Esas hareket bolunme sonrasi olacak
3 sene vadede tekrar 1000 TL olacak beklentim var bolunme sonrasi...
Senin ağzın ne söylüyor;)
11-12-2024, 22:36
uzunvade87
Alıntı:
Originally Posted by skardes
bizim meslek bilişim derken, entegratörde çalışıyorum, yazılım mı , yoksa yazılımda dahil altyapıda (network, sistem, guvenlik , vsvs ) dahil uçtan uca mı
hürmetle,
Bağladık işi;)
11-12-2024, 22:37
uzunvade87
Alıntı:
Originally Posted by Siesta
Uzunvade kolay gelsin. O dövizleri ülkeye sokmasanız da olur, altın vize alıp kenara koymak da bir seçenek ;)
TARİHTE BUGÜN :
KaSIM 2023
Koç Holding, ABD'li Ford Motor ve Güney Koreli LG Energy şirketleriyle birlikte gerçekleştirmeyi planladığı batarya hücre fabrikası yatırımından vazgeçti.
Holding tarafından yapılan açıklamada, kararın gerekçesi olarak "mevcut elektrikli araç penetrasyonundaki gelişme dikkate alınarak batarya yatırımı için zamanlamanın uygun olmadığı sonucuna ulaşılmıştır" denildi.
ARALIK 2024
Tofaş’ın Türkiye’deki haklarını satın aldığı Stellantis, Çinli pil şirketi CATL ile İspanya’da 4.3 milyar dolarlık ortaklığa gitti
Koç Holding’in şirketi Tofaş’ın Türkiye’deki haklarını satın aldığı otomotiv devi Stellantis, Çinli pil üreticisi CATL’le İspanya’da 4.3 milyar dolar değerinde lityum demir fosfat (LFP) pil fabrikası kurma planını duyurdu. Tesisin 2026 yılı sonuna kadar üretime başlaması ve 50 GWh'ye kadar kapasiteye ulaşarak Avrupa’nın en büyükleri arasına girmesi hedefleniyor.
Eyv abi.
Bataryada tüm otomotivine tedarik yapacak batarya hamlesi bekliyorum koçlardan
Ytd
11-12-2024, 22:38
uzunvade87
Catl ford işbirliği de var abd de diye hatırlıyorum.
Ytd
12-12-2024, 09:03
Davudiskender
Alıntı:
Originally Posted by uzunvade87
Eyv abi.
Bataryada tüm otomotivine tedarik yapacak batarya hamlesi bekliyorum koçlardan
Ytd
Alıntı:
Originally Posted by uzunvade87
Catl ford işbirliği de var abd de diye hatırlıyorum.
Ytd
doğrudan veya dolaylı olarak bu hamle mutlaka gelecektir. ancak düzgün bir yol planıyla daha fazla geciktirmeden bu işi açıklamaları gerek.