Valla super oldu dediklerim çıktı altın yere düşmekle pul olmaz şimdi soru şu meksa yakalandımı yoksa yukarımı çekecek onu beraber göreceğiz bence yukarı çekemez ise hisse 1.42 ye kadar gevşiyebilir bakalım
Printable View
Valla super oldu dediklerim çıktı altın yere düşmekle pul olmaz şimdi soru şu meksa yakalandımı yoksa yukarımı çekecek onu beraber göreceğiz bence yukarı çekemez ise hisse 1.42 ye kadar gevşiyebilir bakalım
Seker bitti yeni favori meksa mi[emoji3]..sayenizde bu araci kurumlar rating yapiyor valla[emoji3]..bence alis firsati..biraz daha duserse artirmayi dusunuyorum..dolar saka maka 5.15 oldu..ciddi avantajli bizimki..bu ceyrek %15 dustu..sadece kurdan 8 mio tl ekstra yaziyor..gunluk dususler olacaktir ama malinizi kaptirmayin derim..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Valla ustad rakiplerinin ne yapmaya çalıştığını anlamaz isen para kazanmayı bırak kaybedersin ben bu işi 20 yıldır yapıyorum herşey fiyat ve şirketin ucuzluğu beklentisi değil doğru zaman da doğru fiyatı bulmak zaman bir maliyettir heleki faiz yüzde 25 ise meksa burda kusarsaki kusuyor bence hisse 1.50 nin altına sarkar ben beklicem
Haklisin faiz maliyeti yuksek..ben de 25 senedir bu isin icindeyim (profesyonel+amator) ama gunluk trade etmiyorsan takaslarda kaybolmani tavsiye etmem cunku adami hem cok yorar hem de urkuttugun kurbaga attigin tasa degmez hele algolardan sonra daha da zorlasti o isler..adamlar 10 araci kurumla calisiyor..dogru hisse al birkac kademe pahali olsun..zirve ve diplere takilma derim..sen bilirsin
Tavsiyilerin için tşk ederim amacımız bu 10 farklı kurumdan işlem yapan arkadaşları beraberce çözüp para kazanmak ben şu an bu hissede iyi gidiyoruz
Mesela uluse vardi bende 9 lardan alip 11.5 larda cikmistim..dun abd eaton sirketine satis haber geldi fiyat 16 lar da..9 dan alan da 10 dan alan da faizin ustunde iyi kazandi..neden..cunku iyi sirket..onu kastediyorum..blcyt daha emekleme doneminde bence..agaca takilmayip ormana bakmak lazim..ytdegildir
Ohh, temettülerle de aldım. Full bilici ile yola devam. 2019 hedefim 4 TL, beni izleyin beyler :)
Temettü ne kadar yatti? Ve hesaplarınıza geçtimi acaba?
G3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.