Hükümet her türlü götürüyor bizlerde sözde yancıyız ama yandaş daha fazla götürüyor neyse bunlar bilinen şeyler sağlık önemli gerisi traş
Printable View
İlave olarak;
Tahtacı, (Varlık fonu misal) kâğıdı toplayıp yukarı sürerse ev almak isteyenler daha yüksekten sertifika almak zorunda kalacaklar.
Misal halka arzdan 1+1 dairenin dörtte birini aldın ve 1.200.000 bayıldın. Kalan dörtte üçü ortalama 10 TL’den aldın.
Ev oldu sana 6 milyon TL.
Ev almak için değil de belki al sat için alınabilir. Düşünce al. Yükselince sat.
Olmaz da diyelim aldıktan sonra çok düştü. Düşük fiyattan topla, ucuza ev sahibi olursun.
Neyse tahta bir açılsın bakarız duruma.
Bir milyon yatırdın 100 bin lot aldın 10 TL'den
Düştü 5 TL'ye zarar 500 bin tl
Sonra 500 bin yatırdın 5 TL'den aldın 100 bin lot daha
Elinde oldu 200 bin lot
Sonra 10 tl oldu yine
Ama hala 400 bin lot Alman lazım
Sonra kağıt 15 tl oldu hiç alamadın sende sattın
200×15=3 milyon
1.5 milyon kazandın bu dediklerim 1 yılda olursa eğer çokta karlı bir yatırım olmaz
Neyse çok laf etmeyeyim burada dediğim gibi malı götüren götürecek 10 hatta 50 bin lot alan pek bir şey görmez tahminimce herkes için hayırlısı olsun diyelim
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Muhbir
@ajans_muhbir
AKP’li Cem Küçük’ten II. Çözüm Süreci yorumu:
• Ben sürecin destek gördüğü kanaatinde değilim.
• Karadeniz’de en koyu AK Parti ve MHP’linin bile ‘süreç iyi oldu’ dediğini duymadım.
• Halktan hiç destek yok. Anketler yayınlanıyor ama o anketler ne kadar gerçekçi?
• “Terör bitmişti, ne gerek vardı? 2023’ü böyle mi kazandınız?†diye sorguluyorlar.
• Sürecin şeffaf olmadığını söylüyorlar.
https://x.com/ajans_muhbir/status/1954816240322503136
bakalım kim kimi satacak komisyon hikayesinde
İnşaat Doktoru
@insaatdr
Kadıköy'ün en ucuz bölgesinde bitişik nizam 6 daireli basit bir apartman için istenilen otopark harcı tam 1.140.000 TL
Bu harç, otopark alanı olmayan her dönüşüm projesinden benzer şekilde alınıyor.
https://x.com/insaatdr/status/1954962431886692726
Trump: Altına gümrük vergisi uygulanmayacak
CNN te, üşümezsoy hocayı delirtiler,aynı halk ğibi, program seviye sıfır, hoca dayanamadı koydu lafı, istanbul beni anlıyor, siz anlamıyorsunuz, rahmet li kırca ğibi , lan nerden düştüm demiştir, beş dakika bakabildim:(