Eee biz mi hayal görüyoruz kâr değil de zarar mı geldi [emoji36][emoji36] kağıt da ********ler yaprak oynatmiyorlar [emoji36]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eee biz mi hayal görüyoruz kâr değil de zarar mı geldi [emoji36][emoji36] kağıt da ********ler yaprak oynatmiyorlar [emoji36]
Şu hale bak bu kağıttan bir bok olmaz ne 19 u ne yıldızı olmak bu kağıdı elin de tutanlar kendinin fare ile oynadığı gibi bizle oynuyorlar [emoji36] Ya Rabbim sen büyüksün ol demen ile herşey oluverir niyetimi biliyorsun en yakın zaman da ol de oldur Allah'ım ve nasip et ya rabbim [emoji4][emoji4]
Şirket 5 milyar TL kâr açıklasa yükselir mi ki [emoji36] açıklasa yükselir mi ondan bile emin değilim [emoji36][emoji36]
Abdullah bey sabır, sabır, sabır.. 4 sandalye1 masa şirkette değilsin.. Su akıp yolunu bulur.. Ama sıkıldıysan önumüzdeki hafta fırsat verir.
evet,kapanışa doğru devre kedicili % 11 bekliyorum.gelmesse haftaya iki gün 6 üzeri ve geri dönüş üçüncüde 6.20-6.30 aralığı..çok mu iddalı oldu sizce.kendi düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
endexte maaşallah dansöz gibi bir bakıyon 1,15 beş dakika sonra 0,80 tüm dünya borsalarıda böylemi acaba.yoksa pist farkı mı?
Şu akıp yolunu elbet bulur ancak bizim su buz halinde henüz. Önce çözülmesi lazim[emoji52]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas faaliyet disi finandal gider hisseyi cok baskiliyor yazik etmisler gercekten. Yinede bakildiginda fk olarak 27 lerden 10 lara gelmiş. 7 üstüne rahat atmasi lazim zamani geldiginde.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıttan hiç bir şey olmaz yatirimmis ARGE imiş karmis isterse aydın doğan dünya başkanı olsun hiç bir şey olmaz bu hisse spek ve şirket sahiplerinin bildiğin çerezi gel para topla git onlarla beraber şansı olan kazanır hissenin piyasada ki lotlarinin götüne füze doksan ateslesen yukselsin diye yine birşey olmaz artık ağlamak istiyorum borsanın da bu kağıdın da gelmişini geçmişini [emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Yeni gelen arkadaşlar varsa bu bataklığa düşmüş iseler benden tavsiye öyle 8 ler 10 lar 20 ler 30 lar beklemeyin bu kağıdın olması gereken fiyatlar da değil diye avunmayin yatırım yapmış kara geçmiş artık önü açık diye beklemeyin
Elinde ditaş olanların sabrı tükenmiş durumda.. Allahım herkese sabır versin.. Borsa= sabırsızdan alınıp sabırlıya verilen yer demektir...
GEÇENLERDE YAZMIŞTIM TEKRAR EDİYORUM.. SÖZ UÇAR YAZI KALIR ...:)
UZUN VADELİ YATIRIM YAPILACAK ŞİRKETTE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER..
1. BULUNDUĞU SEKTÖR ÜLKESİ İÇİN OLMAZSA OLMAZ OLACAK..
2. SEKTÖRÜNDE LİDERLERDEN OLACAK
3.YATIRIMA VE BÜYÜMEYE AÇIK OLACAK
4-HASILATINI VE KARINI SÜREKLİ ARTIRACAK.
5-ÜRETTİĞİNİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ DEVAMLI İHRAÇ EDECEK
6-YÖNETİMİ ŞEFFAF VE PROFESYONEL OLACAK
7-KARINI DEVAMLI OLARAK YATIRIMCISI İLE PAYLAŞACAK.
Bu şekilde yönetilen şirketlere bakın hepsi yüksek değerlemelere ulaşmıştır.. Biz neden buradayız peki..!! Yukarıdaki kriterlere uyacak ama henüz değerlenmemiş olanı yakalamak..
