Endeksten hergun yüzde 3-5 negatif ayrisiyoruz. Gözümüze ışık tutuldu herhal göremedik goremiyoruz
Printable View
Endeksten hergun yüzde 3-5 negatif ayrisiyoruz. Gözümüze ışık tutuldu herhal göremedik goremiyoruz
Dün haberle 225i test et. Haber değişmedi ki şu anda yüzde 10 aşağıda dün öğleye göre:). Beyin meyin bırakmadılar. Overrated bir hisse miyiz bilemedim
Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
rcan, fenerbahceli
İyice tenhalaştı burası.
Neye yormalı bilemiyorum !
Merhabalar arkadaşlar,dikkat ettinizmi bugün 30 endeksin baba kağıtlarının çoğunda ziraat alıcı durumda,besmi,varlık fonumu alışa başladı acaba,bakalım endekse etkisi ne olacak.
dostum pıyasa belırsızliği sevmez..ne kadar kap atarsan at her hısse genel endekse uyum sağlamak zorunda kalır bir muddet sonra..once bu kara bulutların dağılması lazım..pıyasa onunu gormek ister herzaman..gesan ozelınde arzın otelenmesı olumsuz bır durum ,,epey bir sure halka arz vs olmaz ..testere pıyasada para kazanmak zordur..artık uzun vadelı yatırımcının fıyata bakmaması gereken bır döneme gırdık..her çıkışın satış olarak kullanıldığı bır dönemdeyız..kısacılar için sıkıntılı bır donem..Allah devletımızın ve mılletımızın yardımcısı olsun..zor dönemlerden geçıyoruz..