Gbpusd düşüyor ve gbpcad de. Alim pazartesiye kaldi.
Printable View
Gbpusd düşüyor ve gbpcad de. Alim pazartesiye kaldi.
Geceniz guzel gecsin efendim:)
Tum fx ve viobculara iyi tatiller:)
Bunu birinden öğrendim...makarnayı haşlamadan yapmamı tavsiye etti. İlk başta "olur mu öyle şey" tepkisi verdim. Ama sonra denediğimde hem daha az bulaşık çıktı, hem daha kısa sürede oldu. Bi ara haşlamadan yapmayı da deneyin :) Böyle yapınca makarnadaki besinleri de kaybetmemiş olursunuz hem...
İyi haftasonları - selamlar
https://www.youtube.com/watch?v=1CHcSmj9W2c
Merhaba. Cok iyi dediniz. Tesekkur ederim:cck:
Sabah biraz dongulerle ilgili kisa bir araştırma yaptım. Çıkardığım sonuç şu. Teknigi robotlar çiziyorsa bence donguler ise yarayabilir.
Peki vakit var mi derseniz calisma yapmam icin. Su an yok. Ama kesinlikle ilgimi çekti :yes:
Bugun gokyuzu cok guzel. Bulutlar harika. İnsan gökyüzüne doğru uçup bulutların arasinda kaybolmak istiyor :kalp:
"Döngüleme" derken? Çok özel ve "aman aman kimseyle paylaşmak istemiyorum" demiyorsanız açıklamanız mümkün mü?
Hacim bildim bileli herkesin içine gömülmek istediği, "bunda bir şey olmalı" diye yaklaştığı bi unsur. Herkesin bir parçası olarak bende de aynı şey var. Gel görelim ki sırf hacmi baz alarak net SL ve TP belirlemesi yapamıyorum (subjektif şeyler oluyor - ya da başka araçlarla belirlediğim seviyeler oluyor). Uzatmayayım, ben hacmin sadece FİLTRE olarak kullanılabileceğine inanmaya başladım.
Siz işi swing başlangıç ve bitişlerini tespit derecesine götürebildiniz mi? Öyle bir ışık varsa ben de üstüne üstüne gideceğim bu konunun.
Selamlar, saygılar