Hedefim 2.50 ordan aşağısı kurtarmaz an Başkan maliyet 220 civarı bende unuttum çok zaman oldu öyle 1.88 falan kesmez göstermemede olur.ama yüklü alan birleri var bu kağıtta 5-10 bin kottan fazlasını kaldırmaz
Printable View
Doğru tahmin etmişsin elinde yüklü olan birileri var ama spek çok bekler parada var sıkıntı yok bekler bekler arada ky'e olan olur
Bi cacık olacağı yok
kademe akışını görüyorsanız bu hissenin çok hoşuna gitmemiş satış yapıyor 31 31 diye ne diyor ki anlamı oldukça büyük hayra yoralım bizde o zaman
baktımda 1,80de 100 bin alıcı olmuş ah ah bunlarıda mutlu etmek lazım ama elden bir şey gelmiyor
31 i anca alırsınız diyor bize açık açık ya da üçün birini:oleyo:
satanın malı itina ile alınır saygı sevgi ve hürmetler ile alım sezonunu açmış bulunmaktayım canına tak edenlerin yeni hissede zararımı çıkarırım endeks düşerken bu da daha düşer daha aşağıları var düşer diyenlerin hisseleri alınır
neden böyle yazıyorum geçen bir yerde duydum sanel hissesinde ky ağlıyor diyorlardı o sebepten bende ağlama sızlama yok satan satsın gitsin boşuna vaktini harcamasınlar dahada hisseyi çökertmeye çalışmasınlar diye alım koydum satmak isteyenlere destek veriyorum alım için saygılar