Hacimler 4 çeyreğinde altına düştü. Bu testere piyasası ve coinlere kaçış bizdeki hacimleri perişan ediyor. Acil volatilite şart.
Printable View
Hacimler 4 çeyreğinde altına düştü. Bu testere piyasası ve coinlere kaçış bizdeki hacimleri perişan ediyor. Acil volatilite şart.
Bgc Partners satıcıydı bugün bedelli sonrası aldıklarını verecek gibi, 10 kademede yaklaşık 250 bin lot, tek kademede 100 bin lot civarı bekleyen emirler gördüm ki bu tahta için alışıldık durumlar değil. Bu mal değişimleri belki de karın ağrısının sebebidir, göreceğiz
Sen alt pazardasin bu neyin işlem hacmi sanki satsam hisse alabileceğim 1.5 gün dezavantaj var kendin alıp kendin satıyorsun. Kan emici vampir bir grup seni
Kendi salaklıkları hocam. Hisseyi süründürerek daha çok ky topladılar şimdi ne yapsak da ky leri döksek diye uğraşıyorlar. Zamanında götürselerdi kendileri de kazanacaktı.
Eşek eskiden en iyi klavuz muş yalnız Info eşeği kervanı komple çalmaya çalışıyor kendine yapma derim şöyle yap, İyi eşek ol ve doğru yolu bul.
Genel kurul tarihi açıklanmadı mı yoksa ben mi kaçırıyorum? HDFGS genel kurulu haftaya olacak ve geçen yıl bu haftalarda yapılmış bilgisi olan var mıdır? Peşin teşekkürlerimle
Eşek aracı kurumda bir şey yok iyi polis kötü polis yaptı iki gündür kötü polis sattı Info esegi aldı iki günün özeti .