85646 tane satmış. Benim hesabıma göre son 2 gün takasını da hesaplarsak 150 bin lotu kaldı
Tamamını satmayacagina göre satışın sonlarindayiz insallah
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
85646 tane satmış. Benim hesabıma göre son 2 gün takasını da hesaplarsak 150 bin lotu kaldı
Tamamını satmayacagina göre satışın sonlarindayiz insallah
Bir soracam arkadaşlar geçen sefer beş gün tavan götüren hangi aracacı kurumdu 467 gördü sonra gömdüler.
Avusturya ile birebir takılıyor bu aralar, orası salınca bu da saldı. Ordaki fiyata göre burdan basıyor citi, 32 milyon tl sattı bgn eğer kağıda görece talep olmasaydı alım gelmeseydi muhtemelen kendi alacaktı/az satacaktı. Burdaki kurşunu azalıyor orası buraya göre inip çıkacak oraya ayar verecek yada ayrışacaklar. Yerlinin bu itnelerin kurşununu bitirdikten sonra yukarı süreceğini düşünüyorum.
Totomdan salladığım varsayımlardır tavsiye içermez.
Mal düşürmüş belli nasıl dik duruyor..
http://share.matriksdata.com/share.a...04281330496685
yat fin elinin ayarını ... emi!:)
342-385 arası yatay band içinde işlemler devam ediyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...673c6f6075.png
Ekrana ne zaman baksam 1 tl aşağıda[emoji23][emoji23][emoji23]
1 mayısta uçuşlar başlayacak diye haber vardı ama sokağa çıkma yasağı olduğu için uçak yine pistten kalkamadan hangara çekildi!
Çoğu kağıt eski seviyesini yakaladı
Sevgili nurdka paylaşmış:)
https://t.co/Lw0atAUqer?ssr=true
Devamlı yazmaya gerek yok.
Bence önemli bilgileri yazın.
Mesala bugün DOCO Türkiye md.ü havayollarının açılmaması halinde zararın çok olacağını, başka kanallara yöneleceklerini, en geç haziranda önlemlerin alınarak uçuşların başlayabileceğini, DOCO olarak hijyene önem verdiklerini vb. bildirdi.
Bekleyip görelim.
Zor ama belki birisi hayat öpücüğü verir DOCO ya.
Çoğu hisse eski yerine yakın veya eski yerine gelirken doco dahil bir kaç hisse yüzde 50 ye yakın aşagıda hayret ya giden hisselerin dahi çoğu fabrikası kapalı ne iştir ya
Dostlar bgnün pastasını atarsanız çok makbule geçer, citi bugün ne kadar boşalmış görelim.
Yat fin ve meri linç 4500 er lot satmışlar. SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı alımda yerli satışa başladı bi sefer
blok satışlar bitti galiba,,yatırım alışa geçmiş:)
Acaba bu gün thy 28 mayısa ertelemiş uçuşları bu düşüş buna baglı olablir mi ?
Dönüş başlamış inşallah:
https://i.hizliresim.com/BYxuvh.png
Yabancı payı %20 'ye düştü. Citi de 180 bin var. Bundan sonra satacağını sanmam. Alan yerli dostlarımız zararına satmasın yeter.
Dostlar abd ve dax piyasaları fedin bekleneni açıklamasıyla beraber yemyeşil devam ediyor. En önemlisi american airlines, lufthansa ve air france gibi dev hyolu fimaları dipten dönüp yeşil yakmaya başladı. Bgünkü yabancının satımdan alıma dönmesiyle artık sn Filozof ve Kenan06’nın da değindiği gibi dönüşün başladığını düşünüyorum.
Çok yoran bir hisse lakin az daha belki mayıs sonuna kadar sabredebilirsek hep beraber kar edeceğiz inşallah.
Takasta citiye 100 bin lot virmanlanarak fiili dolaşım %90 a çıkarılmış. Yanı piyasaya mal sürülmüş. Enteresan işler dönüyor. Ama kapta bir açıklama yok
gıda,yazılım,teknolojiye verdiler,,sıra havacılık-turizm-restoran hisselerinde olması lazım,bunlar ucuz kaldı.
haydi doco bu ayı güzel kapat
http://share.matriksdata.com/share.a...04301737522144
Ben bgn takastaki citinin malını 100 bin arttığını görünce sattım hocam 200 lotumu, patronla mı savaşacam diip verdim. Sabredene güzel ekmek yedirecek ama ben sabredemedim çok karaktersiz bir oyuncusu var. Hayırlısı olsun trend dönerse gelirim yine kalın sağlıcakla.
Hayırlısı olsun sn.jebaha. ben uzun vade olarak düşünüyorum. Fk si ve pd/dd oranına bakarak hissenin ucuz olduğunu ve zamanla toparlanacagini düşünüyorum. Kısa da yön nasıl olur bunu bilemem ama uzunda bu seviyeler ucuz diye düşünüyorum.SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar inşallah bu yüzümüz güler iki haftadır düşüyor çoğu hisse eski haline geldi doco yarı fiatında inşallah bir atak yaparda yüzler güler.
Havayolu şirketleri uzunca bir süre çok kısıtlı şekilde uçacak. Uçuşlar açıldığında tabi şuan süreç net değil. 180 kişi alan uçaklara korona sebebi ile en fazla 30-40 kişi alacaklar. Bu süreç 1 seneden fazla sürebilir hele 2. dalga gelirse ekim kasım gibi ozaman 2 yılda sürebilir yatırımınızı bu olgulara göre yapın az yolcu demek az satış demek buda şirket karlılığını bitirmek demek.
Warren Buffett 4 havayolundaki hisselerini sattı
Berkshire Hathaway şirketinin sahibi Warren Buffett Cumartesi günü hissedarlarına verdiği demeçte, ABD’nin en büyük dört havayolu şirketindeki hisselerini sattığını duyurdu.
Amerikalı yatırım şirketi Berkshire Hathaway, Delta Air Lines’ın yüzde 11, American Airlines ve Southwest Airlines’daki yüzde 10, United Airlines’daki yüzde 9 hissesini sattı. Buffett, şirketin dört şirkete yaklaşık 7-8 milyar dolar yatırım yaptığını söyledi.
Yeni koronavirüsün ortaya çıkmasıyla havacılık sektörüne talep olmamasına dikkat çeken Buffett, “değer biçmede hata” yaptığı sonucuna vardığı için bu hisselerini satmaya karar verdiğini belirtti.
Buffett, “Ciddi bir kayıpta bile parayı çıkardık, biz şirkete fon sağlamayacağız… Gelecekte havayollarının para biriktireceğini düşünüyoruz” dedi.
Buffet’ın sözlerine şunları da ekledi: “Ben yanlış olabilirim ve umarım yanılıyorumdur. Çok büyük bir şekilde havacılık sektörünün değiştiğini düşünüyorum ve dört şirketin her birinin en azından ortalama olarak 10-12 milyar dolar borç alacağını düşünüyorum.”