115 milyon altı gelsin ceketimi alır giderim.
Printable View
Sn cengo hocam bende en az 100 bekliyorum nedenlerini söyle siralamak istiyorum.1.prim uretimi yillik bazda yuzde 28 artti gecen seneki döneme göre buradaki faaliyet kari ve kısmı kısıtlamalarin da hasarlarda azalisla desteklemesiyle faaliyet karında artis bekliyorum.2.beklentim su mesela gecen sene 0.66 kurus temettuyu tak diye verdi bu sefer hem 0.56 kurus verdi buradan bile 0.10 kurus fark yani 30milyon kasada demek hemde daha cok kar elde ettigi icin bu sene verecegi 2.temettusu elinde ve hala kasada onunla bile faiz olsa ki genelde eurobondda tutuyorlar. 3.beklentim de su mesela faaliyet dipnotlari acip bakarsaniz elinde yatirim fonu var dunyada ne alsan gidiyor modunda bir piyasa var hisse senedi rallileri ayrica mevduatlari eee faizler zaten artti eurobond var ee 30 mart kapanis ile euro artmadi mi artti doviz.Neyse herseyi gorecex uzun uzun yazmak istemiyorum zaten 3 5 gun sonra gelecek insallah biz hakli cikariz su mubarek gunlerde ve sirket aciklama yapti dediki gecen seneye gore yuzde 20 kar buyume bekleniyor 2021 de 85 gelirse nasil olacak ki rapor hazirlayan edenler kimse anlamadim neyse...Yatirim tavsiyesi degildir....
Ayrica is yatirim yil sonu kar beklentisi 540 milyon garip:28::wu::notr: yatirim tavsiyesi degildir.Is yatirim akgrt yazip googledan orada tahminlerde yaziyor...
Ayrıca 2019 kambiyo kari 68.8 milyondu 2020de 30.4 milyon bu dusmustu buradan tekrar 38milyon bile gelse neyse neyse cok oldu sessizlik iyidir.Hayirli gunler herkese ve hayirli haftasonlari...Yatirim tavsiyesi degildir...
https://www.dunya.com/sirketler/aksi...-haberi-618824
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar e-devlete girip,e- yatırımcı bölümünden elimizdeki lotlara blokaj koyarsak bizim lotlarımızla bize baskı kurmalarını engellemiş oluruz. Enfazla 10 dk mızı alır. Saygılar bol kazançlar dilerim.
SELAM OLSUN AKGRT YATIRIMCISINA
Merhaba,
Açıkçası temettü sonrası 10 lardan 12 lere gitmeyi hayal ederken, o veya bu sebepten 7,5 a kadar bir satış ile bir süredir kıvranıyorum. Temettü ödeyen güzel şirket ama % 25 i bulan düşüşün tesellisi bende yok.
Eğer zahmet olmaz ise, son bir aylık takasını paylaşabilir misiniz? Şu her şeyini satıp Türkiye’den çıkan Blackrock mu gözümüzü morarttı merak ediyorum. Herkesin gönlüne su serpecek bir kar gelir ve yarın burda kutlarız inşallah.
Arkadaşlar takaslara takılmayın. Takaslar mini etek gibidir. Size asla görmek istediğiniz asıl şeyi göstermezler.
Oyak yatırım aksigorta 2021 1Ç karını 69 milyon bekliyoruz demiş. Hassskkttrr ordan diyor artırıyorum.
Teşekkür ederim Ralz.. en son sana puan verdiğim için tekrar veremedim..
75.8 geldi[emoji22]
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes karını artırmış
Bunun karı düşmüş.
Şansa bak
Allaha çok şükür yine tuttuğum dal kurudu.
Ben hep soyluyorum bu sirket yatirim gelirleri giderlerini asmadigi surece boyle supriz bilanco aciklayamaz yine zarar etmis o kalemde 14 milyon zarar.Biz mesela yatirim icin napiyoruz gelirleri artirmaya giderleri de olabildigince kismaya calisiyoruz bunlar durum tam tersi neyse soylenecek baska birseye gerek yok olan oldu.Yatirim tavsiyesi degildir...
Temettüyü alalım da, aldıktan sonra o miktarda hisse değeri eksiliyor. Bize kar büyümesi veya yeni bir hikaye lazım..
Valla beyler prim üretimi o bu artmıştı ya, biz sigorta sektörü karlarını analiz edemeyen kör yatırımcılarız. Ama forex ortalaması mıydı garanti 85 milyon dediydi, adamlar bu sigorta işini biliyor, hah dedim artı eksi 5 milyon gelecek, bilemedin 10!