DİTAŞ,
1-OTOMOTİV SANAYİİDE FAALİYET GÖSTERİYOR, ÜLKENİN OLMAZSA OLMAZI
2-ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERDE KALİTE OLARAK SEKTÖRÜNDE LİDER..
3-AR-GE VE YATIRIMA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR..
4-BİLANÇOSUNDAN BELLİ OLDUĞU ÜZERE HASILAT VE KAR SÜREKLİ ARTMAYA BAŞLADI.
5-İHRACAT ORANI SÜREKLİ YÜKSELİYOR.. EN SON FAALİYET RAPORUNDA %66 YA ÇIKARDI.
6-YÖNETİMİ GERÇEKTEN PROFESYONEL..(SIKINTI AYDIN DOĞANDI O KONUDA AŞILDI, DAMAT DEVLET YÖNETİMİNE GİRDİ.)
7-KARI PAYLAŞMASI.. ŞİRKET KARA GEÇTİĞİNDEN BUNDAN SONRAKİ DÖNEMLERDE KARIN TAMAMINA YAKININI TEMETTÜ OLARAK DAĞITACAKTIR.. (GEÇMİŞTE YAPTIĞI KARLARIN TAMAMINA YAKININI DAĞITMIŞ.)
DEMEKTİRKİ.. UN,ŞEKER VE YAĞ HAZIR SADECE HELVA YAPILACAK.. BU YAZDIKLARIMI ÖLMEZSEK 6 AY SONRA TEKRAR BU TOPİCTE PAYLAŞACAĞIM..
SADECE BİRAZ DAHA DİŞLERİ SIKIP SABRETMEK LAZIM.. HERKESE HAYIRLI BOL KAZANÇLAR.
Pist farkı devam ediyor C grubu hisseler tavan üstüne tavan çekiyor.
Bir bilanço dönemi daha boş boş geçti şimdi Mart ayına kadar bilanço bekle ( niye bilanço bekle onun haricinde haber olmuyor ki hisseyi etkilesin ) iyi gelsin yükselecek diye umutlan yine aynı yerinde saysin sonra de ki temmuz Ağustos bilançosu ile yükselişe gecer yine bekle yine yine yine yine yine yine fiyasko [emoji36][emoji36] nedir bu ya ortalama 7 dönem ( dönem yanlış olabilir) kar açıkladı bir arpa boyu hareket yok [emoji36][emoji36][emoji36] büyütücü azdırıcı geciktirici ilaçlar var bu hisseye geciktirici sokmuslar [emoji36][emoji36] ben alivereyim büyütücü ve azdırıcı büyük zevkle sokarım yeter ki yükselsin [emoji36][emoji36][emoji36]
Arkadaşlar benim yazdıklarım burada ki hiç bir arkadaşımı eleştirmek ya da yermek yada yazdıklarına cevap olsun diye yazmıyorum [emoji4] burada ki her arkadaşın düşüncesine saygılıyım ve önem vererek takip ediyorum okuyorum [emoji4] eğer yazdıklarımdan burada bulunan bir arkadaşımıza karşı yanlış bir anlam çıkıyor ise uyarı da bulunursanız sevinirim yazdığımı da duzeltirim özür de dilerim [emoji4] ben sadece 3 yıl bekledim 3 yıl boyunca içimde kalıpta yazamadiklarimi yazıyorum [emoji4] herkese saygı ve selamlar [emoji4][emoji4]
Sabır kalmadı sinirleniyorum onun etkisi ile yazıyorum kağıdın bu fiyatlarını gördükçe yazıyorum a...k.. s....m senin gibi kağıdı kedi bile daha insaflı fare ile oynarken [emoji36][emoji36]
Oh ne güzel 42 bin liralık işlem hacmi [emoji36][emoji36] bilanço açıklanalı 5 sene oldu ondan sonra hiç bir haber gelmedi kağıt unutuldu onun için kağıt da ki işlem hacmi çok düşük [emoji36][emoji36] yoksa aydın doğan in şirketi için çok düşük işlem hacmi eğer 5 sene önce değil de 1 sene önce açıklanmış olsa idi şimdi kağıt firlamisti [emoji36][emoji36]
Abdullah bey ağlanacak halimize gülüyoruz diye bi tabir varya..
hakkınızı helal edin çok güldüm.
