o kadar iyi reklam yapıyorlar ki 75 milyona ulaşmış. Onun yanında ondan daha iyi getiren fonlar olmasına rağmen büyüklükleri neredeyse onda birinden daha az. Reklamın gücü böyle bir şey işte.
Doğru söze ne hacet :bravo:
Twitter'da iki tane tweet at yeterli.
Alım satım demeyelim de evde boşta duracağına yıllık net 13.41% getiriyor.
26-09-2019, 09:12
sevinen
Alıntı:
Originally Posted by Blackhawk48
Doğru söze ne hacet :bravo:
Twitter'da iki tane tweet at yeterli.
t+2 de üzerine kaymağı :)
26-09-2019, 09:15
hayrani
Alıntı:
Originally Posted by Blackhawk48
Işte fon dediğin budur, Eral bey defans yapmaya devam etsin. Tebrikler TCD fon yönetimi :bravo:
bizim Konya spor da ligin en iyi defans yapan takımlarından ama sürekli defansta kalınca da maçın sonlarına doğru bir gol yiyor, onca emek boşa gidiyor. bazan da en azından kontra atağa kalkması lazım.
26-09-2019, 09:15
Blackhawk48
Alıntı:
Originally Posted by sevinen
t+2 de üzerine kaymağı :)
Haftasonu da kuş kadar getirisi oluyor nedense. Özellikle mi yapılıyor bilmiyorum ama dikkatimi çekti.
26-09-2019, 09:19
Blackhawk48
Alıntı:
Originally Posted by hayrani
bizim Konya spor da ligin en iyi defans yapan takımlarından ama sürekli defansta kalınca da maçın sonlarına doğru bir gol yiyor, onca emek boşa gidiyor. bazan da en azından kontra atağa kalkması lazım.
Sevgili hayrani, kesinlikle katılıyorum. Arada atağa kalkmayacaksan neden değişken fon oldun diye sorarlar adama ? Adı üstünde değişken ! Piyasa iyi olduğunda gerekli aksiyonu al işte korkma.
26-09-2019, 09:22
sevinen
Çok aradım lakin gözden kaçırmış olabilirim. Sizlere sormak istedim. Dolarla paralel hareket eden ve satış valörü T+2 den fazla olmayan fon var mı acaba? :wu: