şubat yada mart aylarında neden 30 milyonluk bir günde hacim yaptırdılar? amaçları ne idi?yoksa bir duyumları mı oldu spek amcaların?kulaklarına bişiler mi birileri fısıldadı. yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
şubat yada mart aylarında neden 30 milyonluk bir günde hacim yaptırdılar? amaçları ne idi?yoksa bir duyumları mı oldu spek amcaların?kulaklarına bişiler mi birileri fısıldadı. yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=akhunabey;589890]şubat yada mart aylarında neden 30 milyonluk bir günde hacim yaptırdılar? amaçları ne idi?yoksa bir duyumları mı oldu spek amcaların?kulaklarına bişiler mi birileri fısıldadı. yatırım tavsiyesi değildir.[/QUOTE
Bir arkadaşa 17 lot aldırdım. Fazla alma bu kağıdın altı üstü olmaz dedik inadına aldı geçenlerde baktık 211 hissesi olmuş. böyle giderse kısa sürede 400-500 olur gibi. ben alma dedikçe o alıyor. Artık karışmıyorum. Bakalım kim galip gelecek. Zaman her şeyin ilacı. ytd..
para para .. para canavarı kaptırmam ... ne kadar iş olsa da dagıtım yok.. hepsi benim .. son temettu 2001 %11 spk&bist hersey kanuna uygun
Spk göreve soygunculuğa son.
ben ilgilenlerin için aşağıya bir grafik attım. cmbtn bu gün benim sisteme girdi. başka kağıt olsaen az %7yapar bakalım cmbtn ne yapacak.. ytd..
https://i.hizliresim.com/1gVGPD.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...665e61a4d5.jpg
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ey spek
bu kadar malı verdin .nasıl toplayacağını çok merak ediyorum.10-12 yıldır bekleyenlerin bir o kadar daha bekleyebileceğini hiç düşünemiyor musun?var mı o cesaret sen de bilemem ama cehennemin dibine de düşürsen almaya devam edeceğim. benim açımdan sorun yok.düşürdükçe alıcam ama bir benle kalmıyor ki bu iş.yığınla k.y.girdi kağıda.işini endeksin düşüşüne bağladın anladığım kadarıyla.finansal okuryazarlık eğitimleri başlamış izmir İstanbul... belki birşeyler kapmak isteyen olur diye...
bu kağıttaki ısrarım birşey bildiğimden değil inatçılığımdan
asla yatırım tavsiyesi değildir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi