eyvallah kardeş
elimden keşke daha fazlası gelsede paylaşabilsem
Printable View
xu030__ iki günde 2700 puan sattı. ben işte hafta başında çok sert satışlar gelecek diye öngörüde bulunmam YKBNK den korktuğum içindi. oda başımıza geldi. namussuz isteğe uygun olarak satmıyor. canı istediğinde. ama hala ateş çemberi içinde olduğumuzu görüyordum ve defalarca yazdım. ama bu YKBNK ye özel değildi. garan.. ykbnk.. akbnk.. satacağım bak dediğinde hiç bişey önünde duramaz. YKBNK önceden yazdığım gibi 2.38 e kadar gidilebilecek yolu olduğunu gördüğüm için özellikle YKBNK ye takılıp kalmıştım. ama tam potaya girdi derken alıp endeksi yukarı götürdüler. kumar işte..
xu030__ direnç 1571.40 bol şanslar
xu030__ şu anki görüntüye göre kendi aklımca teknik olarak bir daha yorumlayım istedim.. sabah artı açılşa rağmen verdiğimiz direnç 1571.40 direncini geçemeyip aşağı salarak 1561.40 desteğini kırdı ve tekrar üzerine atarak asansör şeklinde seyretmeye başladı. benim teknik anlayışıma göre 1561.40 desteğini tekrar kırılması işlerin hiçte iyiye gitmeyeceğini işaret eder. benim gözlüğün arkasından manzara böyle gözüküyor. sizin daha iyisini görmeniz temennisiyle bol şanslar
xu030__ iki gün önce direncini geçip çaktıkları numarayı, bu defada desteğini kırıp tekrar alarak yaptılar. ama yeminle söylüyorum ben yemedim. çünkü 1561.40 desteğinin ikinci kez kırılması gerektiğini düşünüp yazmıştım. bunları farklı kulvarda olduğum için rahatca yazabiliyorum. değilse bana giren yok çıkan yok.. bol şanslar
trendin içerisinde kafasına göre ilerlemekte ...
https://i.hizliresim.com/4o0r5x5.png
teknik analiz % 100 sonuç vermez ama yol gösterir derlerdi.
göstere, göstere, ne alıyorlar nede satıyorlar. destek kırıldı at kaçç.. direnç geçildi karakucaktan dall.. yok öyle mama. evet direkt alıp, direkt sattıkları, zamanlarda oluyor ama nadiren. bu arada baba destek kırıldı ama, geçilen ara dirençti. babası daha yukarda kaş"ta oturuyor.. antalya kaş değil, kendi kaş"ında oturuyor. yani balkonda:) ne kadarda entellektüel" miş denilsin diye, yabancı dil yerine hakiki yerlisini kullanıyorum:)