Kuşun tüylerini yolacağızda bazıları direniyor
Printable View
Kuşun tüylerini yolacağızda bazıları direniyor
Bozkurt abiye 40 liradan beri THY pazarlıyorum ama yok cok yükseldi diyor :)
Jet yakıtta son durum
https://twitter.com/LRDR_ekofut/stat...76344697131008
Bugün grafikte haftalik bazda yine bir sıkışma hareketi var gibi sanki. Eğer beklentim şeklinde olursa eğer öğleden sonra atağını yapabilir ve 78,50-79,00 araligina giderek 79 a değip sonrasında gevşeme yapabilir gibi geldi bana. Bakalım nasıl bir hareket izleyecek bugün.
Tabi THY bu hiç belli olmaz bizi geçmişte çok şaşırttı. Farklı senaryo yapabilir. Çok dikkat etmek lazım.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
vay koçum a cap alım ile başladı ;)))
Hayırlı kazançlar arkadaşlar. Umarım düzeltmeyi dün yapıp bugün gene kaldığımız son yerden devam inşAllah. Daha uzaya gideceğiz kemerleri bağladık sabırla kalkmasını bekliyorum.. Rize çayımı demedim , sabırla bekliyorum 3 haneye gelmesini... Ufak telef düzeltme şartıyla vaktim var 3 çeyrek yıl sonu bilanço sıkıntı yok. YTD kendi düşüncemi paylaştım..
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 ay sonra bilanco geldiğinde pddd 0.60 altına, fk ise 3 altına dusecek açık ara bist50 içerisindeki en ucuz hisse olacak, bankalar bu hali ile kontrolden çıktı defter değerlerine çok yaklastilar, normal dönemlerde bankalar %15-20 ozsermaye karlılığı ile çalışır, merkez bankasının saçma sapan kredi politikası yüzünden şu an fk lar düşük görünse de bu karlılık gerçekçi değil, mevcut fiyatlar ile 5-6 fk lara denk gelirler.
Ancak daha öncede yazmıştım, yüksek enflasyon nedeni ile paranın koruynabileceği tek adres borsa, faiz doviz baskilaniyor, otomobil konut balon durumda, bu durum işi bilançonun onemsenmedigi bir çılgınlığa götürebilir. Thy için 150-200 hedef fiyatlar çıkıyor ama, kontrolden çıkarsa ne olacağını kimse kestiremez, 1999 dönemi gibi, yaşlı teyzelerin bankaya gidipte veznedeki adama para uzatip evladım bana güzelinden bir hisse alirmisin demesine kadar gittiği olmuştu :)