http://fs5.directupload.net/images/170515/ezi6xh5u.jpg
Printable View
Bi ara gecikmeli baktım 3,81 idi
Döndüm dolaştım baktımki 3,78
Endeksin her gün rekor kırdığı ortamda
Bırakın 4,00 üstünü 3,80 bile geçilemiyor
Şu satıcının malı bitsede rahatlasak
Ytd
Endeksde birtaz kırmızı görmesin don lastiği gibi salıyor.
Kumkapı dansözleri bunun yanında haltetmiş, zarar açıklayan şirketler % 50 prim yaptı bu uyuz eşek ve başındaki Algoritmalı uyuz
...şekoğlu eşek birilerinin gözüne gireyim derken hissenin içine ....çıyor.
Endeks şov yapıyor ama bunda tık yok. Borsada geleceğin satın alınma durumunu göz önüne alırsak sanırım 2017 çeyrekleri pek parlak gelmeyecek. Yada bizim halen burada olmamızın sebebi olan bilinçaltı inanışımız doğrultusunda büyük çıkış öncesi çok ciddi şekilde hisse baskılanıyor.. Ne yazık ki bilemiyoruz ama bildiğim bir şey varsa, oda bunu beklerken nicelerini kaçırdığımızdır. Herkese bol kazançlar.
Arkadaşlar moraller bozuk.
Borsa çok şişti ve bizimkisi pineklemeye devam ediyor. Borsa çok gitti ve mayıs ayında 90 binlere gerileme beklentisi olan ekonomistler var. Hala çözülemeyen güncel olaylar da çabası.
Şu anda tek beklentim haziran başında dağıtılacak kar payı. Gerçi çok küçük bir rakam ne yazık ki. Bu tarihe doğru küçük bir hareketlilik olur mu diye merakla beklemeye devam ediyoruz. Dağıttığı kadar geri gelirse kötü olur tabi mesele de bu zaten.
Dolayısıyla senede uygun fiyatlardan girmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış oluyoruz.
Şimdi sittin sene 3,73'ü geçemez
Zannımca pohu yedirdi
1 hafta sonra temettü verecek olan kağıdın düşmesine üzülüyor musunuz gerçekten. 3,65 yükselen kanal dibi olmakla birikte düşen kanalın bile dibi. Burayı kırarsa 3,30 lara gitmesi lazım. Bir hafta sonra temettü verecek kağıdı oralara düşürürler mi? Hiç sanmıyorum. Keşke düşse de daha aynı paraya daha fazla alsam. Sizi bilmem, ben bu bilanço ile bu kağıdı alırım.