Printable View
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Sanirim mert bey ve aydin beye sinirli üstat dr avatarın daha güzeldi bu ne hiç bir şey belli olmuyor
Alıntı: Originally Posted by Batman emmi çocuk diyor :kahkah: niye üstünüze alındınız ? Ben de lay lay lom takılıyorum ondan.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben de lay lay lom takılıyorum ondan. Cafe zaten lay lay lom için açıldı üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Cafe zaten lay lay lom için açıldı üstadım :) çay kek beleş yuvarlanacağız dendi kolay kurulmadı bu cafe
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben de lay lay lom takılıyorum ondan. estagfirullah üstadım her zaman değerli yorumlarınızı beklerim.
Alıntı: Originally Posted by Batman estagfirullah üstadım her zaman değerli yorumlarınızı beklerim. Yuvarlanmayana çay yoktu değil mi? Webster'i de alıp yuvarlanalım. TCD zaten yuvarladı...
Alıntı: Originally Posted by Batman çay kek beleş yuvarlanacağız dendi kolay kurulmadı bu cafe Butik kahveci yapmayı planlıyor myfinans üstad ama bakalım tutacak mı:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Butik kahveci yapmayı planlıyor myfinans üstad ama bakalım tutacak mı:) imar affından faydalanamayacağız ama