Yani prim üretimleri artışı hiçe gitti. Ama elbet toplanan bu primler bir gün sürpriz kar getirir( tabi bize , yoksa garantideki vatandaş kimse şak diye biliyor maşallah)
Ben şirketin ise kar artışlarını istisnasız gelecek seneki hedeflerde tutturduğunu gördüğüm için ( %10-20) demişlerdi. Gene ölüsü %10 artıracaklardır. Şirkete inancım tam. Tabi bari 80 geleydi, böyle 75 milyon sanki az gibi geliyor insana ama düşünün bir çeyrekte 25 kuruş kar yazmış ve %70 dağıtıyor, 17 kuruş cepte bile!
Satacak değilim, bu kağıda nedense müptela olmuşum. Benim kiralık tükanım burası. Akgrt nin canı sağolsun,kiracı huysuz çıktı!!!
Ayrıca geçen sene,sadece 2.çeyrekte 170 milyon kâr açıkladığınıda hatırlatmak isterim. Finansal özgürlüğe ulaşabilmek için dogru adres olduğunu düşünüyor ve akgrt tek geçiyorum. Ayrıca 306 milyon sermayesi olan bi şirket için ilkçeyrekte 75 milyon kâr hiçte kötü değil.
Saygılar bol kazançlar dilerim sevgili ortaklarım.
Ceketimi bulamıyorum sevgili dragon.
Ceketi kaptırdık lakin donum hala duruyor. Umarım spek gözünü bizim dona dikmez. Aşşada 6,95 deydirirse donda gitti demektir
Toplanan primler yüzde 22 artmisken.faizler rekor duzeydeyken.yari açık yarı kapalı bir 3 ay gecirmisken.ozel sağlık sigortalarına talep artmisken.biz nasıl karda düşüş yaşadık.Sigorta bilançosundan anlayan arkadaş varsa açıklayabilir mi :))
Tursg gayet iyi kar post etmiş, bizimki gerçekten şaşırtıcı oldu.
Bilançonun 28 akşamı çok geç saatlere bırakılmasından belli oldu zaten iyibir ilkçeyrek gelmeyeceği. Bilançodaki giderlerin doğru olmadığını düşünüyorum. Çalmak için baya zaman ve emek harcadıklarını düşünüyorum. Özellikle yabancı ortakta artık yönetimde söz sahibi değilken bu SA lar için kaçırılmayacak bi fırsattı. Onlarda kaçırmadı zaten. Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Böyle bi dönemde,üstelik şirket rakamları büyüme gösterirken bu bilançoya inanmak ancak kendime olan saygınlığı kaybettirir. Ben inanmıyorum. Ya bunlar hırsız SA...
#AKGRT
*OYAK YATIRIM, AKSİGORTA İÇİN HEDEF FİYATINI 11,97 TL'DEN 10,26 TL'YE İNDİRDİ, TAVSİYESİNİ 'ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ' OLARAK KORUDU
AKGRT Aksigorta, 1Ç21’de piyasa beklentisinin altında 76mnTL net kar açıkladı. Sonuçlar, net karda çeyreksel %14 yıldan yıla ise %15 düşüşe işaret etmektedir. Trafik sigortası kurallarına ilişkin mahkeme kararından kaynaklanan olarak daha yüksek karşılıklar, İzmir'deki sel baskınları ve kısmi kapanmalardan kaynaklanan yükselen hasar frekansı teknik karı zayıflatmıştır. Kombine oran bu çeyrek %100’ün üzerine çıkmıştır. Tahvil getirileri çeyrek boyunca keskin bir şekilde yükseldiği ve zarara yol açtığı için mali gelir son çeyrek kadar destekleyici olmamıştır. Sermaye getirisi geçen sene %44 iken 1Ç21'de %31’e geri çekilmiştir. Sonuçları, AKGRT için nötr olarak değerlendiriyoruz.
Kaynak oyak yatirim.
Tursg de kar oranı çok düştü.
Kısmi kapanmalar olunca insanlar haftasonları veya 4-5 günlüğüne köyüne/yazlığına kaçıyor.
Bu ekstra yüklenme kazaları artırmış olabilir.
Günlük akaryakıt satışı %25 arttı diye bir haber okumuştum bu dönemde.
Benimkisi deli zırvası.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Kısa vade 7,41 den çok sert bi tepki bekliyorum.. Ancak düzeltmenin sırasıyla 6,13/4.84e kadar 1 /1.5 yıl vadeye yayılacak şekilde devam etmesi en kötü durumda izleyeceğim strateji.. Bi çok kişide bu hisseyi fiyat spekülasyonu için değil temettüsü için biriktirdiği için bence olumlu algılanmalı.. Beni düşündüren şey fiyatı 6 ve 5 seviyelerine çekecek olgunun büyük bir doğal afet sonucu gerçekleşecek olması ihtimali..umarım piyasa kaynaklı olur böyle bir düşüş.. Oda düşerse tabi... Bu seviyeler bile çok ucuz sonuçta