doğmamış çocuğa don biçiyorsun
dağa çıkan ayşenin enzimle falan işi olmaz
olsa olsa keçi sütü içer:kahkah:
sen niyete bakacaksın
Printable View
İstanbul Göztepe de cafe de oturuyorum. Şimdi onümde üzerinde RTA yazılı bir kapalı kasa minibüs geçti. Hayırdır inşallah[emoji16][emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji16][emoji16] daha ne alayım zaten adamın radarindayim. Bugün tepki verse bari yukarilarda hiç bıraktığı GAP yok mu bu teresin biraz da oraları kapatmaya çalışsa artikRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değil enzim ölüme çare iksir bulsa bu adam sana bana ortaklarına para yedirmez bu adamda ki para hırsı hastalık derecesinde bir tane alavere dalavere yapmadan dosdoğru ky lehine yaptığı bir şey söyleyeyebilirmisiniz her işinde bir cinlik var şunu anlarım işler iyi gitmez zarar edersin bizler de deriz ki ne yapalım ticarette karda var zararda ama bu adam kazanıyor ama bölüşmüyor o zaman niye şirketini halka arz ettin diye sorarlar adama nasıl olsa her yaptığım kanuna nizama uygun denetleyen soran yok ben yaptım oldu söylemleri ile özgüveni çok yükseldi fakat bence bu adam sona doğru yaklaşıyor Karun(Kezüs) gibi helak olup gidecek arkasında çoluk çocuğu aldıkları ah ile perişan olacaklar, insanoğlu böyle bir şey işte şu iki günlük dünyada değer mi acaba...
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yoook canım bu adamın karısı çoluk çocuğuda mı var?
Çoğu kişiyi karısı yaptı pezo hahhahahha. Uzun yatırımcı olduk durup dururken. Taktire şayan. [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.