Printable View
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Bozkurtu yiyecekler illaki açık olacak. Bozkurt yetmezse bende de desteğe geleyim iccuk da beni öpsün Ben yeterim şimdilik Ayasofya abi sen kenarda bekle :he:
olur neden olmasın? tüm ülkede yasak yok ki...sadece 31 il...kaldı ki tüm ülkede yasak olsa piyasa yine açık olmalı... Alıntı: Originally Posted by integrating-factor Cuma seans olur mu? 4 gün sokak yasağı gelirse RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by ASİL 0.01 alış yazayım buraya düşerse hatıra olarak kalır😊 Bunu böyle gördükçe ,vade sonları bizim Pala'nın ne kadar insaflı olduğunu anlayıp,sukretmemiz lazım.
Alıntı: Originally Posted by thebigshort TElden giriyorum ondan göremiyorum Onlıne olanı Nick ine tıkladığınızda forumdami degilmi görünüyor. Ben az once baktım forumdaydi.
Alıntı: Originally Posted by ASİL 0.01 alış yazayım buraya düşerse hatıra olarak kalır😊 Hersey hikaye kim kimi tenhada kistirirsa.
Alıntı: Originally Posted by TÜRKOĞLU olur neden olmasın? tüm ülkede yasak yok ki...sadece 31 il...kaldı ki tüm ülkede yasak olsa piyasa yine açık olmalı... Cevap için teşekkürler RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by integrating-factor Cuma seans olur mu? 4 gün sokak yasağı gelirse RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bence seans olur. sonuçta 30 büyük şehir ve Zonguldak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Karax Hersey hikaye kim kimi tenhada kistirirsa. Evet orada belliki longçuları fena yakalamışlar hiç acımazlar stop olana kadar aşağıya basarlar