Iyileri vardir mutlaka ama bu kagida camura saplanir gibi saplandim . Yoksa bu kagidin adini bile anmam gider o kagitlardan alirim .
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Iyileri vardir mutlaka ama bu kagida camura saplanir gibi saplandim . Yoksa bu kagidin adini bile anmam gider o kagitlardan alirim .
Milletin dunya zarar etmis kagidi tavan yapıyor bizimki de zarar etmis ama her gun dusuyor . Nasil bi istir anlayan beri gelsin
Kardeşim patron hem şirketten çalıyor hemde iştiraklerden neden cusan dan değilde ihale haberi iştirakten çalacakta ondan yoksa direk cusan o işi alsaydı farklı olurdu ama işte hırsızlık bu ne diyeceksin.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün milletin hissesi bizim kadar düştü ama bugün fazlasıyla telafi etmeye çalışıyorlar bizimki yüzde 5 düştü hala mal gibi bakıyor
Tahminim 2019 a buralardan girecegiz . 2 yi gorme sansi da azaldi . Yeni bi is anlamasi da gelmeyecgine gore surunmeye devam . Kac ay kim bilir . Gcen yil subatta almistim hala zarar yaziyor . Alanin elinde patlayan kagit cusan . Ytd
Dün borsa 1.92 düşüyor bizim kağıt yuzde 5 düşüyor endeks bugün yüzde 1.20 bizimki 0.57 artıda gelde ana avrat girme.
Mesaj acik bence bu kagidi almayin alirsaniz elinzde boyle patlatirim diyor .