11.43 destek mestek sökmüyor bu kağıda ...meşhur 11,80 altına değdi artık bakalım nolcak....rahatlamıştır artık da belki biz de donları kaldırabiliriz artık....
Printable View
11.43 destek mestek sökmüyor bu kağıda ...meşhur 11,80 altına değdi artık bakalım nolcak....rahatlamıştır artık da belki biz de donları kaldırabiliriz artık....
haklısınız.kurtulun bu hisseden.gidin lütfen.bizi bize bırakın.
fazla yük taşımak istemiyor gibi tahta yapıcı, daha aşağılarda soğutma yapmayı istiyor anlaşılan. aşağı gidişe devam gibi, bununla beraber hacimli olarak yukarı dönüş sinyali verdiği anda yüklü miktarda heybeye atmayı düşünüyorum bakalım.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Hacimsizce 11.43 e düştü ne alıcı ne satıcı var demek oluyor ki 1 hafta daha boş geçti yine endişeyiz yine zarar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merak etmeyin zararı çıkartır çıkartmaz gidicem....bu hisse de beklenti falan olduğuna da inanmıyorum artık....biri geldi ıssız gördü hareketi çaktı yükseltti sonra bastı gitti elimize verdi.....yarın gene boş görsün hisseyi...gene aynısını yapacak....trade için güzel hisse ama yatırımlık olduğuna inanmıyorum ben....
kaçkere %5 lik gidiş-gelişler yaptı....alan hemen satıp kaçıyor....kaşındık cezamızı gördük...umarım kısa zamanda herkes zararını çıkartır ve hatta kar eder....ben artık kar falan istemiyorum bu hisseden...inşallah herkes çok kazanır ....gönlünce olur hisse fiyatı...
ben görüşlerimi belirttim...
sabret kardeşim zarar etmezsin
Lütfen gidin şu uçan hisselerin grafiğine bakın hangi hisse sancısız çıkmış burdayım. Ansızın tavan çektiği günler gelirse zafer naralarını size atacağım ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.