Printable View
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Btc ne alaka süt bank ne alaka, Örnek verirken benzer şeyleri verin... Tamam ustad sakin ol relax Ppfler dustu diye hincinizi benden aliyorsunuz Ben mi dusurdum diyecegim ama Negatif etkim olmustur kesin 😄😄😄😄
Alıntı: Originally Posted by Webster Tamam ustad sakin ol relax Ppfler dustu diye hincinizi benden aliyorsunuz Ben mi dusurdum diyecegim ama Negatif etkim olmustur kesin 😄😄😄😄 Kuruttun fonları girer girmez daha ne yapacaksın :)
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Kuruttun fonları girer girmez daha ne yapacaksın :) Ustad ben belli sure ppfdeyim size onerim baska birseye yatirim yapmanizdir 😄😄😄 Bir dahaki ayda nkolayi batirmayi dusunuyorum...nkolaycilar simdiden uzaklanssin bence 😃😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad ben belli sure ppfdeyim size onerim baska birseye yatirim yapmanizdir 😄😄😄 Bir dahaki ayda nkolayi batirmayi dusunuyorum...nkolaycilar simdiden uzaklanssin bence 😃😃😃😃😃 Nzor kurut isim olmaz :) Boyner'e uğrama yeter.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Boşver ppf yarın çıkıyoruz :)) Alıntı: Originally Posted by NewsTR Nzor kurut isim olmaz :) Boyner'e uğrama yeter. Ben anlamam aksam davet ettiniz...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad myfinans ustada katiliyorum Garanti 30 desenizde ben borsaya girmem saglamciyimdir Turkiyede banka batmaz artik. Batacak dahi olsa devlet destekler yine batirmaz diye dusunuyorum ustad tabiki girmezsiniz. here kes bir ise uygun. ama sonra demeyin neden gtl 23 verdi!
Alıntı: Originally Posted by shangil ustad tabiki girmezsiniz. here kes bir ise uygun. ama sonra demeyin neden gtl 23 verdi! Siz girdinizmi borsaya, durum nedir?
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz girdinizmi borsaya, durum nedir? Ustad bir baslik acsaniz Nkolay uzmanlari diye 😃😃😃