2.98 ortlama ile portföyün yarısını anel de tutuyorum.2 3X olmadan satmam. ama çok sinir bozan sinir yıpratan bir hisse.Allah sabır versin herkese
Printable View
2.98 ortlama ile portföyün yarısını anel de tutuyorum.2 3X olmadan satmam. ama çok sinir bozan sinir yıpratan bir hisse.Allah sabır versin herkese
en son yarım kalan iş için y.i. mesaj attım cevap yarım saate geldi
Sayın Anel Elektrik Yatırımcısı;
Söz konusu tarih teki KAP bildirimi; Şirketimizinde içe risinde yer aldığı ABT MEP V.O.F. (Anel - Ball ast Nedam - T AV İnşaat) iş ortaklığı olarak yürütülen ve Hollanda'nın Amsterdam kentinde yer alan Sch iphol Havalimanı Yeni İskele İnşaatı nın (Pier) Elektrik ve Mekanik işleri projesinde meydana gelen gelişmeyle ilgilidir.
2018 yarı yılında sözleşmenin imzalanması akabinde başlanan proje; Projenin ana müteahhidi Ballast Nedam Nv / TAV İnşaat JV nin projenin işvereni Schiphol Grup ile olan sözleşmesinin, Schiphol Grup tarafından iptal edilmesi nedeniyle durma noktasına gelmiştir. Bu nedenle devam etmekte olan işlerin teslimi ve nihai hesap çalışmalarına başlanmıştır.
Bahsettiğiniz hususlar nihai hesaplar çerçevesinde netleşecek ve varsa bakiye alacak rakamı hesaplanacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Yatırımcı İlişkileri
Üzülme,toplasın ki topluyor minik minik.Olumsuz haberler biter,iş alınma ilanları başlar.
Bu hisse olumsuz haberde yükselir(alımdadır) iyi haberde düşer(düşer satımdadır)
7.50 yi 1 doları gören kağıt 20 cent olur mu? Adamın elinden alırlar anahtarı. İmtiyazlı hisselere güvenmesinler. Bu da Rıdonun embesillerine küpe olsun.
Ha ben mi çok ekmeklerini yedim,inkar yok.Elde kalanlar çerez torbasının dibi. Paketi buruşturup çöpe atsamda olur.
Bu duruma sabırla geldim. Bu hisseye girecek olan ilk önce sabır etmeyi öğrenmeli şu uygun giriş döneminde al unut.
Tuvalet kağıdı bile daha değerli. SİLİYOR ATIYORSUN.
2.55 üzeri güzel 2.47 altı üzer.. göstergeleri limon gibi sıkmışlar.. çorba için az daha bekleyebilir..