Çöp toplayan kadın Reyis diyorsa, The rahmetlinin esamesi bile okunmaz.
Yanlız emekliye % 10 zam yapılırsa, aç gezerim yine oy veririm diyen telefoncu dayıların bir kısmı daha g.t atmaya başlar, hele ki bu düşük aylık bağlanma oranlarıyla.
Printable View
Çöp toplayan kadın Reyis diyorsa, The rahmetlinin esamesi bile okunmaz.
Yanlız emekliye % 10 zam yapılırsa, aç gezerim yine oy veririm diyen telefoncu dayıların bir kısmı daha g.t atmaya başlar, hele ki bu düşük aylık bağlanma oranlarıyla.
Ahaha ne guzel anlatim. Patrik Batman gunah cikartmayi birakmis mi?Emminin ipine asilsin, emmi dogru yolu gosterir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pompola pompala her gun nereye kadar gidecek bu kur. Bir yerde rahatlayacak elbet. Doganin kanununa aykiri.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:he: eski türkiye de doğa kanunu yok muydu ? hep yukarıydı.
69 ün çekim kuvveti ne nalet bir şeydir.
Doga kanunlari da kamasutra gibi dogudan gelir. Cinli ve hintli kardeslerimiz sag olsun.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kalemiz daha gitti. Tl ci olarak üzülüyorum. Ben de artık Tl den istifa ediyor dolarese bağlanıyorum. Yeter söz doların.
Bence borsada gücü olan bademspor tam da bu şekilde düşünülmesi için böyle bir tezgah yaptı, gerçeği biliyorlardı. Eğer sahiden gerçekleşse tam tersi tepki gelir diye düşünüyorum...Şimdi provadayken olanları görenler, sahiden olursa düşüş bekleyip satacak, bademler onların malını tabandan alacak, sonra grafik kuzey batıya...
Damadın gidişini ve sonraki bir ayı düşünün, prova değil gerçek..