01.01.2021 gireceği yerde fiyatlar şişmiş devamlı da şişiyor yani olması gereken diyelim 350 tl orada emin ol 3500 tl yi görür veya olması gereken fiyatı 580 tl diyelim orada emin ol 5800 tl yi görür çünkü orada şişiyor fiyatlar
ana pazarda kalsaydı ben hisseden tamamen ayrılacaktım çünkü ana pazarda fener taktiği uygulanır yani malı kitler ler küçüklere ve bir daha da kolay kolay düzelmez Serbest işlem yeri tam KENT e göre bir yer
Olumlu bir haberi nasıl da olumsuz şekle soktular ve borsada tabana verdiler bunu ben anlamıyorum her neyse uzun vadeli yatırımcı için gireceği yer çok güzel bir yer
Tekrar altını çiziyorum kısa vadeli oynayanlar için al satçılar için 01.01.2021 de gireceği yer uygun bir yer değil çünkü orada bazen hisseler haftalarca aylarca aynı fiyat kalabiliyor veya yatay seyredebiliyor o yüzden kısa vadecilere uygun bir hisse olmaktan çıkmış oldu bu aslında iyi bir haber ve bugün gelen satışların kısa vadeciler olduğu da açık görünüyor 3000 lot koymuşlar bunlar ilerleyen günlerde bir miktar daha da olacaktır çünkü Kısa vadeciler borsa genelinin yüzde 90 nını oluşturuyorlar o yüzden Koç holding Fenerbahçe gibi tahtalarda onları her zaman görürsünüz 15 tl den alırlar 14 e bile verirler çünkü kısa vadeci en fazla malı 30 gün tutarlar ellerinde bazen 2 gündür malı tutma zamanları o yüzden aldıkları gibi aynı fiyattan verdikleri de olur