Helâli hoş olsun sayın leybold [emoji4]
Küfür etmeyen adamı bu sene küfür baz etti s....giminin kağıdı 3 senedir aynı terane bunu 3 senedir bu seviyelerde tutan kimse var ya çok kişinin ahını aldı seni SPK bulsa bir güzel ceza verse aldığın paralar devlete geçse biz de kurtulsak senden.. ondan sonra kağıt yükselir mi ki diye düşünüyorum yine güvenemiyorum [emoji20][emoji20][emoji20]
Ünlü futbolcuların kesfedilme hikayeleri bundan futbolcu olmaz denilenlerin çoğu futbola damga vurmuş. Ditas seni kim kesfedecek bekliyoruz
Ulan bırak su kağıdı gitsin.
Arkadaşlar bizim hisseye iyi bir jokey lazım.. yoksa atımız 2019 gazi koşusunu kazanır.. ÇOk da iddalıyım bu konuda..
Bilanço açıklandı iki gün de 12 kuruş yükseldi süper valla bu gidişle mezar da satarım ben bunu [emoji36][emoji36] kim tutuyor bunu SPK bir şey yapmıyor mu bunlara şikayet etsek bir sonuç çıkar mı [emoji36][emoji36] bugün yazdığım gibi çerez hisse bak 6 TL yap sonra eski seviyeye bırak [emoji36][emoji36] şikayet edelim SPK ya incelemeye alsın hem şirketi hem de alım satım yapanları bu kağıdı istediği gibi yoneteni bulsun cezayı kessin [emoji36][emoji36] SPK nin yetki alanı ne sonuç çıkar mı ya da SPK değil de başka bir yer varsa oraya şikayet etsek olmaz mı ki [emoji36][emoji36]
Bugün yine şirketi aradım, bilanço ve şirketin geleceği hakkında yetkili ile konuştum..
1- Eğer dövizdeki gerileme böyle devam ederse avro 6 lira civarında 12 aylığı kapatırsa 4-5 milyon civarı finansman giderlerinden bilançoya katkı olacak, 6 milyon civarı da normal karı olsa seneyi inşallah en az 10 milyon civarı karla kapatacağız..
2- Yapılan teknolojik yatırımlar neticesinde ürün kalitesi çok arttı. 2019 yılının ilk çeyreğinde avrupa bağlantılı büyük montanlı yeni anlaşmalar yapılacakmış, mercedes, volvo gibi global markalara..
Hacimde ufaktan kıpırdamalar başladı, hayırlısı ile bir de jokey bulabilirsek, 2019 yılının yıldızlarından birisi de inşallah DİTAŞ olacak.. 3 sene bekleyenler 1 sene daha beklesinler derim..
