bu forumu BİR zahmet edip baştan okuyun..
bu forumu BİR zahmet edip baştan okuyun..
neden BAŞTAN okuyun demekteyim GRAFİKLER başlarda ve 130.mesajda kaldı.
Colombo gibi adamsin sayin ersoy
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
364.mesajdan buraya kadar anlatmak istediğim konu:
birileri PLANLARINI yıllar öncesinden yapıyor MEDYA ya hükmediyor..yeri geliyor siyasi piyonlarını kullanıyor..yeri geliyor emrindeki iş adamlarını kullanıyor
ve öncelikle Psikolojik savaş başlatıyor...bakın bir HALK yani 80 milyon insandan bahsediyorum...Namazını bırakmış Allah(c.c.) zikretmeyi bırakmış bir Halk her gün Ahmak olmak için TV dizilerini izliyor ,,her gün Adadaki ÇIPLAKLARI izliyor..her gün 130.mesaj ve sonrasında paylaştığım gibi KAPANDAKİ FARE yi oynuyorsa demek ki psikoloji DENEN yalanlar üstüne kurulu bilim bir noktada işe yarıyordur..bilinçsiz insan ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynarlar unutmayın..HEP anlattığım gibi neden 2003-2004lerden bugünlere YAnii emlak piyasası DİPteyken ve tam dip olması için 1999 depremi yaratılmışken birileri nakitleri ile arsa-arazi işine girdi?? ve 2003-4 lerden günümüze neden birileri MEDYA gcü ile mortgage ekleri GYO gazete ekleri reklamları vs.. ..
ZATEN HALKIN olması GEREKEN TOPRAKLARI sana SÜSLEYİP konut diye fahiş fiyattan SATIYOR...
bu sistemin YENİ ismi ne tahmin edin?? KENTSEL dönüşüm...$####
normalde VATAN toprakları HALKA para ile satılmaz...
ancak sistemi öyle bir AKILLARA yazmışlar ki..18-20 yaşında GENÇLER işe giriyor ve HAYALLERİNE bakın
"ev almak ve 20 sene kredi ödemek"
deli olan kim diye soruyorum kimisine muhabbet ilerleynce YÜZÜME bön bön BAKIYORLAR..
sistem SANA ne yi SATIYOR??
reklamlarda gördüğün OTOMOBİL denen maliyeti 10000 TL yi geçmeyen çöplere 300 000 TL verdiriyor sana..
veya maliyetini söylemek istemediğim konutlara dünyanın parasını ödüyorsun..
basit mütevazi bir konut neyine YETMİYOR??
SOSYAL medya hesabına bakıyorsun bu Hatunun 200 tane RESİM
sexapelite tavanda ama karşında duruyor ZEKA seviyesi IQ=50
zengin koca kapatma zekası=250
gerçekteki hali ile resimlerdeki ARASINDAKİ FARK %300 prim yapmış hisse gibi..
işte Kadının önemi burada ortaya çıkıyor EĞİTİLMİŞ kadının yetiştirdiği TOPLUMLAR gelişir..böylesinin Soyundan HAYIR gelmez..
SOSYAL medya HESABIM olmayacaktır..olamaz..zaten bu sayfaya klavyesine güvendiğim arada ders verdiğim bir arkadaş sayesinde başladım bir SOSYAL medya hesabını benim için idare etmesini istersem adama maaş vermek zorunda kalırım.
ZATEN YAŞ itibarıyla pek işim olmaz.
BU yüzden ERSOYDELTA ile ilgili sosyal medya hesaplarının HEPSİ "sahtedir".
BİLGİLERİMİ neden PAYLAŞIYORUM: BEN bilgiyi paylaştıkça çoğaldığına inananlardanım .gerçektende öyle oluyor paylaşınca bilgim artıyor.yeni bakış açıları kazanıyorum bu yüzden benim paylaştıklarımı KAYNAK belirterek SOSYAL medya hesaplarınızda paylaşın ki..
GLOBAL yönetenlerin oyunları bozulsun..
###############################################3
hocam tesadüfen rastladım size, halkbank forumuna gelsenizde şöyle halkb hedef 1 lira deseniz de gözümüz gönlümüz açılsa
birkaç yazını okudum da adamları iyi kafaya almışın, dolar 30 tl falan olmuş, seni böyle fiski mi yapıyor,
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadas, gecmisten gelecege sistemler degiserek geliyor. bu sistemde tilkilik yapabilen daha iyi bir yer edinebilir, yani olasilik yukselir. boyle olmus bitmisi anlatmanin faydasi yok..escom, sirket gozaltina girmeye aday...ha birisi alir baska ise sokar baska. yada sahibi...yani kumar.aci patlicanin gragi calmaz, minareyi yapan kilifini hazirlar..bu bos seylerle vakit gecirmenin akemi yok. okumanin hic yok..bunlari okuyon kontrpide kalir piyasada is yapamaz..yani kilitlenir..bence okumayin zararli cikarsiniz..okuyup basari kazanan nedeniyle yazsin burya..
364.mesajdan buraya kadar yazdıklarım KOSKOCA 3 tane topikte (bu HARİÇ) yazdıklarım nisan 2017den günümüze
sanki YALAN sanki GERÇEKLEŞMEDİ sanki FEYK idi..veya HEPSİ nin TAM TERSİ oldu veya HER eklediğim GRAFİĞİN açıklamasını YAPMAMIŞIM gibi
2 FEYK hesap gelecek buraya
diyecek ki
"
senin KAFAN güzel"
ya biz zaten neden böyle dediğimizi YAZMIŞIZ
boşuna mı
"BİRŞEYLER anlamak İÇİN bu TOPİK dahil diğer 3 tane TOPİĞİMİ baştan sona okuyun "diyorum..
zsten sizin gibi iş güzarlar için
KENDİME kendim ÇUVALDIZI batırıyorum bakın okuyun 130.MESAJDAN buraya KADAR
anlarsınız..hatta önce 364,mesajdan buraya kadar okuyun yine birşeyler anlarsınız..
ADAM GELMİŞ buraya halen bi FİKRİ olmadan FİKİR beyan etmeye çalışıyor biz
bunun açıklmasını GETİRDİK buuyrun izleyin.
"
https://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes
"
Cem Yılmaz | Beyni yok fikri var
"
madem fikriniz VAR alın yanınıza iki yaverinizi de gelin hepinize Yetecek cevaplarım ve GRAFİKLERİM mevcut..
tekrar okuyun bakın 364,mesaj sonrasını ve forumu baştan okuyun
bakın ne diyor
"bilim adamına ben ne güvenecem"
https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c
haklı
bende o televizyonlara çıkan ekonomistlere NE güvenecek HANGİ dedikleri TUTMUŞ?