Atin su keriz duz tabanı topicden :)
Yazdigi an pala agzina agzina vuruyor terligi
Boyle bir ugursuz dunyada gorulmemistir
Printable View
Atin su keriz duz tabanı topicden :)
Yazdigi an pala agzina agzina vuruyor terligi
Boyle bir ugursuz dunyada gorulmemistir
öğretmenler hariç konuşmana katılıyorum hocam...her öğretmen maaşını haketmıyor olabilir ama benim eşim engelli öğretmeni ve geçen haftadan beri çalışıyor..öğretmenlik farklı bir meslek..imamlara ve din görevlilerinede saygım var ama son yapılan düzenleme ve hukumetin yıllardır kayırması hakka hukuka sığmaz....
atanamayan tonla öğretmen adayı var
twitterda hergün başka bir branş trend oluyor.
bu ülkede durumlar böyle işte
tarih öğretmeni vs
o kadar okut başka meslete bilmiyor
gidiyor bimde kasiyer oluyor
yazık
lastik fiyatları mı arttı brisa hareketlenmiş :oleyo::oleyo:
Bak sen bilgi sahibi olmadan yazana bak....hemşireye helal diğerlerine haram.....peki görev başındayken borsa ,viop ile ilgilenmek haram değil mi....Çalıştığım yerde senin gibi bir sürü sağlık elamanı var ...görevini yapmaz gözü sürekli telefonda renkten renge girer sonra bana az verdiler der.....böyle görevini yapmayanları uyarırım devam ederse hakkında soruşma açıp hiç acımam....
İşsizlik tüm dünyada problem.
Dün TOFAŞ videosu izledim Egea'da %95, Dobloda %65 otomasyon varmış. Eskiden prese sacı veren ve basılmış ürünü alıp rafa koyanlar vardı onlar kalkmış. Malzemeleri assembly hattına taşıyanlar da ortadan kalmış, vida sıkmaktan öte iş yapan yok gibi. Volkswagen fabrikasında otomasyon tabi daha ileri.
Düşük ücretler bir avantaj sağlamamaya başladı.
Bir şekilde iyi para kazananlara verilen hizmetler istihdam sağlıyor, otel restaurant işinin durması o bakımdan kötü oldu.
Mobilya sektörü canlanmış orada otomobil gibi otomasyon şimdilik yok gibi. Mesela mobilya buzdolabı vs ile karşılaştırınca bence daha pahalı,
şu an bastığınız klavyedeki harfleri size öğreten öğretmenlere laf edenleri bir türlü anlayamayacağım.