İlkadım'da imar planı artacak bir bölgede ise veya kentsel dönüşüm planan bir bölgede ise beklemek de faydalı olabilir.
Printable View
Zaman zaman yaşadığımız ilginç olayları bu platformda paylaşıyoruz. Başımıza gelmeyen ama gelebilecek olumsuzlukları öğrenmiş oluyoruz. Bilgi paylaşımı kapsamında yapılan paylaşımlardan rahatsız olan ( yarası olanlar ) insanlar anında saldırıya geçiyor. Nedeni malum !
Son 2 yılda konut piyasasında çok işim olduğundan, her türlü alengirli tiple karşılaştım. Hiç bana ne demedim. İlgili mercilere şikayet ettim. İlk şikayetlerde '' yeni duymuş, şaşırmış gibi '' yaptılar. Israrla kademe kademe şikayeti ilerletince küçük cezalarla müdahale ettiler. Büyük olduysa da ben bilmiyorum. Bugün aşağıdaki linkte okuyunca tekrar önemini hatırlatmak istedim.
Piyasa bozucu hareketler suçtur. Bence bu ceza az kalmış.
https://www.hisse.net/haber/ticaret-...-tl-ceza-22030
yasa olmayınca memlkette sonuc almak çok zor.temelden 8 kat girdiğimiz insaat 10 kat yapıldı.gerekçede muteahhit yandaki arsanın ihalesini alamamıs ama daireleri satmıs...belediyede sessiz kaldı.zaten aynı şirket bu yılın basında bu sefer baska projede alamadığı arsadan daireleri kapıs kapıs sattı.Sonra pesinatları iade etti.(BAK YAPI-BURSA)
Şirket yetkililerine sorduk siz dua edin dairenizi aldınız diyor.ama dava actık sonucu beklicez....ytd