem hacmini düşürmek isteyebilir ama isterse de artık tekrardan tepki sürecine girebilir...çünkü 1,3 milyon işlem hacmi en aza çok yakındır...yani büyük bir ihtimalle p.tesi düzeltmesini ve dinlenmesini sonlandıracaktır...p.tesi gün içinde 2,49 direncine kadar bir tepki sürecine girme ihtimali dahi vardır...artık orayı geçerse 2,50 lerin üzerine çıkmaya başlayacaktır...