Bizim burada gece pazarı kuruluyor, simdi oradan geliyorum yer gok kiraz, emme yenecek gibi olanlar
12 gayme bir turlu düşmedi, çözemedim gitti.
Printable View
SON DAKİKA
YSK, sandık kurullarını yasaya aykırı olarak oluşturdukları gerekçesiyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma geçiren ilçe seçim kurulu başkanları ve seçim müdürlerinin, yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine karar verdi.
Market te inanamadım ilk defa görüyorum. afgan pirinç yazmış 7 TL den satıyor..ne kadar kötü .adamlar yokluk içinde yaşıyorlar pirinç lerini ithal ediyoruz..afgan halkı ne kızıyordur türkler piyasa yı yükseltti diye
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD vize için sosyal medya bilgilerini isteyecek! ABD Dışişleri Bakanlığının yeni düzenlemesi kapsamında vize için başvuranların sosyal medya isimlerinin, 5 yıllık elektronik posta adreslerinin ve telefon numaralarının isteneceği belirtildi.-BBC
Cinalinin vaadler
Aş
İş
Eş den garsoniyer dogru gidiyor
sağır duymaz uydurur derler...
apollon kirazı kulaktan kulağa napolyon kirazı olmuş, kimse de ne napolyonu lan nerden çıktı bu demiyor :)
tanım: napolyon değil, apollon olarak söylenmesi gereken, adını, bursa'daki, fi tarihindeki adı ile apollion, bugünkü adı ile uluabat gölü'nden alan koyu kırmızı renkli, iri meyveli kiraz.