Bir sene bekleyecek zamanım kalmadı sayın Albea .. taş catlasa Şubat Mart o da çok zor... Yeterki yükselsin ama 1 sene benim için artık uzun zaman inşallah en yakın zaman da yükselir de ben de sizle beraber kazanirim [emoji4]
Aydın doğanın borsa da elin de tek kağıt bu kalırsa ancak bunda hareketlenme olur onun haricinde ne kadar olumlu haber gelirse gelsin ne olursa olsun bunu yukseltmezler [emoji36][emoji36]
Şuna bak ya sinir olmamak küfür etmemek mümkün değil 5.65 ti bilanço açıklanmadan önce şimdi kaç 5.75 ne oldu 10 kuruş bu hesaba göre 10 milyon olsa 20 kuruş 15 milyon olsa 30 yani 160 milyon olsa 4 lira artacak [emoji36][emoji36] saçma hesap ama şu anki hareket o bu kağıda yabancı olsam ben de gelmem niye geleyim ki [emoji36][emoji36] ulan ne kağıtlar var bundan daha kötü bundan daha az sermayeli bundan her türlü daha kötü kağıtlar tavan tavan tavan yapıyor biz ise bekle [emoji36][emoji36] kağıdı oturtmuşlar kazığa hiç hareket ettirmiyorlar nasıl soktular ise kağıda o kazığı şemsiye gibi açılan birşey ki çıkmıyor [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Arkadaş bu hisseyi alırken ekranda bir uyarı notu olmalı mutlaka. Sağlığa zararlıdır
Bu pez..........ler bizden ne istiyor bu şer..........ler ne yi amaçlıyor götlerini kasiyip para kazanıyorlar bizden ne istiyorsunuz kan emiciler [emoji36][emoji36][emoji36] doymadiniz mi paraya bırakın gitsin yükselsin şu kağıt biz de kazanalim [emoji36][emoji36] söz ben götümü kasimayacagim sizin gibi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
200 bin TL işlem hacmi nedir ya güya aydın doğan hissesi güya işler iyi gidiyor güya ihracat arttı güya kar yaptı güya götlerini kasiyorlar onun için bu kadar düşük işlem hacmi [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] 2.300.000 lot birisinin elinde diye yazmıştı bir arkadaş o birisi mi bu seviyeler de tutuyor kağıdı ne olur bırak yükselsin ne olur biz de kazanalim senin için de iyi olmaz mı lütfen bırak [emoji23][emoji23]
S......inin kağıdına bir olumlu haber verin ya kap diye bir şey var onca olumlu haberden bahsediyoruz ama şirketten bir haber yok anlaşıldı bilanço ile kaldiramayacaksiniz [emoji36][emoji36] şirket sadece bilanço haberi ve devre kesici haberi yüz de doksan dokuz yıl boyu bu haberler oluyor yüz de bir de ara da istisna açıklıyor [emoji36][emoji36] ulan sağır sultan duydu senin ne yaptıklarını ama şirket bir bok bildirmiyor şirket çadırı kurmuş gelenleri s........yor [emoji36][emoji36] yeter şu kağıdı yükseltin ya [emoji36][emoji36]
S....ik kağıt da ne işlem var ben açılış da millet yığılmış sonrasın da zaten milletin işlem yapacak parası kalmamış yaprak kimildamiyor [emoji36][emoji36]
Harbiden 9:55 te açılış ile millet ne yüklenmiş daha giren yok kağıda yarım saat geçti işlem yok ben diyorum başta yuklenmeyin paranız kalmıyor sonra [emoji36][emoji36][emoji36][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Güzelliğin on para etmez, Bu bende ki aşk olmasa... Ey ditaş bu hafta senden hareket bekliyordum anlaşılan senden önümüzdeki bilançoya kadar bir cacık olmayacak.. Sabır da bir yere kadar.. :vk::drunk::party: bak ne hale geldik.. Artık seni sana bırakıyorum. Senim yüzünden ralliyi kaçırıyorum..
Buna takılıp kaldık sembolik aldığım en az 10 tane hisse hergün primlenmeye devam ediyor. Yarın sutlayabilirim seni ditas
Edep yahu,ne edepsiz ne ******** çıktı bu kağıt.Sayın albea önümüzdeki bilançodada yine aynılarını yaşarız bu gidişle.Baksanıza endex 88 binlerden95,5 binlere geldi aldığımız yol bir molekül boyu.
bizde hayal kuralım bilançodan sonra primimizi aldıktan sonra gözümüze takılan halks,mıpaz gibi kağıtlara girip esas voleyi endexle beraber oralarda vuralım.
Ama bu şereesiz elimizi öyle bir bağladıki sadece seyredip küfrederek rahatlamaya çalışıyor,bi dünyada günaha giriyoruz.