Teknik olarak durmaz uzun ince bir yola girdi dolar tl.
3 ay önce düşüş 5.1 den dönmüş 6.25 kadar gitmişti.
Şimdi 5.5 den döndü aynı hesaba göre 6.80 yapar.
Printable View
Teknik olarak durmaz uzun ince bir yola girdi dolar tl.
3 ay önce düşüş 5.1 den dönmüş 6.25 kadar gitmişti.
Şimdi 5.5 den döndü aynı hesaba göre 6.80 yapar.
Son aldığım dolarda (mart 15) bas bas bağırıyordu, yükseleceğim diye. Şimdi hesap ediyorum, tl faiz daha iyi çıkıyor. Son kurşunda bari kazıklanmamak için soruyorum. Rsi, macd vs çok standart değil mi. Bu kadar bariz mi hareket ediyor bu meret. Tuzak vs yok mu
Halen (3 haftadır) longdayım, sahilde çekirdek çıtlatıyorum.
ema100 hariç tüm emalar kırıldı. rsi 50 sınırını kırdı. bundan sonra TL mum gibi erir. bunu MB veya diğer tezgahlar engelleyemez. sizce bunlar nöbetçi bırakmadımı? bıraktılar tabiki ama elden bişey gelmiyor. cin şişeden çıktı. 9 mayıs düşen kanalı bu sefer sağlam kırıldı,tezgah dağılıyor.
Huuuu mekanın sahibi olduğunu iddia eden arkadaş, neredesin?
Dolar gidiyor.
ilginç bir noktadayız.. geçen sene 7 den 5.15 e ve sonra 6.20 ve tekrar 5.45 hareketi abuk bir hareketti.. bunu engellemeleri lazımdı ancak populist yaklaştılar ve dolar alanların "pişman" olacağını söylediler..istedikleri buydu..
halk bu martavalları yemedi.. maliyetleri yukarıda kaldı ve bu nedenle tekrar o maliyetler görülmeden satmayacaktır..
geçen haftalarda doları düşürerek dolarları satmasını sağlamaya çalıştılar halkın..
ancak bu olmayacak bir şey.. en iyi çareleri bir miktar yükselmesini izlemek müdahele etmeden.. o noktalarda bir miktar çözülme olabilir..