Originally Posted by
ACIBİBER
ben mevduat nedir , ne için yapılır hiç kafa yormadım, param en fazla 3 günden fazla( hafta sonu mecbur) yani 4 gün bağlı kalsa elim kolum bağlı gibi düşünürüm.., binlerce şeye anında yatırım imkanı var, fırsat geldiği an paranın bağlı olması , hayali bile üzücü , yalnız bu işler ciddi birikim ve zamanlama gerekiyor, ciddi yorucu ve yıpratıcı işler, emtia tarafı için, zamanlama herşey 1 gün sapma batış, 2-3 gün sapma yok oluş , hele haftalık sapma bitiş demektir, bana mevduat yapmak taş devri çağında tekerleği bulmak gibi geliyor, paranı banka bloke ediyor , çeksen geliri kesiyor, bana uymuyor, yine yapan yapsın , yanlış anlaşılmayayım, likit fon %15 i ben araştıracağım tabii zamanım olursa, bana şu an en uygunu bu, al-sat aynı fiyat, şu an 0,003 günlük dışında veren banka yok, , günlük 0,05 , 0,06 , likit hedef, yakında oluşmalı , likit fonların büyüküklerinde sapma olursa düşüş yönünde bu ilk 0,04 sonra 0,05-0,06 olmalı, çıkanı içerde tutma mantığı, , bu kaleme ciddi kafa yormak lazım , yazı uzun oldu, :)