yatırım finansman ordino satış emri aldı sanırım. bugün 252k net satış ile tüm satışın %58 ini tek başına yaptı. indikatörler, aşırı satımda ama hala satıyor adamlar
Printable View
yatırım finansman ordino satış emri aldı sanırım. bugün 252k net satış ile tüm satışın %58 ini tek başına yaptı. indikatörler, aşırı satımda ama hala satıyor adamlar
Bir sandalye bir masa şirketlerinin yatırımcısını keklediğini biliyorduk ama böyle büyük firmaların soyguna sessiz kalmalarını görünce eniği ne ise büyüğüde aynı borsada. Burnunuzdan gelsin. Ytd..
arkadaşlar bu hıssede yazan cızende kalmadı hıc
Yazanlar cizenler pes ettiler..zarar cok..umutsuzluk..cokuntu zirvede..yukselirse yazarlar cizerler...
Valla arakafaslar kizmasin ama hissenin dusmesi iyi oldu.kaliteli yorumcular geldi.anlizler yapiliyor.onelle gibi sallamacilar toz oldu....
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vaaayyy pegi zamanında ne çektirdin be onelle seni görünce yazdım. Çok grafik paylaşırdın zamanında birde GVA vardı hatırladığım... geçen sene 3. Çeyrek bilanco açıklanmış çok iyi kara rağmen kağıt düşmüştü lanet olsun deyip 26 küsürden vermiştim... rus uçağı düşürüldüğünde kağıdı alalı 1 ay olmuştu sonra havalimanı saldırısı darbe vs hepsinde kağıttaydım. 11 küsürü görmüşlüğü var bu gözlerin canınızı sıkmayın. En az 30 lira hakederi bu kağıdın thy ye bakınca 40 üstü olmalı. Bugünlerde geçer kalın sağlıcakla...
Sevgiler... Saygılar ... :) sen bi isyanla hulkladın gittin buralardan :) hayırlısı herkes için...sayfa ve bütün forum troll işgalinde ... işi gücü bıraktık bunlara cevap yetiştiriyoz ... sayfaya yazan %80 troll .. hem de ne troll sayfanın çok kaliteli olmasını isteyen troller bunlar...:kahkah: her başlığa özel beş on tane yerleştirmişler...tırmalayıp duruyolar...
Dostum sen hala pegidesin helal sana istikrarlı adammışsın beklesem 38 i gördü kağıt ama herşey nasip kısmet... Hulk anamı belledi benim 9.30 dan ucuz diye atladım 5.50 gördü tuvalet kağıdı... Pegi candır boşver bi ara cin ali satıyo filan demişlerdi o da anasının gözü... marketçi vardı genel müdür o hala başında şirketin heralde tuvaleti paralı yapacaklardı :) yakındır bilanço öncesi bi 30 üstü atar bence. İyi akşamlar, bol kazançlar