Kaslı kalp ve kassız beyin arasındaki
Bi oyundur hayat
Aradaki tepkime süresi
Bu ikisi arası yani
Osmanın çitanın kalbini overheated la yakma süresi Olup bu da
Neyi belirler?
Printable View
Kaslı kalp ve kassız beyin arasındaki
Bi oyundur hayat
Aradaki tepkime süresi
Bu ikisi arası yani
Osmanın çitanın kalbini overheated la yakma süresi Olup bu da
Neyi belirler?
Survival is the best revenge
Bunu
Zamanın en iyi ifade edildiği an
Çitanın kalbi yanıyo mu Arabayı en yakın sanayiye çekiyon bu durumda rektefeyeye
Ceylan çitanın ağzında mi
Ne yazıkki başka seçenek sunulmuyo
İkiside koşmağa başlıyınca
Biri av biri yem
Hangisi olduğuna işte kaslar beyin Çek valfler 2/3 vanalar karar veriyo yani
Yoksa en yakın marketten ekmek arası kaşar sucuk her canlı yiyemiyo demekki
Buna göre zaman bi sebeb değil bi sonuçtur
İyi değerlendirin
Öte dünyada
Para sağlık niyetten öte gibi şeylerden ziyade
Zamanı Nası kullandı? Acaba diye
Yargılanıyo olmakta var
Kim bilir
Zaman bazen anlamını yitirir. Uzay zamanı mesela. Işık için zaman ne ki? Bir de diyelim ki biz de insan olarak bir hıza sahibiz. Yürürken, koşarken bir hızımız var. Ama otururken yok amirim. Biz otururken de varız , koşarken de.
Işık ise ancak var olduğu anda hız sahibi olur. Işık oturmaz müdürüm. Işık zamanın ta kendisi de olabilir ya da tamamen bir muamma da olabilir. Belki gönül öyle istediği için göz öyle görüyordur osman.
Bir de müdürüm Evrenin sonsuz olduğu konusunu bana bir açıklar Mısın? Ama sonsuz diyorsan evren bittiğinde ne vardır diye soracağım zaman bana ‘hiçbir şey’ cevabını verme. Şahsen Evrenin sonsuz olduğunu düşünmüyorum eğer sonsuz olsa her 5 saniyede bir 74 km genişleyemezdi’
Belki de onu da ışık genişletiyor. Ünide ışık isminde bir sevgilim vardı. Çok iyi bir kızdı lakin o oturabilen , zaman zaman duran bir ışıktı. Yani insanlara altından kalkamayacağı isimler verilmemeli müdürüm lütfen.
Bi jeolog olarak zamanın en iyi tanımı sende abi
Biz ne bilek?
Hiç 600 bin yıllık bi daş kitlesi kayaçlan genç 50 bin yıllık daş bir olur mu olmaz herıld yani