Şunu belirtmek isterim bu vatana 15 yıl askerlik hizmetim var.Anlamın akıyla hizmet ettim ve ayrıldım.Bunlar bu gibi yerlerde konuşulacak konular değil.Hakkını helal et.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şunu belirtmek isterim bu vatana 15 yıl askerlik hizmetim var.Anlamın akıyla hizmet ettim ve ayrıldım.Bunlar bu gibi yerlerde konuşulacak konular değil.Hakkını helal et.
Evet
MB, faiz dışında elindeki bütün silahları kullandı.
Etki etmeyeceğini, sıradan bir vatandaş olarak biz biliyorduk ve açıklanır açıklanmaz yazdık ama.
Bizim gibi sıradan insanların bildiğini, MB bilmiyor mu, bilmemesi mümkün mü !
Doların duruşu ve sürekli zikzak çizmesi hiç hoşuma gitmedi.
Umarım ilerleyen saatlerde yeni bir atak yapmaz.
Bu arada kimlere ne borcumuz var yazılmış :
https://odatv.com/borc-ne-kadar-ve-e...-13081806.html
aracı kurumlar bu aksam toplanacakmış, yarın borsada bir alış furyası gelir inşallah
TSPB’den aracı kurumlara yapılan çağrıda şöyle denildi:
“Sayın aracı kurum üyemiz
Piyasalarda yaşanan olağanüstü gelişmelerin değerlendirilmesi amacıyla bütün aracı kurum üyelerimizin genel müdür veya genel müdür yardımcısı düzeyindeki temsilcilerinin katılımıyla genişletilmiş aracı kurumlar komitesi toplantısı,
Bugün (13 Ağustos 2018 Pazartesi, 18.30-20 saatleri arasında)
Birlik Merkezimizde gerçekleştirilecektir.
Toplantıya katılım durumunuzu saat 16.30’a kadar bildirmenizi ve toplantıya katılım sağlanmasını bilgilerinize sunarız.”
Mevcut yatırımlara devlet kredi vermedi sadece şirketlerin bulduğu mevcut kredilerine devlet garantisi verdi.Yapılan ve yapılmakta olan hastahaneler ihtiyaca binayen yürütülen projeler ve ödenekleri belli bunun ekonomik duruma bi etkisinin olacağını düşünmüyorum.Kanal İstanbul adı üzerinde bi proje enine boyuna planlama süreci devam ediyor. İnşAllah devletimizin çıkarları bunun yapılmasını gerektiriyorsa ve argümanları ortaya konup gelir gider tarafı hesap edilir hayata geçirilir.
Ben bu amerika , almanya karşıtlığını devletin başıda dahil samimi bulmuyorum. Bakınız cep telefonlarına bakınız binilen araçlara. Sonra kalkıyorlar kahrolası dış güçler .