-
diger forum da bir arkadaş yazmış 1.51 25 bin lot alış diye 1.51 etrafında dolaşmanın sebebi anlaşıldı hiç af etmezler az az gider gelir verirler .3 defa çıktım girdim aynı alımı bende yapmıştım belki satış biter diye en son dün bende 1.55 yazmıştım hedef menzilinde olunca hiç af etmiyorlar. yinede iyi yapmışım zarar var fakat sattıgım her hisseyi alt dan fazlası ile yerine koydum 8.10 kademe yükseliş kara geçiriyor bekleseydim 0/0.20. bekliyecektim. ne diyelim hayırlı kazançlarla Allah kurtarsın
-
3-4 kademede bu gün zarar hanesine yazılacak gibi kapanışa dogru stop yapsada satışlardan kurtulsak satacaksan sat serbest fiyat sende kurtul bizde
-
2017/1.Çeyrek blanço açıklamayı son güne bırakmışlar . 10.05.2017 tarih
-
Bütün operasyon yiyen hisseler gibi malı ky ye yıktılar ve çıkışa başladığı yer olan 0.55 lere gidiyor. Yüzde 3_5 artarak ilgi çekip basiyolar ytd
-
dinlenmek için bu seviyeler iyi inşallah arkası sağlamdır. üst hedefinden de uzak bir seviye degil. biraz solulan gayret...
-
Hisseyi pazarlayanlar kimlerdi hatirlayin
-
karaya oturdu stop. nazar değmesin soluklandıktan sonra harekat başlar inşallah birileri güçüne göre hisselere giriyor yok sa yaprak bile kımıldamaz. trend hisselere bak milyonlarca işlem sonuç 1.2 kademe yukarı ve aşagı 1.2 kademe onlara yetiyor servetleri dağ kadar. her gün az az satan kim .güçüne göre girip çıkandır. yeni kan lazım. yeni hikaye lazım ...............
-
yürü be sur dibinde bıçagın ağzından kurtardım seni yoksa sucuk olaçaktın misali haftaya blançon var hiç mi yürümek için hikayen yok yürüüüüüüüü