hayaller paris gerçekler berkosanzede :)
Printable View
tepki gelmesi lazım yoksa soluğu 1,38 de alma ihtimali var...ytd
HOOK;2293853]Bence çok ilginç bir gün sonu olacak yüzde 3 civarı bir artı bekliyorum 1.70 üstü kapanış olur bence yarında tavan[/QUOTE]
xxtrader;2295800]tepki gelmesi lazım yoksa soluğu 1,38 de alma ihtimali var...ytd[/QUOTE]
Borsa tam da budur.Her iki ihtimal de gerçekleşebilir.
Açıkçılar faaliyette iseler xxtrader kardeşin öngörüsü daha mantıklı.
Yeşillendi.
şafak vakti karanlığın en ağır oldu zamandır demekki ışık görünmek üzere brksan bu kadar sessiz kalması iyidir dönüş yakın demektir ama ben burdayım ve almaya deva 1.64 un altında sonuna kadar berko
bütün dünya piyasaları kırmızı bugün . bakalım bıst nereye kadar düşecek
1.64 den biraz daha alarak ortalamayı biraz daha aşağı çektik..
Az da benden destek...
maliyet düşürdükçe yeni maliyetler oluşuyor
sonra tekrar o maliyetleri düşürmeye çalışıyoruz
kısır döngü içinde akıntıya kürek çekiyoruz
Tahtadaki şahsiyet(siz) hisseyi trollemeyi ne zaman bırakacak acaba?
2ç bilançoya kadar bu şekilde takılır mıyız öyleyse?
Kağıdı ciddi oranda etkileyecek kadar güçlü bir bilançonun geleceğini düşünmüyorum. Ama yurt dışı satışları bu yüksek kurla iyi olabilir. Ortalama 500 bin kar açıklıyor. Hadi 1 milyon olsun. Çok bir sey degismez. Bu kağıt operasyon kagididir. Yeni bir ekip gelirse kağıt gider... Yoksa çok bir sey olmaz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mecburen ama 44sahap’ın mesajına bakılırsa ucu açık, hisseler çocuğumuza kalabilir
1,70 üzerine kendini hacimli atıp,üzerinde kalırsa 1-2 gün, bende aranıza katılırım o vakit.şuan için kesişim olmadı daha.YTD.
Yön daimi olarak yukarı mı ne?
:wave: go go babyy:halay:
vitesi artıracak noktadayız ama hala bekliyor spek....bol şans spek efendi.....
Ağır ağır çıkacaksın....
Görüyorsunuz çıkıyor.
normal şartlarda 1-2 güne 1,95 lere çizmesi lazım spek ama düşündüğü bir şey var demek ki....yolun açık olsun spek bol şans.....ytd
2lerde ciddi alimlar olmuştu beklenti yüksek anlam veremedim neden çıkmıyor halen.ytd
iyi topladilar bakalim nereye yol alacak.....bol sans...
Kardeş ben bir toplanma göremiyorum. Gidecek bir yeri de yok şimdilik. İlk ciddi bist 100 satisinda 1.70 lere iner bence...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.40 lardan çıktıgim zaman 1.82 destegine dusermi diye hayal ederken 1.62 lere geldi ve su an 1.87. Hıc terddut etmeden 1.62- 2.00 fiyat seviyelerinden aliyorum. Berkosan kisa vadede belki zarar ettirir ama kesinlikle bu fiyatlarda cok guzel kar kokusu var. Karar sizin.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Penguen le berkoşn portföyün azına mıçtı. Ulan biraz tepki verin be.kim dedi size 1.6* lara kadar basın.elin oglu gelir böyle 50 bin lotunu hüpletir.şimdi bekliyoki onlar geri gelsin.Allah bilir kaç yüzbin lotun gitti 1.80 altında totalde. Bekle sana geri verrler malı. Sen biraz daha dur. Durki fulleyelim, diger hisse lerden çıkıp..
http://i.hizliresim.com/VDYvnr.png
1,90 üzerine atmalıydı atamadı.....spek başarısız şimdilik....eğer geçerse kısa vade hedef 2,15 ler olabilir.....ytd