Cumhuriyet tesisidir yaw işte..
Printable View
https://i.hizliresim.com/2mwambb.jpg
Sn. Refaba Cumhuriyeti tenzih ederek söylüyorum öyle boktan yerlerde et yemez, en azından ben yemem.:yes:
Burasıdır deyecem emme orman yok, Ankara yolunda degil Afyon girişinde demek ki burası değil.:oleyo:
120 k kredi kartı limiti çok az ..muhtemelen krediniz çok bankalarda...mal alımlarında ticaretinizde kredi kartı kullanımını arttırıp.. kredinizi düşürün tavsiyem..kredileriniz düşerse ..kredi kartı limitiniz artar...bizde de tam tersi bir durum var ..kredi kartı limitlerimiz yüksek...ve hemen hemen hepsi dolu oldugu için ..kredi taleplerimiz de çok düşük mebleglar veriyorlar..findeks puanınız ne kadar yüksek olursa olsun..bizimde kredi kartı limitimiz 1 m üstü ..ayrlık ortalama ödememiz 350 400 k civarı ve hepsinin tamamını yatırıyoruz ama kredi çıkmıyor ..çıksada 200-300 k çıkıyor...ama limit artırımı istedigimiz zaman hemen artıyor...o yüzden hiç kredi kullanmıyoruz...
Bistte olay nedir? Bilen varsa açıklayabilir mi?
Söylediklerinizle benim durumumun alakası yok.kredi/limit oranım %5 ti cumaya dek.cuma %40 oldu araç kredisinden sonra.başvurduğum tüm kredilere istediğim tutarda onay alıyorum.ticari mal alımlarımı vs karttan yapıyorum ve ekstremin çok üzerinde ödüyorum bu yüzden.fakat kredi kartı limit talebimi karşılamıyor garanti hiçbir şekilde.