satıcı çok olduğu için buralardan güzelce mal topluyorlar.. satıcıların iştahı bitmesi lazım. bekliyoruz her zamanki gibi.. bakalım nerede bitecek..
Printable View
3 ihale oldu bugün hayırlısı bakalım gene tepkisiz ama çuval mızrak olaylarıda yakın...
insanlar resmen tiksindi . Hem deprem öncesinde aşırı satış dalgası ile , hem deprem sonrası işlemlerin 2 gün iptal edilmemesi nedeniyle sahipsiz kimsesiz olduklarını çok net anladılar. bu nedenle bir çok insan borsadan tamamen çıkmaya karar verdi ve bu insanlar her yükselişte parça parça portföy boşaltmaya başladılar ve geri dönmeyecekler.
Daha önce de defalarca yazmıştım olağanüstü haller dışında 20 milyar TL piyasa değeri bu şirketin dibidir. Henüz hiçbir şey başlamadı. Ayrıca bu sektörde kamunun yönetmelik falan dışında işleri etkileyecek bir alımı yok. Bu sebeple kamu maliyesi bizi doğrudan ilgilendirmiyor diye düşünüyorum.
Yakın zamanda şirketin çok büyük hakları açıklayacağını hissediyorum İnşallah yanılmam.
Birileri mal satacaksa tahtacı da daha aşağıdan almak isteyecektir çok doğal bir süreç. Bakalım denge fiyatı ne olacak. Tutmaya devam ediyorum hayırlısı olsun.
Aslında 2023 de gelen KAP ları inceledim Gueno, Sadece Türkiye Elektrik İşletmeleri A.Ş. den 1,5 ayda 350 milyon TL'lik iş alınmış. Bildiğim kadarıyla TEİAŞ kamu kurumu. Ayrıca harap olan 10 ilimizin altyapı işleri de olacaktır. Yani kamu maliyesi Gesanı ilgilendirecek gibi duruyor.
Geçen sene KAP lara da kabaca bakınca bölgelerin Elektrik dağıtım işlerini yapan Toroslar, Dicle vs.... şirketlerden de yüklü ihaleler alınmış.