Sadece bedelsizler değil.Müthiş bir yan tahta furyası başladı.Gidende öyle %20 %30 da durmuyor..Bu çok olumlu pandemi sonrası oluşmuştu en son bu hareket.Sıramızı bekliyoruz syn spartaküs
Printable View
Yönetim Kurulunda acaba seminer donemi gibi cay kahve kek pasta mi yapiyorlar?Ya da Gökhan Ünver gibi her firsat küçük toplantı yapalim mi diyorlar da bu kadar kayitsiz kaliyorlar!Yarin memurlar maasi alacak diye mi gel gel diye mi yüzde 2-3 kaldirdilar?:)
Bu hafta için CMBT ve KONYA iyi takip etmek lazım.
X de höstadlar harıl harıl egeen cmbtn Konya pazarlıyorlar.adamlardan yakayı kurtaramıyoruz ki kâğıtlar gitsin
Son dakika.. trump otomotiv sektörüne gümrük muafiyeti getirecekmiş abd otomobil firmaları yükselişte bugün, bu haber de herhalde egeend olumlu etkilemez herhalde
Bende bu tarz yorumları anlayamıyorum. Höstadlar dediğiniz kişiler kimse bu kâğıtları pazarlıyorsa alacak kişiler ky dir, satacaklarda höstadlar dediğiniz kişilerdir. Ky 3-5 lot alınca niye gitmiyor ? Höstadlar kendi elindeki malı verecekse ky nin eline, ky yerine tahtacı alsın götürsün hisseyi. Yorum saçma sapan. YTD
Gümrük vergileri ne kadar olursa olsun dost ve müttefik görünen veya olan ülkelere uygulamaz yada uygularsa bile Çin Türkiyeden kat ve kat fazla vergi verecektir. Trump ın vergi zihniyeti ABD de üretimi teşvik etme temelinde. Türkiye ye 10% vergi koysa Asya ve Çin e 35% vergi koyacaktır. Kısaca Türkiye için Asya Rekabetçi olamayacaktır. Meritor Egeen i saın alıp fabrikayı ABD ye taşırsa Ucuz üretim yapamayız saçma olur. YAni Gümrük vergi oranları bir çeşit teşvik olacaktır bizim için !..
TAbi bu benim bakış açım Trump ne düşünüyor bilemem.