aynen benimde aklıma gelmedi değil. :) hatta bugün sayın @sulzer rüyasını anlattı rüyamız hayırolsun :)
Printable View
Dikkat 6 Ayda 1 dört taksit yani 2 yılda o yatırım yapılacak, 120 milyon dolar yatırımı yapan şirkete bu sinek vızıltısı ama getirisi büyük olacak.
Güzel haber
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakalım ağalar Nasıl yorumlayacak ))) Lakin hisse satışından vazgeçmişler. Bakalım işin içinden yazılanlar gibi Fransız'lar mı çıkacak??? Rüya mı gerçek mi Zaman gösterir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Şimdi cemtaş buçim hisseleri satmaktan vazgeçmiş ama illa para lazım o vakit ben seni satmadım gel sen, benim malımı al..
Yani bu fiyata bucim satacağıma kendi malımı mülkümü satarım demek olmuyor mu... o halde biz niye satalım
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ay önce dediydi meczupun biri bu fiyatlara satılırsa roda bucimin diye hade gene iyisiniz bucime geçtikten sonra roda çarpı 2 olur
Yabancı bile bezmiş satmış. )))
Oyunu güzel kurmuşlar, yabancıya bu fiyatlardan ekmek yok.
Ben de merak ettim, bu limanı niye alacak. Liman , çimento. Patronun bir bildiği vardır muhakkak .
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu tarman dede denilen adam ya gerçekten demokrat yönetime şirketi iyi yönettiği müddetçe karışmıyor yada içerde bilmediğimiz buyuk savaş var. zira bucim hisselerini almak istedi cemtas dan bu satışa ucuza kapatılıyor diye itiraz geldi. madem cemtas dan bucim i koparamıyoruz bari rodayı verin yoksa sizin bucim den beklediğiniz fiyat performansı zor bulursunuz baskısı yapıyor. temettüyü neden az verdiği belli roda ve ced için parayı saklıyorlarmış :)))
yalnıssam düzeltin foreks deki kayıtlara göre bucim rodanın % 27.5 na 17.388 tldeğerle sahip görünüyor. eee şimdi %22.5 na 18693 milyon dolar karşılığı 3600 dan hesaplarsak 67 294 milyon tl değerleme yapılmış. şimdi bu durumda sahip olduğu önceki roda hisselerininde değerlemesi arttıralarak muhasebe kayıtlarına geçmesi ve cok cok kabaca 55 milyonluk bir değerleme artısı olacağı bunun an itibarıyla 1.52 defter değerini aşağı çekeceği gibi 40 milyon ustunde bir kar artısına yol açacağı doğrumudur? değilmidir?