Ne olacak bu boyle? Bide endeks duzeltme yaparsa yandik ki ne yandik. Allah belasini versin bu din simsarlarinin.SM-A605F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne olacak bu boyle? Bide endeks duzeltme yaparsa yandik ki ne yandik. Allah belasini versin bu din simsarlarinin.SM-A605F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi şu şirketi hakikaten anlamak mümkün değil.
Kasa : 438 milyon ₺
Finansal yatırım : 11 milyon ₺
İlişkili taraf Alacağı : 101 milyon ₺
olmak üzere :
nakit : 550 milyon cash var
ama şirket 310 milyon'a işlem görüyor.
vallahi aklım sırrım ermiyor.
şirketin kasasında 550 milyon var ama 310 milyona işlem görüyor. yahu hisse başı 1.22 lira kasasında nakit bulunan bir şirket nasıl 0.69 dan işlem görüyor.
ayrıca
iha (piyasa değeri) : 420 milyon : 210 milyon ihyay payı
ihlas gazete (piyasa değeri) : 580 milyon : 175 milyon ihyay payı
diğer iştirakleri yok sayıyorum.
iki halka açık şirketinin pay toplamı : 385 milyon yapıyor + kasada 550 milyon nakit var : Toplam : 935 milyon yapıyor. şirket 310 milyon.
yahu yemin ediyorum aklım sırrım almıyor ! bu nasıl matematik nasıl bir hikaye
(1 yıl oldu yaptığımız yatırım çöp ötesi çöp oldu)
"yatırım tavsiyesi değildir"
kasadaki 500 - 550 milyon parayı hiçbir şey yapmadan vadeli mevduata yatırsa (ki yatırmış) yıllık 75 milyon getirir.
4 yıllık faiz gelirine işlem gören şirket mi olur yahu.
ya herro ya merro yarın biraz alım yapacağım "yatırım tavsiyesi değildir"https://i.hizliresim.com/of694gn.jpghttps://i.hizliresim.com/tbaw7o6.jpg
İhlas şirketlerini kapatmak için imza toplayalım
Baktığında sadece bu çeyrek faiz geliri 20 milyon olması lazım 20 de öyle olsa = 40 milyon kar yazar.
f/k : 7.75 olur.
anlamak mümkün değil.
0.68 alış girdim bekliyorum. hayırlısı "yatırım tavsiyesi değildir"
Sn Hayek kasadaki müthiş nakiti görmenize sevindim.....Güzel araştırma yapmışssınız ilave katkı olarak TGRT tv nin değeri ve İhlas girişimin halka arz edileceğini kuvvetle varsayıyorm.....Bütün bunları göz önünde bulundurursak değerinin ne olacağını tahmin edebilirsiniz.....ytd
sadece iha'da ki iştirak payı bugün itibariyle 230 milyon lira.
ama
ihyay 310 milyon lira
(kasadaki 550 milyon cash hariç)
"yatırım tavsiyesi değildir"